Anmeldelser / Biografanmeldelse

49 - 60 ud af 1625
Biografanmeldelse
14. juni 2018 | 09:31

Adrift

Overlevelsesdrama om kærlighed og katastrofe har skavanker, men lever i kraft af stærke skuespilpræstationer og overlegen fotografering.

Biografanmeldelse
06. juli 2015 | 17:55

Af­skeds­fe­sten

Sorthumoristisk komedie om aktiv dødshjælp handler i sidste ende om kærlighed. Grin og gråd følges ad i smuk film.

Biografanmeldelse
10. apr. 2019 | 17:16

After

Ungdomsdrama lokker med den første, altomsluttende kærlighed og dragende skuespil, men vi har set det hele før.

Biografanmeldelse
26. juni 2013 | 20:00

After Earth

Heller ikke med den banale science fiction-film After Earth kommer Den sjette sans-instruktøren M. Night Shyamalan tilbage på sporet.

Biografanmeldelse
17. dec. 2018 | 06:24

Ága

Drama fra et af de mest afsidesliggende steder på planeten er en gribende beretning om sorg og syndsforladelse, der formidabelt fortælles med billedsymbolik og drømmelogik.

Biografanmeldelse
26. jan. 2017 | 10:25

Al magt til folket?

Dansk dokumentar udstiller elegant det italienske protestparti Femstjernebevægelsen, der viser sig at være et brag af en fuser.

Biografanmeldelse
19. maj 2016 | 00:15

Al Medina

Omar Shargawi har et stærkere greb om stemning end historie, men leverer en smukt realiseret fabel om storbyfremmedgørelse og troskvaler.

Biografanmeldelse
22. maj 2019 | 22:47

Aladdin

Der er intet nyt under den arabiske sol i Disneys seneste genindspilning, men Will Smith liver op i historien om gadeknøsen og ånden i lampen.

Biografanmeldelse
24. feb. 2015 | 19:15

Albert

En animeret opdatering af Ole Lund Kirkegaards hyldest til uregerlige drenge er sjovest, når den lader den politiske ukorrekthed herske.

Biografanmeldelse
30. aug. 2017 | 19:55

Aldrig mere i morgen

Der er glimt af gode, gamle Erik Clausen, men hans film om en sjæl efter døden er en sandkasse af sentimentalitet.

Biografanmeldelse
03. dec. 2014 | 14:33

Alexander og den fryg­te­li­ge, skræk­ke­li­ge, sløje, virkelig dårlige dag

Fornøjelig børnekomedie om verdens måske uheldigste dreng kan ikke beslutte sig til, hvilken målgruppe den vil fange – børnehaveklasser eller teenagere?

Biografanmeldelse
26. maj 2016 | 00:58

Alice i Even­tyr­land: Bag spejlet

Fortsættelsen af Alice i Eventyrland lever desværre ikke op til forgængerens gakkeri og nonsenshistorie.

© Filmmagasinet Ekko