Anmeldelser

For tag: netflix
1 - 12 ud af 158
Streaminganmeldelse
14. maj 2021 | 10:55

Kvinden i vinduet

Stjernespækket Netflix-thriller lader sig kraftigt inspirere af Hitchcock i psykologisk drama, der ender chokerende trivielt.

Streaminganmeldelse
13. apr. 2021 | 13:11

Hvad jeg lærte af en blæks­p­rut­te

Oscar-nomineret undervandsdokumentar om forholdet mellem en mand og en blæksprutte gør spøjs historie til en smuk fortælling om naturlig kærlighed.

Streaminganmeldelse
11. maj 2021 | 19:46

Familien Mitchell mod ma­ski­ner­ne

Med uforlignelig visuel komik og kærlighed til den dysfunktionelle familie ligner Netflix-animationsfilm en klassiker, der står mål med Pixars bedste.

Serieanmeldelse
27. feb. 2021 | 18:20

Behind Her Eyes

Slutningen stjæler showet i Netflix-serie om et trekantsdrama, hvor vilde afsløringer vægtes over karakterernes psykologi.

Serieanmeldelse
24. jan. 2017 | 22:50

Fauda

Med fuld fart, masser af dramatik og en god portion autenticitet er den israelske serie Fauda blevet et hit i både hjemlandet og Palæstina.

Serieanmeldelse
02. apr. 2021 | 13:35

Snabba Cash

Med et genialt kameraarbejde af blandt andre danske Erik Molberg Hansen løfter serien om det svenske bandemiljø sig til dystert portræt af et samfund på bristepunktet.

Biografanmeldelse
30. sep. 2020 | 13:18

The Trial of the Chicago 7

Aaron Sorkins stjernespækkede drama er en født klassiker, der genskaber en spektakulær retssag med forrygende skuespilpræstationer og slagkraftig dialog.

Tv-anmeldelse
19. mar. 2015 | 09:37

Bloodline

Familiehemmelighederne serveres ikke på et sølvfad i Netflix-serien. De siver op gennem gulvbrædderne med velspillet uforudsigelighed.

Tv-anmeldelse
04. juni 2015 | 14:19

Peaky Blinders

Cillian Murphy, Sam Neill og nu også Tom Hardy giver den som underklassegangstere i den engelske slum. BBC’s Peaky Blinders er i verdensklasse.

Serieanmeldelse
27. dec. 2020 | 11:08

Equinox

Danica Curcic er forrygende som sorgramt søster i okkult drama. Det er den bedste danske Netflix-serie til dato, men stop, mens legen er god!

Serieanmeldelse
10. apr. 2020 | 18:23

Un­ortho­dox

Netflix-serie giver et vellykket indblik i det hasidisk jødiske samfund og en rørende skildring af en kvindes frigørelse.

Streaminganmeldelse
28. aug. 2020 | 19:50

I’m Thinking of Ending Things

Den originale filmskaber Charlie Kaufman er efter fem år tilbage med en umiskendeligt kringlet og sorthumoristisk fortælling om menneskets psyke.

© Filmmagasinet Ekko