Anmeldelser

For tag: nicole kidman
1 - 8 ud af 8
Serieanmeldelse
06. juni 2019 | 18:44

Big Little Lies – sæson 2

Meryl Streep er en forrygende og farlig tilføjelse til historien om en gruppe stinkende rige kvinder, hvis liv er fyldt med hemmeligheder og løgne.

Biografanmeldelse
03. jan. 2019 | 19:48

Destroyer

Nicole Kidman brillerer som en ødelagt kvinde, der både er stærk og sårbar, når hun drager på hævntogt i en verden af kompromisløst sortsind.

Biografanmeldelse
13. dec. 2018 | 00:34

Aquaman

Filmen om den drønstærke havmand byder på vild action og bombastiske effekter, men tager sig selv lidt for alvorligt.

cph pix 2017
02. okt. 2017 | 20:12

How to Talk to Girls at Parties

Der er for meget plat og for lidt punk i usammenhængende ungdomskomedie om punkere og rumvæsener.

cph pix 2017
28. sep. 2017 | 14:26

The Beguiled

Sofia Coppola får det bedste ud af Nicole Kidman, Kirsten Dunst og Elle Fanning i fornøjeligt melodrama om kvinders lyster under Den Amerikanske Borgerkrig. Men der er noget, der skurrer.

cph pix 2017
27. sep. 2017 | 12:33

The Killing of a Sacred Deer

Ved første øjekast er Lanthimos’ nye film mindre provokerende end Dogtooth, men den udvikler sig til en bizar, altopslugende hævn-thriller med tragiske overtoner.

Serieanmeldelse
17. feb. 2017 | 19:37

Big Little Lies

Nicole Kidman, Laura Dern og Reese Witherspoon spiller stenrige husmødre i ny krimiserie, som blotlægger sprækkerne i den moderne kernefamilie.

Biografanmeldelse
08. feb. 2017 | 11:15

Lion

Australsk drama starter som en stærk, socialrealistisk beretning om en dreng alene i armodet, men ender som en oppisket tåreperser.

© Filmmagasinet Ekko