Anmeldelser

For tag: sidse babett knudsen
1 - 9 ud af 9
Biografanmeldelse
18. maj 2016 | 22:49

A Hologram for the King

A Hologram for the King er en veloplagt skildring af mødet mellem forskellige kulturer. Tom Hanks spiller hovedrollen flankeret af danske Sidse Babett Knudsen.

Biografanmeldelse
02. aug. 2016 | 08:04

Her­me­li­nen

Kærlighedsromance og fransk retssalsdrama går ikke op i en højere enhed, selvom om skuespillet med vor egen Sidse Babett Knudsen er konstant tiltrækkende.

Biografanmeldelse
26. aug. 2014 | 17:14

Kapgang

Niels Arden Oplev vender hjem til Jylland i Kapgang, som desværre ikke rigtigt kan blive enig med sig selv om, hvorvidt den er et drama eller en komedie.

Biografanmeldelse
03. aug. 2017 | 01:06

Kvinden fra Brest

Sidse Babett Knudsen charmerer sig igennem den autentiske historie om en fransk læge, der tager kampen op mod medicinalbranchen.

Biografanmeldelse
06. mar. 2020 | 09:40

Kød & blod

Man føler sig talt til i hårdtslående familiefilm, hvor Sidse Babett Knudsens dysfunktionelle forbrydermama har udvisket grænsen mellem kærlighed og manipulation.

Biografanmeldelse
03. okt. 2012 | 12:00

Sover Dolly på ryggen

Hella Joofs Sover Dolly på ryggen er en velkendt komedie med omhyggeligt konstruerede sammentræf, komiske misforståelser og vidtdrevne karikaturer, men heldigvis også mere end det.

Biografanmeldelse
19. maj 2015 | 16:27

The Duke of Burgundy

Sidse Babett Knudsen spiller lesbisk sex-herskerinde. Men det er mindre uartigt og mere kunstfærdigt, end det lyder, i Peter Stricklands femi-psykodrama.

Biografanmeldelse
01. juli 2020 | 07:55

Und­ta­gel­sen

Skuespillet er stærkt i ambitiøs filmatisering af Christian Jungersens prisbelønnede roman, men filmen kan ikke beslutte sig for, hvilket genreben den skal gå på.

Serieanmeldelse
14. sep. 2016 | 15:41

Westworld

HBO’s store satsning rammer plet med rørende cowboy-robotter i et skræmmende univers, der kortlægger grænsen mellem menneske og maskine.

© Filmmagasinet Ekko