Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 1557
Biografanmeldelse
22. maj 2019 | 18:34

Kvinde på krigs­stien

Trods manglen på krølhårede ponyer er Benedikt ­Erlingssons opfølger til Om heste og mænd et livligt og charmerende drama om en økokriger og kærligheden til naturen.

Biografanmeldelse
14. juni 2019 | 21:05

Men in Black: In­ter­na­tion­al

De sortklædte agenters fjerde omgang er en intetsigende og forglemmelig affære, der på pinlig vis forsøger at indsprøjte noget feminisme i universet.

Biografanmeldelse
13. apr. 2019 | 14:26

Værk uden skaber

Instruktøren bag De andres liv har skabt en flamboyant film om at være menneske i efterkrigstidens delte Tyskland og kunstner med rødder i det gamle og blik for det nye.

Biografanmeldelse
04. juni 2019 | 08:39

The Bookshop

Med en venlig skolelærerpegefinger minder romantisk drama os om, at vi skal huske at give lysten til at læse bøger videre til den næste generation.

Biografanmeldelse
11. maj 2016 | 10:25

Our Kind of Traitor

Sublimt skuespil og underspillet spænding gør Our Kind of Traitor til en af de seneste års bedste og mest elegante thrillere.

Biografanmeldelse
24. dec. 2012 | 20:00

Life of Pi

Man glemmer alt andet end at overleve 227 dage med Pi i Ang Lees tekniske svendestykke.

Biografanmeldelse
18. mar. 2019 | 14:04

Dron­nin­gen

Trine Dyrholm leverer karrierens største præstation som en moden kvinde i sine drifters vold. Instruktør May el-Toukhy og filmholdet har skabt et raffineret og kompromisløst drama om en forbudt affære.

Biografanmeldelse
05. juni 2019 | 13:35

X-Men: Dark Phoenix

Elendigt skuespil og tomme effekter betyder, at den nye film om mutantgruppen X-Men aldrig vil rejse sig fra asken.

Biografanmeldelse
19. dec. 2018 | 19:58

Ternet Ninja

Danmarks største komiker, Anders Matthesen, rusker op i børn og voksne med en vidunderligt morsom og meningsfuld animationsfilm.

Biografanmeldelse
13. aug. 2015 | 12:14

Fars sygt fede bilferie

Med far på førersædet kører plat amerikansk komedie derudaf. Trods bump på motorvejen er de mange humoristiske stop et godt kick for de tømmermandsramte og popcornslystne.

Biografanmeldelse
05. juni 2019 | 17:06

Kongernes fald

Historien om dansk speedways gyldne generation er et medrivende, menneskeligt drama, som også vil fascinere andre end sportens fans.

Biografanmeldelse
17. sep. 2018 | 11:33

Hjer­telan­det

Dokumentar af Janus Metz om thailandske kvinder i Jylland favner komik og tragedie i skildringen af arrangerede ægteskaber, hvor kærligheden er en bonus.

© Filmmagasinet Ekko