Anmeldelser

For tag: ekko shortlist
1 - 9 ud af 9
kortfilmanmeldelse
15. sep. 2022 | 11:19

18Frames, årgang 5 – af­gangs­film

Skønne afgangsfilm fra fynsk filmskole skildrer med overskud og finurligt filmsprog unge mennesker med ondt i sjælen.

Serieanmeldelse
15. mar. 2022 | 12:07

Ingen vej tilbage

Stortalentet Andrias Høgenni fletter mesterligt humor og alvor sammen i parforholdsserie, der nedbryder et tabu og viser menneskeligheden bag sociale fejltrin.

kortfilmanmeldelse
08. dec. 2021 | 15:44

18 Frames, årgang 5

Tre midtvejsfilm om sårbare mænd bryder befriende med stereotype kønsnormer og gennemstrømmes af et lyrisk filmsprog.

kortfilmanmeldelse
20. juni 2021 | 18:08

Film­sko­len do­ku­men­tar årgang 2021

De seks afgangsfilm fra Filmskolens dokumentarlinje graver især i unge kvinders følelsesliv, men udfordringen er at gøre det private til personlige fortællinger med et større perspektiv.

kortfilmanmeldelse
20. juni 2021 | 15:49

Film­sko­len fiktion årgang 2021

Fremragende årgang af filmskabere brillerer med sanseligt filmsprog, der belyser individets kamp mod autoriteter.

kortfilmanmeldelse
25. feb. 2021 | 15:19

Super16, årgang 10 – af­gangs­film

Originale idéer og ungdommelig energi stråler ud af danske talenters medrivende afgangsfilm, der kan ses på Ekkos hjemmeside frem til 10. marts.

Boganmeldelse
12. jan. 2021 | 21:43

Friheden til at lave hva’ fuck man vil

Bog om filmværkstederne fortæller underholdende og interessante historier, der viser, hvilken enorm betydning dette frirum har for dansk film.

kortfilmanmeldelse
22. jan. 2019 | 14:23

The Animation Workshop 2019

Der er visuelt overskud i de syv afgangsfilm fra den nye årgang på Danmarks førende animationsskole, hvor eleverne boltrer sig i animationens muligheder.

filmanmeldelse
02. mar. 2014 | 16:05

Helium

Anders Walters Oscar-vindende kortfilm skildrer døden i børnehøjde og forener benhård realisme med visuelt dekadente drømmesekvenser.

© Filmmagasinet Ekko