Anmeldelser

For tag: jake gyllenhaal
1 - 12 ud af 13
Streaminganmeldelse
01. okt. 2021 | 12:29

The Guilty

Hæsblæsende amerikanisering af dansk genistreg er forsimplet og for meget, men man lader sig alligevel rive med af den effektive spænding.

Biografanmeldelse
29. apr. 2023 | 18:31

Guy Ritchie’s The Covenant

Dar Salim leverer en kraftpræstation over for Jake Gyllenhaal i gribende krigsfilm, der taler til publikums retfærdighedssans med intenst drama og rutinerede actionsekvenser.

Biografanmeldelse
04. dec. 2013 | 21:58

Prisoners

Ingen forælder vil kunne se Denis Villeneuves stjernebesatte film om barnekidnapning uden at blive berørt. Det kan forklare Prisoners’ fænomenale succes ved billetlugerne rundt omkring i verden.

Biografanmeldelse
23. mar. 2017 | 07:37

Life

Sci-fi-gyser forsøger at gøre Ridley Scotts mesterstykke Alien efter, men fejler på alle parametre.

Streaminganmeldelse
02. feb. 2019 | 17:11

Velvet Buzzsaw

Et hold af Hollywoods fineste skuespillere giver den gas i satirisk gyser om kunst, der myrder kunstkendere.

Biografanmeldelse
22. juni 2019 | 13:31

The Sisters Brothers

Franske Jacques Audiard har skabt en forrygende original dusørjager-western, hvor volden er skræmmende, og barndomstraumer rumsterer. 

Biografanmeldelse
28. nov. 2012 | 20:00

End of Watch

David Ayer valgte den rette manuskriptforfatter til sin ukonventionelle politifilm: Sig selv.

Biografanmeldelse
24. mar. 2022 | 06:27

Ambulance

Amerikansk remake af overset dansk film giver de noble intentioner fra originalen en ordentlig steroid-indsprøjtning, så det eksplosive potentiale bliver forløst.

Biografanmeldelse
03. juni 2015 | 12:46

Enemy

Både usikre Jake Gyllenhaal og selvsikre Jake Gyllenhaal brillerer i hypnotisk hjernevrider af et dobbeltgænger-drama, der er månedens film i Cinemateket.

Biografanmeldelse
02. juli 2019 | 07:36

Spider-​Man: Far from Home

Hæsblæsende action og en aldeles charmerende hovedperson gør ny Spider-Man-film til en sand fornøjelse.

Biografanmeldelse
20. aug. 2015 | 08:52

Southpaw

Jake Gyllenhaal banker sig med møje og besvær ind i hjertekulen som selvdestruktiv bokser.

Biografanmeldelse
17. sep. 2015 | 08:50

Everest

Selv om man flere gange sidder på kanten af stolen, formår Everest ikke at skabe indsigt i, hvorfor nogle mennesker risikerer liv og lemmer for at bestige verdens højeste bjerg.

© Filmmagasinet Ekko