Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 1526
Biografanmeldelse
18. mar. 2019 | 14:04

Dron­nin­gen

Trine Dyrholm leverer karrierens største præstation som en moden kvinde i sine drifters vold. Instruktør May el-Toukhy og filmholdet har skabt et raffineret og kompromisløst drama om en forbudt affære.

Biografanmeldelse
13. apr. 2019 | 14:26

Værk uden skaber

Instruktøren bag De andres liv har skabt en flamboyant film om at være menneske i efterkrigstidens delte Tyskland og kunstner med rødder i det gamle og blik for det nye.

Biografanmeldelse
20. apr. 2019 | 12:46

Gøg & Gokke

Steve Coogan og John C. Reilly leverer storspil i rollerne som Gøg og Gokke i en film, der omfavner parrets blide sentimentalitet og samtidig afslører sprækker i fundamentet.

Biografanmeldelse
27. mar. 2019 | 11:42

Danmarks sønner

Talentfulde Ulaa Salim debuterer med et eksplosivt terrordrama, der med stærkt skuespil og overraskelser i ærmet går til kamp mod ekstremisme.

Biografanmeldelse
26. sep. 2018 | 09:34

The Wife

Glenn Close er en tikkende bombe i klogt og morsomt drama, hvor det kun er et spørgsmål om tid, før hun har fået nok af sin indbildske nar af en forfattermand.

Biografanmeldelse
17. apr. 2019 | 16:56

The Curse of La Llorona

Endnu et kapitel skrives i The Conjuring-universet med snigende uhygge og flere øjeblikke, der får blodet til at fryse.

Biografanmeldelse
13. sep. 2017 | 10:09

Borg

Janus Metz’ spillefilmdebut om den legendariske kamp mellem Borg & McEnroe er et fængslende drama, der borer sig ind i elitespillernes psyke.

Biografanmeldelse
19. dec. 2018 | 19:58

Ternet Ninja

Danmarks største komiker, Anders Matthesen, rusker op i børn og voksne med en vidunderligt morsom og meningsfuld animationsfilm.

Biografanmeldelse
16. maj 2017 | 22:41

Alien: Covenant

Den sjette Alien-film byder ikke på overraskelser, men indfanger seriens filosofiske ånd i et fornøjeligt blodblad.

Biografanmeldelse
14. sep. 2016 | 19:25

Bridget Jones’ baby

Genkendeligheden er en styrke, og tolv år efter den seneste Bridget Jones-film er Renée Zellweger stadig lige så kikset og charmerende i sine røde pyjamasbukser.

Biografanmeldelse
04. dec. 2018 | 15:25

A Star Is Born

Bradley Coopers instruktørdebut får tårerne til at trille med en klassiker-opdatering, der er fornyende i skildringen af en alkoholiseret musiker og hans store kærlighed.

Biografanmeldelse
10. apr. 2019 | 17:16

After

Ungdomsdrama lokker med den første, altomsluttende kærlighed og dragende skuespil, men vi har set det hele før.

© Filmmagasinet Ekko