Anmeldelser

For tag: matt damon
1 - 9 ud af 9
Serieanmeldelse
21. juni 2019 | 10:03

City on a Hill

Politidrama af Boston-drengene Ben Affleck og Matt Damon er en skuffende tyndslidt The Wire-klon, hvis figurer er så nuancerede som tændstikmænd.

Biografanmeldelse
17. jan. 2018 | 23:18

Downs­iz­ing

I sin satire over forbrugskultur fortæller Alexander Payne en hjertevarm historie om behovet for sammenhold.

Biografanmeldelse
07. dec. 2017 | 07:11

Su­bur­bi­con

Clooneys forsøg på at gå Coen-brødrene i bedene er fyldt med talent, men han mangler deres ekvilibristiske sans for ramme den skæve tone.

Biografanmeldelse
16. feb. 2017 | 02:57

The Great Wall

Zhang Yimou kan koreografere blodige slag, så statister og monstre danser elegant. Men stilen er ikke længere særegen – og budskabet er tandløst.

Biografanmeldelse
28. juli 2016 | 05:56

Jason Bourne

Det klæder Bourne, at Matt Damon er blevet ældre, men fjerde film i serien er rodet, og instruktøren Paul Greengrass overdriver sin hyperaktive stil.

Biografanmeldelse
07. okt. 2015 | 14:33

The Martian

Ridley Scott har skruet ned for de vanvittige påfund i realistisk sci-fi-overlevelsesfilm, hvor Matt Damon overbeviser som botaniker på Mars, der dyrker kartofler i egen gødning.

Biografanmeldelse
23. okt. 2013 | 20:00

Mit liv med Liberace

Michael Douglas er brillant og fanger hver en lille detalje af den flamboyante entertainer Liberaces væsen i Steven Soderberghs film.

Biografanmeldelse
14. aug. 2013 | 20:00

Elysium

Manden bag District 9 leverer endnu en veldrejet science fiction-film, der er mere mainstream end gennembruddet, men stadig fuld af social indignation.

Biografanmeldelse
14. aug. 2013 | 20:00

Promised Land

Gus Van Sants nye film om de miljømæssige konsekvenser af naturgasudledning byder på et eftertænksomt drama, hvis man kan sluge filmens tykke venstrefløjsbudskab.

© Filmmagasinet Ekko