Anmeldelser

For tag: netflix
1 - 12 ud af 229
Streaminganmeldelse
03. juli 2024 | 12:21

Frækkere end politiet tillader: Axel F

Netflix-opfølger til ikonisk 80’er-filmserie med ekstremt charmerende Eddie Murphy er lavet på den gamle opskrift og gudskelov for det.

Serieanmeldelse
01. maj 2024 | 04:08

Baby Reindeer

Sjældent er overgrebets konsekvenser blevet vist så raffineret som i årets serieoverraskelse, der vil få selv woke-skeptikere til at overgive sig til en verden, hvor alt er muligt.

Biografanmeldelse
10. nov. 2020 | 15:33

Hillbilly Elegy

Glenn Close og Amy Adams leverer fantastisk skuespil som fattigdomshærgede amerikanere i rørende autentisk Netflix-drama.

Serieanmeldelse
02. nov. 2023 | 07:57

Alt det lys vi ikke ser

Spændende miniserie baseret på succesroman fortæller historien om radioens dobbeltrolle som oplysningsredskab og propagandavåben i tiden omkring Anden Verdenskrig.

Streaminganmeldelse
16. maj 2022 | 23:07

Toscana

Nu forstår man godt, hvorfor ufrivilligt komisk kokkedrama med Anders Matthesen ikke kom i biografen.

Serieanmeldelse
02. apr. 2019 | 18:30

Quicksand – størst af alt

Netflix’ første svenske serie er så intens og medrivende, at man bliver opslugt af følelserne og næsten glemmer svaghederne.

Biografanmeldelse
08. dec. 2019 | 17:21

The Two Popes

Anthony Hopkins og Jonathan Pryce giver de guddommelige eksistenser en menneskelighed, der efterlader én med et smil på størrelse med Peterskirken.

Streaminganmeldelse
30. aug. 2017 | 13:41

Ikaros

Pludselig befinder dokumentaristen Bryan Fogel sig midt i den russiske OL-dopingskandale. Resultatet er en fascinerende film om organiseret svindel på højeste plan.

Streaminganmeldelse
23. aug. 2022 | 15:16

Kærlighed for voksne

Dansk Netflix-thriller er elementært spændende med drabelig utroskab, men begår en filmisk fejl.

Serieanmeldelse
15. nov. 2018 | 13:56

Bodyguard

Den britiske hitserie med en måske kommende James Bond i hovedrollen er potent medrivende og nervepirrende spændende.

Serieanmeldelse
01. juli 2024 | 10:25

Eric

Netflix-serie om et forsvundet barn har alt for mange spor, men Benedict Cumberbatch’ præstation og skildringen af 1980’erne er fremragende.

Streaminganmeldelse
04. mar. 2023 | 20:11

Intet nyt fra Ve­st­fron­ten

Tysk Oscar-kandidat er blevet beskyldt for historieforfalskning, men den er en utroligt flot, flamboyant og sympatisk filmatisering af antikrigs-klassiker.

© Filmmagasinet Ekko