Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 1446
Biografanmeldelse
23. nov. 2016 | 15:29

Un­der­cov­er

Undercover sætter prikken over i’et for et svagt dansk film år og tager prisen for årets klammeste og dårligste film.

Biografanmeldelse
04. dec. 2018 | 15:25

A Star Is Born

Bradley Coopers instruktørdebut får tårerne til at trille med en klassiker-opdatering, der er fornyende i skildringen af en alkoholiseret musiker og hans store kærlighed.

Biografanmeldelse
07. dec. 2018 | 19:49

Roma

Alfonso Cuarón har næsten skrevet sig selv ud af sin barndomserindring for i stedet at blæse en mikroskopisk skæbne op til udødeligt format. Et ikonmaleri til det nye årtusinde.

Biografanmeldelse
27. nov. 2018 | 23:46

The House That Jack Built

Seriemorderfilm står som en monolit over Lars von Triers karriere, et pompøst og provokerende værk, der veksler mellem de højeste tanker og de laveste drifter. Og slutningen er mesterlig.

Biografanmeldelse
07. nov. 2018 | 20:17

Ju­le­man­dens datter

Ella Testa Kusk leverer en imponerende barnepræstation i dansk familiefilm, som er for pæn og opbyggelig til for alvor at underholde.

Biografanmeldelse
05. nov. 2018 | 21:06

Den tid på året

Paprika Steen tager juleaften under kærlig behandling i den mest elegante og morsomme danske komedie i årevis.

Biografanmeldelse
11. dec. 2018 | 12:17

Cold War

Pawlikowskis personlige værk er et smerteligt og suggestivt vintereventyr om at leve på polsk under Den Kolde Krig.

Biografanmeldelse
29. nov. 2018 | 07:40

Grinchen

Den surmulende julehader Grinchen skal nok få smilet frem i biografsalen, men er for harmløs til at få følelserne i kog.

Biografanmeldelse
31. okt. 2018 | 11:24

Bohemian Rhapsody

Rami Malek kan trods sit livs præstation ikke skjule, at Bohemian Rhapsody fortæller en berøringsangst historie om Freddie Mercury og Queen, der har fortjent bedre.

Biografanmeldelse
28. aug. 2018 | 09:58

Lykke-Per

Bille August er sluppet umådeligt godt fra sin smukt iscenesatte filmatisering af klassikeren om en ubøjelig ungersvend i evig krig med alverden.

Biografanmeldelse
07. dec. 2018 | 10:15

Mortal Engines

Sci-fi-dystopi for det unge publikum er til tider medrivende, men de flotte scenerier kæmper med rustent forudsigelige personer.

Biografanmeldelse
23. sep. 2018 | 00:46

Grænse

Under en fernis af genrekultfilm udforsker Ali Abbasi grænsen mellem menneske og dyr i et formidabelt eventyr, der knytter an til emner som migration og flydende kønsroller.

© Filmmagasinet Ekko