Anmeldelser

For tag: tom hiddleston
1 - 8 ud af 8
Biografanmeldelse
08. mar. 2017 | 19:42

Kong: Skull Island

Med gennemførte monsterdesigns og eventyrlig 70’er-stemning er Kong: Skull Island en af de bedste King Kong-film til dato.

CPH PIX 2016
01. nov. 2016 | 13:59

High-Rise

Ben Wheatley leverer stilsikker undergangsstemning i Cph Pix-film om et samfunds kollaps i J.G. Ballards ufilmelige bog.

Tv-anmeldelse
22. maj 2016 | 23:27

Nat­por­ti­e­ren – hele sæsonen

Susanne Biers tv-serie er fejende flot og fyldt med bragende godt skuespil, men historien er desværre lidt for overfladisk.

Tv-anmeldelse
17. apr. 2016 | 07:57

Nat­por­ti­e­ren – afsnit 1 og 2

Susanne Bier debuterer som international tv-instruktør med en spionserie, der er mere lækker end dyb.

Biografanmeldelse
15. okt. 2015 | 02:23

Crimson Peak

Guillermo del Toro er beviset på, at barndommens nørderier kan komme til nytte i det voksne liv. Men karaktererne i hans nye spøgelsesfilm drukner i referencer og visuelt lir.

Biografanmeldelse
18. mar. 2014 | 11:04

Only Lovers Left Alive

Jim Jarmusch er tilbage med verdens første krise-vampyrfilm om Vestens forfald og en af det seneste årtis mest bevægende kærlighedshistorier.

Biografanmeldelse
30. okt. 2013 | 20:00

Thor: The Dark World

Chris Hemsworth svinger igen hammeren karismatisk, og Stellan Skarsgaard render rundt med røven bar. Men charmen mangler i anden omgang af Thor.

Biografanmeldelse
19. sep. 2012 | 12:00

The Deep Blue Sea

Terence Davies nyeste film byder på en fantasifulde frugtbarhed og udforskning af de mørke sider af forholdet mellem mænd og kvinder.

© Filmmagasinet Ekko