Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 1391
Biografanmeldelse
28. aug. 2018 | 09:58

Lykke-Per

Bille August er sluppet umådeligt godt fra sin smukt iscenesatte filmatisering af klassikeren om en ubøjelig ungersvend i evig krig med alverden.

Biografanmeldelse
23. sep. 2018 | 00:46

Grænse

Under en fernis af genrekultfilm udforsker Ali Abbasi grænsen mellem menneske og dyr i et formidabelt eventyr, der knytter an til emner som migration og flydende kønsroller.

Biografanmeldelse
17. apr. 2018 | 02:22

Bobbi Jene

Elvira Linds portræt af en amerikansk danser er en noget tam skildring af sjælekvalerne ved at forfølge ens kreative drømme.

Biografanmeldelse
12. sep. 2018 | 16:11

Ditte & Louise

Ditte & Louise tager vellykket springet til det store lærred med en satirisk kønskomedie, der både rummer seksuelle overgreb, selvkritik og sympatiske mænd.

Biografanmeldelse
05. okt. 2016 | 22:17

Klas­se­fe­sten 3: Dåben

Tredje og forhåbentlig sidste del af dansk komedieserie er usjov, usympatisk og ulidelig.

Biografanmeldelse
16. sep. 2018 | 19:57

Bla­cK­k­Klans­man

Spike Lee gør stort comeback med en antiracistisk spændingskomedie, der er underholdning med holdning og noget så usædvanligt som en politifilm med en sort helt.

Biografanmeldelse
17. sep. 2018 | 11:33

Hjer­telan­det

Dokumentar af Janus Metz om thailandske kvinder i Jylland favner komik og tragedie i skildringen af arrangerede ægteskaber, hvor kærligheden er en bonus.

Biografanmeldelse
06. sep. 2018 | 07:56

The Nun

Den femte film i gyserfranchise byder på færre chok og er i stedet en vidunderlig homage til 1960’ernes gotiske Hammer Horror og giallo-film.

Biografanmeldelse
23. aug. 2018 | 09:23

Dommerens valg

Retssalsdrama med Emma Thompson taber de moralske dilemmaer på gulvet, fordi den også vil være et kærlighedsdrama.

Biografanmeldelse
30. aug. 2018 | 09:11

De Utrolige 2

Fortsættelse af superheltefamiliens eventyr er endnu sjovere og mere langtidsholdbar end forgængeren.

Biografanmeldelse
19. sep. 2018 | 15:55

Bare Juliet

Romantisk komedie går den slagne vej, men er vittig og velspillet med referencer til genrens klassikere.

Biografanmeldelse
04. maj 2016 | 07:27

En-​to-​tre-​nu!

Filmatiseringen af Jesper Wung-Sungs populære ungdomsroman rammer indimellem noget ægte, men den er for pæn og gammeldags.

© Filmmagasinet Ekko