Anmeldelser

For tag: pixar
1 - 12 ud af 15
Streaminganmeldelse
21. dec. 2020 | 22:50

Sjæl

Pixar har skabt endnu en fantastisk smuk og rørende film med lækker musik, visuel idérigdom og en eftertænksomhed, der er sjælden i computeranimation.

Biografanmeldelse
04. mar. 2020 | 22:09

Fremad

Pixar-film om to elverbrødre, der er på en magisk færd for at få et sidste møde med deres afdøde far, trækker tårer.

Streaminganmeldelse
09. mar. 2022 | 17:10

Rød

En kæmpe rød panda sætter forholdet mellem mor og datter på prøve i Oscar-vinders vidunderlige hyldest til puberteten.

Biografanmeldelse
26. aug. 2015 | 23:36

Inderst inde

Pixars nyeste skud på filmstammen bringer os ind i menneskehjernens følelseskabinet, en genial idé, der egentlig slet ikke har brug for en historie.

Streaminganmeldelse
18. juni 2021 | 11:39

Luca

Pixar fanger en tone af solsveden nostalgi og svunden barndom i sjov animationsfilm om venskab og havmonstre.

Biografanmeldelse
16. juni 2022 | 07:35

Lightyear

Animationsfilmen om legetøjsastronauten sigter efter det uendelige univers, men kæmper med endimensionelle figurer uden humor.

Biografanmeldelse
17. juni 2023 | 15:14

Ele­men­tært

Underholdende og drønflot eventyr om naturelementerne i hver sin bydel lander et sted mellem Pixars mesterværker og floskler.

Biografanmeldelse
31. juli 2013 | 20:00

Monsters Uni­versity

Kortfilmen før Monsters University er mere sprudlende end selve hovedfilmen, der er en skuffende toer i monsteruniverset.

Biografanmeldelse
25. sep. 2013 | 20:00

Fly­ve­ma­ski­ner

Disney tørkoger nye boller på gammel suppe med Flyvemaskiner, der skal sælge mere plastikbras til de utallige børn, der ikke kan få nok af Biler.

Biografanmeldelse
08. feb. 2018 | 01:12

Coco

Visuelt overdådig Pixar-film tager med stort vovemod livtag med et af de mest tabuiserede emner i børnekulturen: døden.

Biografanmeldelse
24. aug. 2019 | 18:21

Toy Story 4

Den suverænt smukkeste film i Pixars animationsserie frembringer tårer på kinderne og stor latter med mesterlig historie om at blive ældre.

Biografanmeldelse
30. aug. 2018 | 09:11

De Utrolige 2

Fortsættelse af superheltefamiliens eventyr er endnu sjovere og mere langtidsholdbar end forgængeren.

© Filmmagasinet Ekko