Anmeldelser

For tag: elisabeth moss
1 - 8 ud af 8
Serieanmeldelse
31. maj 2019 | 10:07

The Handmaid’s Tale – sæson 3

En af tidens vigtigste serier skal passe på, at den ikke kammer over i lammende æstetik og kalkuleret humor. Men den dystopiske historie holder stadig et højt niveau.

Biografanmeldelse
12. sep. 2018 | 12:31

The Seagull

Amerikansk filmatisering af Mågen er Tjekhov light, der er underholdende, men ikke gør ondt, mens man ler.

Serieanmeldelse
17. apr. 2018 | 14:42

The Handmaid’s Tale – sæson 2

Anden sæson fortsætter, hvor den første slap, og lader til at blive endnu et tankevækkende og isnende bekendtskab takket være storspil af Elisabeth Moss og co.

kortfilmanmeldelse
14. dec. 2017 | 14:47

Tokyo Project

Skuespillerne Elisabeth Moss og Ebon Moss-Bachrach drøner rundt i Tokyo til ingen verdens nytte i kortfilm, der er produceret af Lena Dunham og skabt af Girls-instruktør.

Biografanmeldelse
07. dec. 2017 | 20:22

The Square

Ruben Östlund slipper aber løs blandt hensygnende mennesker i en overrumplende satire over samtidskunsten og velfærdssamfundet. Man griner, lige indtil man selv bliver spiddet.

Serieanmeldelse
03. juli 2017 | 15:16

The Handmaid’s Tale – sæson 1

Første sæson af The Handmaid’s Tale har ramt tidsånden og er med sin skræmmende dystopi årets store serieoplevelse.

Serieanmeldelse
07. maj 2017 | 12:22

The Handmaid’s Tale – afsnit 1-5

Dystopisk og højaktuel historie om kvindeundertrykkelse i et rædselsregime tegner til at blive en af årets bedste serieoplevelser.

Tv-anmeldelse
07. apr. 2015 | 12:21

Mad Men – sæson 7 anden del

Mad Men prikker mesterligt hul på slutsæsonen, The End of an Era, med et mørkt og pirrende afsnit.

© Filmmagasinet Ekko