Anmeldelser

For tag: ridley scott
1 - 10 ud af 10
Biografanmeldelse
07. okt. 2015 | 14:33

The Martian

Ridley Scott har skruet ned for de vanvittige påfund i realistisk sci-fi-overlevelsesfilm, hvor Matt Damon overbeviser som botaniker på Mars, der dyrker kartofler i egen gødning.

Biografanmeldelse
22. nov. 2023 | 22:42

Napoleon

Joaquin Phoenix’ Napoleon overbeviser som provinsiel outsider, men de store slag skildret med makaber realisme er filmens absolutte seværdighed.

Serieanmeldelse
01. feb. 2017 | 14:54

Taboo

Tom Hardy spiller hårdkogt Afrika-fanatiker i stemningsfuld tv-serie, der fungerer bedst, når helten er mest skrøbelig.

Biografanmeldelse
06. maj 2015 | 12:51

Blade Runner: The Final Cut

Har du ikke set den, bør du gøre det nu. Har du set den, bør du gøre det igen. Ridley Scotts egen version af sci-fi-klassikeren får repremiere, og den trumfer alle andre versioner.

Biografanmeldelse
12. okt. 2021 | 06:10

The Last Duel

En middelalderlig voldtægt opleves fra tre synsvinkler i Ridley Scotts storladne actionfilm, der er en feministisk dekonstruktion af riddergenren.

Biografanmeldelse
01. dec. 2021 | 10:37

House of Gucci

Lady Gaga er pragtfuld i det intrigefyldte kostumedrama om Gucci-arvingernes sensationelle familiefejde.

Biografanmeldelse
16. maj 2017 | 22:41

Alien: Covenant

Den sjette Alien-film byder ikke på overraskelser, men indfanger seriens filosofiske ånd i et fornøjeligt blodblad.

Biografanmeldelse
24. dec. 2014 | 05:32

Exodus

Ridley Scott tør problematisere den gammeltestamentlige Gud i sin Moses-fortælling, der er blandt hans bedste historiske film.

Biografanmeldelse
13. nov. 2013 | 20:00

The Counselor

Ridley Scotts stjernebesatte film på manuskript af selveste Cormac McCarthy er en underholdende fortælling fra dødssyndens Mexico.

Biografanmeldelse
01. feb. 2018 | 09:20

All the Money in the World

Ridley Scotts mildt underholdende kidnapningsdrama minder os om, at instruktørens film er meget tæt på dårlig smag, når han bevæger sig væk fra science fiction.

© Filmmagasinet Ekko