Anmeldelser

For tag: netflix
1 - 12 ud af 64
Streaminganmeldelse
14. feb. 2019 | 22:48

Abducted in Plain Sight

Netflix-dokumentar er en utroligt præcis skildring af et pædofilt rovdyrs angrebsmetoder og altomfattende manipulation.

Streaminganmeldelse
02. feb. 2019 | 17:11

Velvet Buzzsaw

Et hold af Hollywoods fineste skuespillere giver den gas i satirisk gyser om kunst, der myrder kunstkendere.

Streaminganmeldelse
15. jan. 2019 | 20:47

Polar

Ikke engang en veloplagt Mads Mikkelsen kan redde Netflix-film, som i konflikt med sig selv vakler mellem drengerøvshumor og seriøst drama.

Biografanmeldelse
07. dec. 2018 | 19:49

Roma

Alfonso Cuarón har næsten skrevet sig selv ud af sin barndomserindring for i stedet at blæse en mikroskopisk skæbne op til udødeligt format. Et ikonmaleri til det nye årtusinde.

Serieanmeldelse
08. feb. 2019 | 14:17

Russian Doll

Karismatiske Natasha Lyonne forfører med morsom præstation som en grovkornet storbykvinde, hvis liv og død kører i ring.

Streaminganmeldelse
18. dec. 2018 | 21:42

Bird Box

Susanne Bier har ikke meget at arbejde med i postapokalyptisk sci-fi-drama, der byder på drypvis spænding, men er for pæn i skildringen af Jordens undergang.

Streaminganmeldelse
27. nov. 2018 | 04:56

The Ballad of Buster Scruggs

Coen-brødrene brillerer ubesværet, når de leger med westerngenren og prøver kræfter med det litterære antologiformat i stærkt seværdig film.

Serieanmeldelse
17. feb. 2017 | 06:58

Riverdale

Ny ungdomsserie er en ren klippe-klistre-kollage af tidligere tv-serier. Flot indpakning og velkendte figurer redder ikke kopiproduktet.

Serieanmeldelse
03. feb. 2019 | 22:42

The Umbrella Academy

Halvvejs i Netflix’ nye superheltesatsning er det stadig ikke lykkedes at gøre tidsrejser, talende chimpanser og Jordens undergang interessant.

Serieanmeldelse
24. jan. 2017 | 22:50

Fauda

Med fuld fart, masser af dramatik og en god portion autenticitet er den israelske serie Fauda blevet et hit i både hjemlandet og Palæstina.

Serieanmeldelse
02. nov. 2018 | 16:33

House of Cards – sæson 6

Den sidste sæson af politiker-thrilleren er rodet og sløv i optrækket. Kevin Spaceys fravær er larmende, indtil Claire omsider tager teten.

Serieanmeldelse
24. jan. 2019 | 12:50

Sex Education

Underholdning og oplysning går op i en højere enhed, når den kejtede Otis giver sine high school-venner råd om sex.

© Filmmagasinet Ekko