Anmeldelser

For tag: netflix
37 - 48 ud af 196
Serieanmeldelse
03. maj 2020 | 20:24

Never Have I Ever

Morsom og rørende ungdomsserie formår nærmest til perfektion at skildre sorg, pubertet og kulturel friktion i en og samme krop.

Serieanmeldelse
29. apr. 2020 | 00:30

Hollywood

Ryan Murphys omskrivning af Hollywoods gyldne tidsalder i Netflix-miniserie er en rebelsk og hjertevarm hyldest til mangfoldigheden.

Serieanmeldelse
23. apr. 2020 | 19:17

Den sidste turnering

Dokumentarserie om basketfænomenet Michael Jordan og hans sejrsstime med Chicago Bulls i 1990’erne får hjertet til at banke i ekstase.

Serieanmeldelse
28. mar. 2020 | 18:31

Tiger King: Murder, Mayhem and Madness

Man tror ikke sine egne øjne, når true crime-serie udruller en vanvittigt eskalerende fejde, der går ud over de truede tigre, stridshanerne skulle beskytte.

Serieanmeldelse
13. mar. 2020 | 10:50

Cheer

Det er med lige dele smerte og enormt talent, at de unge cheerleaders i Netflix-serie kæmper for at være på toppen.

Streaminganmeldelse
25. jan. 2020 | 13:39

Into the Deep

Grum dokumentar kommer helt tæt på ubådsmorderen Peter Madsens storhedsvanvid og personlighedskult med en intensitet, der sætter dybe spor.

Serieanmeldelse
23. jan. 2020 | 10:58

Rick and Morty – sæson 4, del 1

Den banebrydende animationsserie om et supergeni og hans barnebarn gør op med aggressiv fanbase og leverer mere sublim science fiction-komik.

Biografanmeldelse
08. dec. 2019 | 17:21

The Two Popes

Anthony Hopkins og Jonathan Pryce giver de guddommelige eksistenser en menneskelighed, der efterlader én med et smil på størrelse med Peterskirken.

Serieanmeldelse
20. nov. 2019 | 11:19

The Crown – sæson 3

Med en pragtfuld rollebesætning og overdådig iscenesættelse viser periodedramaet, at der stadig er krudt i den britiske kongeslægt.

Biografanmeldelse
17. nov. 2019 | 14:14

Marriage Story

Noah Baumbach’ studie af skilsmissens natur er en rutsjetur gennem hele følelsesregistret, som det er umuligt at gå upåvirket fra.

Biografanmeldelse
11. nov. 2019 | 17:15

The Irishman

Martin Scorsese er fuld af ungdommelig energi i blodig og stjernespækket gangsterfilm om den mest berygtede amerikanske krimisag fra 1970’erne.

Serieanmeldelse
02. apr. 2019 | 23:17

Our Planet

Forundringen over naturens vidundere er intakt, når David Attenborough viser, hvad vi er på vej til at miste, hvis vi ikke sadler om.

© Filmmagasinet Ekko