Anmeldelser

For tag: netflix
13 - 24 ud af 205
Streaminganmeldelse
27. sep. 2020 | 17:11

The Social Dilemma

Med nogle af de ansvarlige som kilder viser amerikansk dokumentar, hvordan de sociale medier har bevæget sig fra utopien om nærhed og et nyt fællesskab til en skræmmende dystopi.

Serieanmeldelse
12. nov. 2020 | 18:40

The Crown – sæson 4

Fortsættelsen af det kongelige periodedrama spinder guld på Thatcher-æraens splittede Storbritannien og Prinsesse Dianas dystre skæbne.

Serieanmeldelse
24. sep. 2021 | 06:24

Ka­stanje­man­den

Søren Sveistrup har med Netflix i ryggen overført sin roman til en af de bedste dansktalende krimiserier i meget lang tid – original, uforudsigelig og knaldspændende.

Serieanmeldelse
31. jan. 2022 | 18:46

Archive 81

Luften er tyk af paranoia og uhygge i Netflix-gyser, der undervejs ligner en af tidens bedste horrorserier, men snubler i slutningen.

Streaminganmeldelse
23. mar. 2022 | 14:01

Sort krabbe

Noomi Rapace glimrer i uhyggeligt aktuelt krigsdrama, men har hun ikke snart aftjent sin værnepligt i actionfilm som sortbæltet datter af Sylvester Stallone og Liam Neeson?

Serieanmeldelse
07. dec. 2017 | 13:40

The Crown – sæson 2

Velproduceret Netflix-serie kan ikke skjule, at alle i The Crown er nogle usympatiske, royale røvhuller, som er uendeligt kedsommelige at følge.

Serieanmeldelse
05. nov. 2020 | 17:07

Sinds­sy­ge­læ­gen – sæson 2

Krimiserie rammer med stærkt persongalleri tidsånden i slutningen af 1890’erne og engagerer seeren i jagten på en børnemorder i et klasseopdelt New York.

Biografanmeldelse
12. nov. 2021 | 15:34

The Power of the Dog

Benedict Cumberbatch har aldrig været bedre end som hadsk meningstyran i Jane Campions sanselige western om fortrængte følelser.

Serieanmeldelse
07. aug. 2022 | 21:01

The Sandman

Drømmenes herre puster nyt liv i fantasy-genren med respektfuld og kærlig serieversion af mesterlig tegneserie, som mange mente var umulig at filmatisere.

Streaminganmeldelse
30. aug. 2017 | 13:41

Ikaros

Pludselig befinder dokumentaristen Bryan Fogel sig midt i den russiske OL-dopingskandale. Resultatet er en fascinerende film om organiseret svindel på højeste plan.

Serieanmeldelse
02. nov. 2018 | 16:33

House of Cards – sæson 6

Den sidste sæson af politiker-thrilleren er rodet og sløv i optrækket. Kevin Spaceys fravær er larmende, indtil Claire omsider tager teten.

Serieanmeldelse
04. juli 2019 | 16:22

Stranger Things – sæson 3

Netflix’ flagskib byder på endnu en underholdende monsterjagt, men serien er ved at løbe tør for originale idéer.

© Filmmagasinet Ekko