Anmeldelser

For tag: sundance
1 - 11 ud af 11
Streaminganmeldelse
25. jan. 2020 | 13:39

Into the Deep

Grum dokumentar kommer helt tæt på ubådsmorderen Peter Madsens storhedsvanvid og personlighedskult med en intensitet, der sætter dybe spor.

Biografanmeldelse
28. jan. 2019 | 00:52

Cold Case Ham­marskjöld

Mads Brügger leger Tintin i Congo, men smider forklædningen, da han kommer på sporet af en chokerende forbrydelse mod menneskeheden i sin bedste film.

Biografanmeldelse
10. sep. 2019 | 11:32

Late Night

Stærke præstationer sikrer underholdningen i komedie, der hjertevarmt går i kødet på emner som diversitet, køn, race og sexchikane.

Biografanmeldelse
11. dec. 2019 | 09:10

Honey Boy

Shia LaBeouf ser tilbage på sin tid som Hollywoods problembarn i en medrivende og sjældent velspillet erindringsfilm.

Biografanmeldelse
30. dec. 2012 | 12:54

Hushpuppy

Social tragedie som Katrina forvandles til en livsbekræftende fabel og et filmisk festfyrværkeri.

Biografanmeldelse
27. juni 2019 | 10:59

Apollo 11

Bjergtagende smuk dokumentar om månelandingen er så insisterende autentisk, at konspirationstosserne må klappe i.

Biografanmeldelse
01. feb. 2020 | 16:32

Monos

Portræt af en gruppe columbianske børnesoldater vipper frygtindgydende mellem barbari og civilisation, mens Fluernes herre og Dommedag nu spøger i kulissen.

Streaminganmeldelse
02. feb. 2019 | 17:11

Velvet Buzzsaw

Et hold af Hollywoods fineste skuespillere giver den gas i satirisk gyser om kunst, der myrder kunstkendere.

Serieanmeldelse
12. feb. 2019 | 00:10

Lorena

Dokumentarserie graver dybere i kulørt sag om en kvinde, der skar sin mands penis af, og finder hustruvold, feministisk kønskamp og en krakeleret drøm om det gode liv.

Streaminganmeldelse
07. apr. 2019 | 20:23

Native Son

Kunstneren Rashid Johnson slipper overraskende godt fra i sin instruktørdebut at filmatisere en romanklassiker om racespændinger i USA.

festivalanmeldelse
27. jan. 2020 | 13:19

Wendy

Otte år efter Hushpuppy vender Benh Zeitlin tilbage med et berusende eventyr, der gengiver barndommens nysgerrige utilregnelighed, så man føler sig som et barn igen.

© Filmmagasinet Ekko