Anmeldelser

For tag: netflix
37 - 48 ud af 205
Streaminganmeldelse
13. okt. 2020 | 17:44

David At­ten­bor­ough: Et liv på vores klode

Naturprogrammernes far fortæller en moderne fabel om alvorlige klimaforandringer og krydrer med mageløse optagelser fra resterne af verdens vilde natur.

Streaminganmeldelse
17. okt. 2020 | 16:18

Rebecca

Nyfortolkning af Hitchcock-klassiker mangler interesse for titelpersonen, som filmen udsætter for slut-shaming.

Serieanmeldelse
05. nov. 2020 | 17:07

Sinds­sy­ge­læ­gen – sæson 2

Krimiserie rammer med stærkt persongalleri tidsånden i slutningen af 1890’erne og engagerer seeren i jagten på en børnemorder i et klasseopdelt New York.

Serieanmeldelse
12. nov. 2020 | 18:40

The Crown – sæson 4

Fortsættelsen af det kongelige periodedrama spinder guld på Thatcher-æraens splittede Storbritannien og Prinsesse Dianas dystre skæbne.

Serieanmeldelse
22. dec. 2020 | 08:48

Brid­ger­ton

Farveblind casting og en moderne tilgang til kostumedramaet sætter liv i kludene i Netflix-serie om den engelske overklasse i 1800-tallet.

Serieanmeldelse
18. jan. 2021 | 00:12

Lupin

Forrygende fransk Netflix-serie om en gentleman-gavtyv er båret af social indignation og byder på tryllekunstnerens magi i stedet for mord i lange baner.

Serieanmeldelse
27. feb. 2021 | 18:20

Behind Her Eyes

Slutningen stjæler showet i Netflix-serie om et trekantsdrama, hvor vilde afsløringer vægtes over karakterernes psykologi.

Serieanmeldelse
18. juni 2021 | 12:47

Katla

Islandsk Netflix-serie forsøger at gå i fodsporene på mystisk sci-fi som Les revenants og Dark, men blandingen af hverdagsdrama og overnaturlig horror lykkes ikke.

Serieanmeldelse
10. okt. 2021 | 19:15

Squid Game

Mellem udsplattede hjerner og pludselig død gemmer sig stor menneskelighed i sydkoreansk Netflix-fænomen, der forener underholdning og samfundskritik.

Biografanmeldelse
12. nov. 2021 | 15:34

The Power of the Dog

Benedict Cumberbatch har aldrig været bedre end som hadsk meningstyran i Jane Campions sanselige western om fortrængte følelser.

Serieanmeldelse
29. jan. 2022 | 22:46

Chosen

Dansk Netflix-ungdomsserie inspireret af Stranger Things har en god idé med en mystisk meteor, men manuskriptet formår ikke at skabe et komplekst univers.

Serieanmeldelse
11. feb. 2022 | 14:00

Borgen 4, afsnit 1-3

Tidens gang og dramaet om Grønland udfoldes overbevisende i glædeligt gensyn, der er så drønspændende, at serien kan give øde gader.

© Filmmagasinet Ekko