Anmeldelser

For tag: jake gyllenhaal
1 - 10 ud af 10
Biografanmeldelse
02. juli 2019 | 07:36

Spider-​Man: Far from Home

Hæsblæsende action og en aldeles charmerende hovedperson gør ny Spider-Man-film til en sand fornøjelse.

Biografanmeldelse
22. juni 2019 | 13:31

The Sisters Brothers

Franske Jacques Audiard har skabt en forrygende original dusørjager-western, hvor volden er skræmmende, og barndomstraumer rumsterer. 

Streaminganmeldelse
02. feb. 2019 | 17:11

Velvet Buzzsaw

Et hold af Hollywoods fineste skuespillere giver den gas i satirisk gyser om kunst, der myrder kunstkendere.

Biografanmeldelse
23. mar. 2017 | 07:37

Life

Sci-fi-gyser forsøger at gøre Ridley Scotts mesterstykke Alien efter, men fejler på alle parametre.

Biografanmeldelse
05. jan. 2017 | 09:45

Nocturnal Animals – Natdyr

Når Tom Fords film fungerer bedst, er den en kompleks psycho-thriller om begæret og bestialiteten under vores civiliserede overfalde.

Biografanmeldelse
17. sep. 2015 | 08:50

Everest

Selv om man flere gange sidder på kanten af stolen, formår Everest ikke at skabe indsigt i, hvorfor nogle mennesker risikerer liv og lemmer for at bestige verdens højeste bjerg.

Biografanmeldelse
20. aug. 2015 | 08:52

Southpaw

Jake Gyllenhaal banker sig med møje og besvær ind i hjertekulen som selvdestruktiv bokser.

Biografanmeldelse
03. juni 2015 | 12:46

Enemy

Både usikre Jake Gyllenhaal og selvsikre Jake Gyllenhaal brillerer i hypnotisk hjernevrider af et dobbeltgænger-drama, der er månedens film i Cinemateket.

Biografanmeldelse
04. dec. 2013 | 21:58

Prisoners

Ingen forælder vil kunne se Denis Villeneuves stjernebesatte film om barnekidnapning uden at blive berørt. Det kan forklare Prisoners’ fænomenale succes ved billetlugerne rundt omkring i verden.

Biografanmeldelse
28. nov. 2012 | 20:00

End of Watch

David Ayer valgte den rette manuskriptforfatter til sin ukonventionelle politifilm: Sig selv.

© Filmmagasinet Ekko