Anmeldelser / Biografanmeldelse

49 - 60 ud af 1778
Biografanmeldelse
30. apr. 2014 | 17:21

About Last Night

Genindspilning af en rom-com fra 80’erne – nu med sorte! Hovedrollerne er sympatiske, men resultatet ligner et fortidslevn tilsat ulidelige sidekicks og sorte stereotyper.

Biografanmeldelse
09. okt. 2013 | 22:30

About Time

Manden bag Fire bryllupper og en begravelse og Notting Hill har begået en romantisk komedie med tidsrejser og en irriterende narcissistisk morale.

Biografanmeldelse
16. sep. 2019 | 19:03

Ad Astra

Visuelt slående drama med Brad Pitt bygger effektivt op til en slags Dommedag nu i rummet, men man savner et bankende hjerte.

Biografanmeldelse
04. dec. 2013 | 18:00

Adèles liv – kapitel 1 & 2

Man føler sig både kærtegnet og ramt af en syngende lussing oven på den mesterlige franske Guldpalmevinder om et lesbisk kærlighedsforhold.

Biografanmeldelse
14. juni 2018 | 09:31

Adrift

Overlevelsesdrama om kærlighed og katastrofe har skavanker, men lever i kraft af stærke skuespilpræstationer og overlegen fotografering.

Biografanmeldelse
06. juli 2015 | 17:55

Af­skeds­fe­sten

Sorthumoristisk komedie om aktiv dødshjælp handler i sidste ende om kærlighed. Grin og gråd følges ad i smuk film.

Biografanmeldelse
10. apr. 2019 | 17:16

After

Ungdomsdrama lokker med den første, altomsluttende kærlighed og dragende skuespil, men vi har set det hele før.

Biografanmeldelse
13. sep. 2020 | 10:22

After 2: After We Collided

After-filmene er én lang pigesexfantasi. Det er plat, men toeren formår indimellem at vise ægte kærlighed og fokusere på kvindelig nydelse.

Biografanmeldelse
26. juni 2013 | 20:00

After Earth

Heller ikke med den banale science fiction-film After Earth kommer Den sjette sans-instruktøren M. Night Shyamalan tilbage på sporet.

Biografanmeldelse
17. dec. 2018 | 06:24

Ága

Drama fra et af de mest afsidesliggende steder på planeten er en gribende beretning om sorg og syndsforladelse, der formidabelt fortælles med billedsymbolik og drømmelogik.

Biografanmeldelse
26. jan. 2017 | 10:25

Al magt til folket?

Dansk dokumentar udstiller elegant det italienske protestparti Femstjernebevægelsen, der viser sig at være et brag af en fuser.

Biografanmeldelse
19. maj 2016 | 00:15

Al Medina

Omar Shargawi har et stærkere greb om stemning end historie, men leverer en smukt realiseret fabel om storbyfremmedgørelse og troskvaler.

© Filmmagasinet Ekko