Anmeldelser

For tag: hbo nordic
37 - 48 ud af 94
Serieanmeldelse
07. apr. 2019 | 15:39

Killing Eve – sæson 2

Der er en forfriskende og fornyende galskab i serien om en kvindelig seriemorder, som i modsætning til de forstenede forgængere er i sine følelsers vold.

Serieanmeldelse
28. juni 2019 | 14:10

The Loudest Voice

Russell Crowe er fænomenalt maskeret som Fox News-frontfiguren Roger Ailes, der blev fældet efter overgreb på sine kvindelige ansatte.

Serieanmeldelse
04. apr. 2019 | 16:46

Fosse/Verdon

Medrivende og kritisk portræt af instruktørgeniet Bob Fosse, der ville være blevet fældet af #MeToo-bevægelsen, hvis han havde levet i dag.

Serieanmeldelse
01. apr. 2020 | 23:43

Atlanta’s Missing and Murdered

True crime-serie graver overbevisende i gammel sag om drab på afroamerikanske børn i Atlanta og inddrager Ku Klux Klan som en mulig gerningsmand.

Serieanmeldelse
30. dec. 2020 | 16:09

Valley of Tears

Israelsk miniserie er lige så ambitiøs som ubehagelig, når den skildrer Yom Kippur-krigen uden national patos.

Serieanmeldelse
13. apr. 2020 | 11:12

Killing Eve – sæson 3

Med morbid humor, makabre mord og fabelagtige skuespilpræstationer er serien om en kvindelig psykopat lige dele underholdende og kvalmefremkaldende.

Serieanmeldelse
14. apr. 2020 | 15:22

Run

Hovedpersonerne i romantisk komedieserie onanerer på skift i et tog, men der er ingen kemi mellem de to ulidelige mennesker på flugt.

Serieanmeldelse
22. jan. 2021 | 15:27

It’s a Sin

Fest, sorg og oprør skaber skønt samspil i udtryksfuld hyldest til Londons farverige homomiljø under aids-krisen.

Serieanmeldelse
21. apr. 2020 | 05:45

What We Do in the Shadows – sæson 2

Man dræber ikke en vampyrserie med hvidløg, men med magelighed. Der er dog stadig dødbidergrin at hente i den skæve HBO-serie.

Serieanmeldelse
19. apr. 2020 | 17:55

Better Things – sæson 4

Pamela Adlons selvironiske serie bliver bedre for hvert kapitel af historien om den enlige mor, der forsøger at jonglere børn og venskaber, karriere og seksualitet.

Serieanmeldelse
22. apr. 2020 | 11:39

Penny Dreadful: City of Angels

Natalie Dormer imponerer med en herligt overdreven præstation, men spinoff-serie om racekrig i englenes by er ikke radikal nok.

Serieanmeldelse
28. jan. 2021 | 12:17

Euphoria – særafsnit

Kontroversiel ungdomsserie smider den smarte attitude og bliver for alvor radikal, når Gud genoplives sammen med håbet.

© Filmmagasinet Ekko