Anmeldelser

For tag: netflix
25 - 36 ud af 222
Streaminganmeldelse
23. mar. 2022 | 14:01

Sort krabbe

Noomi Rapace glimrer i uhyggeligt aktuelt krigsdrama, men har hun ikke snart aftjent sin værnepligt i actionfilm som sortbæltet datter af Sylvester Stallone og Liam Neeson?

Serieanmeldelse
19. juli 2016 | 09:07

Stranger Things

Seriehyldest til 80’ernes gyser- og sci-fi-film stråler igennem med mesterlig suspense, som kun forstyrres af en overspillende Winona Ryder.

Serieanmeldelse
02. apr. 2021 | 13:35

Snabba Cash

Med et genialt kameraarbejde af blandt andre danske Erik Molberg Hansen løfter serien om det svenske bandemiljø sig til dystert portræt af et samfund på bristepunktet.

Streaminganmeldelse
30. juli 2023 | 09:12

Missing: The Lucie Blackman Case

Netflix’ nye true crime-dokumentar lever ikke op til tjenestens egen standard, selv om sagen om forsvunden værtinde i Japan rummer interessante perspektiver.

Serieanmeldelse
03. nov. 2020 | 18:59

Dron­ning­gam­bit

Med et dybt charmerende persongalleri og fejende flot 1960’er-æstetik formår Netflix-serie at gøre skakfortælling til en af de bedste sportshistorier nogensinde.

Serieanmeldelse
10. apr. 2020 | 18:23

Un­ortho­dox

Netflix-serie giver et vellykket indblik i det hasidisk jødiske samfund og en rørende skildring af en kvindes frigørelse.

Serieanmeldelse
26. maj 2020 | 16:27

Jeffrey Epstein: Filthy Rich

Dokumentarserie om mangemillionæren, der udnyttede sin magt til utallige sexovergreb, er fyldt med frustrerende anklager og tvivlsomme insinuationer.

Serieanmeldelse
16. jan. 2021 | 20:30

History of Swear Words

Lærerig og morsom serie om bandeordenes historie svækkes af så politisk korrekte søforklaringer, at de indimellem bliver ukorrekte.

Serieanmeldelse
07. sep. 2019 | 16:10

Un­be­liev­able

Voldtægtsdrama baseret på virkelige hændelser er en effektiv og rammende krimifortælling om en kvinde, hvis historie ingen tror på.

Serieanmeldelse
13. jan. 2017 | 16:49

Én ulykke kommer sjældent alene

Lemony Snickets eventyr har aldrig set bedre ud end som tv-serie, og Neil Patrick Harris spiller sin bedste rolle nogensinde.

Serieanmeldelse
18. juni 2021 | 12:47

Katla

Islandsk Netflix-serie forsøger at gå i fodsporene på mystisk sci-fi som Les revenants og Dark, men blandingen af hverdagsdrama og overnaturlig horror lykkes ikke.

Biografanmeldelse
07. dec. 2018 | 19:49

Roma

Alfonso Cuarón har næsten skrevet sig selv ud af sin barndomserindring for i stedet at blæse en mikroskopisk skæbne op til udødeligt format. Et ikonmaleri til det nye årtusinde.

© Filmmagasinet Ekko