Anmeldelser

For tag: mark ruffalo
1 - 8 ud af 8
Biografanmeldelse
03. juni 2020 | 09:59

Dark Waters

Mark Ruffalo er fænomenal som advokat i whistleblower-drama gennemsyret af retfærdig harme, der sætter sig i kroppen som giftige kemikalier.

Serieanmeldelse
02. maj 2020 | 09:48

I Know This Much Is True

Mark Ruffalo er fænomenal i dobbeltrollen som et tvillingepar i brutal HBO-serie, der dykker ned i mørke barndomstraumer og psykisk lidelse.

Biografanmeldelse
16. juni 2016 | 03:47

Now You See Me 2

En flok af de største amerikanske skuespillere er igen samlet for at trylle. Desværre insisterer filmen på at forklare alle spektakulære illusioner ihjel.

Biografanmeldelse
24. feb. 2016 | 22:41

Spotlight

Den autentiske historie om optrevlingen af børnemisbrug i den katolske kirke er et lavmælt psykologisk og politisk drama, som man alt for sjældent ser i dag.

Biografanmeldelse
11. nov. 2015 | 18:07

In­fin­itely Polar Bear

Drama om en maniodepressiv ægtemand smører et så tykt lag glasur på, at man intet føler i en film, der ironisk nok handler om at føle for meget.

Biografanmeldelse
31. juli 2014 | 09:37

Forelsket i New York

Manden bag Once er tilbage med ny musikfilm. Forelsket i New York gør, hvad den kan for at få os til at svæve, og i smukke momenter lykkes det.

Biografanmeldelse
13. nov. 2013 | 22:14

Thanks for Sharing

Sangeren Pink er eneste lyspunkt i Stuart Blumbergs film om sexafhængighed, der ikke tager sit emne synderligt seriøst.

Biografanmeldelse
17. juli 2013 | 20:00

Now You See Me

Stjernebesat tryllekunstnerfilm er ét stort, usandsynligt bluff.

© Filmmagasinet Ekko