Anmeldelser

For tag: netflix
25 - 36 ud af 194
Serieanmeldelse
22. dec. 2020 | 08:48

Brid­ger­ton

Farveblind casting og en moderne tilgang til kostumedramaet sætter liv i kludene i Netflix-serie om den engelske overklasse i 1800-tallet.

Streaminganmeldelse
14. dec. 2020 | 19:12

A Sun

Taiwanesisk familiedrama skaber overraskelser ligesom Oscar-vinderen Parasite og er en af årets stærkeste film.

Serieanmeldelse
12. nov. 2020 | 18:40

The Crown – sæson 4

Fortsættelsen af det kongelige periodedrama spinder guld på Thatcher-æraens splittede Storbritannien og Prinsesse Dianas dystre skæbne.

Serieanmeldelse
03. nov. 2020 | 18:59

Dron­ning­gam­bit

Med et dybt charmerende persongalleri og fejende flot 1960’er-æstetik formår Netflix-serie at gøre skakfortælling til en af de bedste sportshistorier nogensinde.

Streaminganmeldelse
13. okt. 2020 | 17:44

David At­ten­bor­ough: Et liv på vores klode

Naturprogrammernes far fortæller en moderne fabel om alvorlige klimaforandringer og krydrer med mageløse optagelser fra resterne af verdens vilde natur.

Serieanmeldelse
05. okt. 2020 | 19:37

The Haunting of Bly Manor

Opfølger til succesfuld horror-serie har færre gys, men går direkte i hjertekulen med rørende historier om kærlighed.

Biografanmeldelse
30. sep. 2020 | 13:18

The Trial of the Chicago 7

Aaron Sorkins stjernespækkede drama er en født klassiker, der genskaber en spektakulær retssag med forrygende skuespilpræstationer og slagkraftig dialog.

Streaminganmeldelse
28. sep. 2020 | 18:54

Dick Johnson Is Dead

Kirsten Johnsons dokumentar om sin demente far er lige så rørende som morsom og en original påmindelse om, at filmen er den store empatimaskine.

Streaminganmeldelse
28. aug. 2020 | 19:50

I’m Thinking of Ending Things

Den originale filmskaber Charlie Kaufman er efter fem år tilbage med en umiskendeligt kringlet og sorthumoristisk fortælling om menneskets psyke.

Streaminganmeldelse
29. juni 2020 | 12:20

Athlete A

Ubehagelig Netflix-dokumentar om overgreb på det amerikanske gymnastiklandshold viser mangeårigt svigt og en grusom kultur.

standupanmeldelse
26. maj 2020 | 08:36

Hannah Gadsby: Douglas

Prisvindende komiker bag standup-sensationen Nanette er tilbage med samme mesterlige kombination af intelligent, systemkritisk og genrenedbrydende komik.

Serieanmeldelse
03. maj 2020 | 20:24

Never Have I Ever

Morsom og rørende ungdomsserie formår nærmest til perfektion at skildre sorg, pubertet og kulturel friktion i en og samme krop.

© Filmmagasinet Ekko