Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 1875
Biografanmeldelse
19. juli 2021 | 16:14

Hvor kragerne vender

Debutanten Lisa Jespersen ser ikke kun det sjove i fordommene på begge sider af konflikten mellem provins og storby, men trænger også ind til det ægte menneskelige.

Biografanmeldelse
22. juli 2021 | 09:01

Old

Få ting er så frygtindgydende som tiden, der løber løbsk. Men M. Night Shyamalans har alt for travlt til, at rædslerne for alvor får fat i sindet.

Biografanmeldelse
23. juli 2021 | 12:02

Japanske for­tæl­lin­ger

Årets japanske Cannes-vinder Ryusuke Hamaguchi viser med sin forrige film – om kvindeligt begær, tilfældet og tiden, der kun læger visse sår – at han er en af tidens mest spændende filmskabere.

Biografanmeldelse
23. juli 2021 | 15:02

Calamity Jane – Vestens vilde datter

Rørende og morsom animationsfilm samler alt det bedste fra western-værktøjskassen og fortæller en heltemodig frigørelseshistorie for en ung kvinde.

Biografanmeldelse
07. juli 2021 | 16:21

Flummerne

Farvestrålende animationsfilm har en frisk og forunderlig humor, som næsten passer bedre til voksne end børn.

Biografanmeldelse
05. okt. 2018 | 09:24

Shoplift­ers

Japanske Kore-eda får os ubesværet til at reflektere over moral og familiebegrebet i sin vidunderligt gribende Guldpalme-vinder, der er en af årets store film.

Biografanmeldelse
20. nov. 2020 | 18:59

Ret­fær­dig­he­dens ryttere

Anders Thomas Jensen er tilbage i storform med sorthumoristiske absurditeter og en meningsfuld fortælling om livets meningsløshed.

Biografanmeldelse
23. juni 2021 | 07:46

Smagen af sult

Christoffer Boes maddrama får mundvandet til at løbe med smukke billeder, men tager det sidste stik hjem, da parforholdskonflikten udvikler sig til en nervepirrende thriller.

Biografanmeldelse
27. nov. 2018 | 09:26

Re­kon­struk­tion Utøya

Norsk dokumentar lider af berøringsangst, når fire overlevende hver opfører en rekonstruktion af massakren i et filmstudie.

Biografanmeldelse
02. juli 2021 | 23:25

opsDen gode spion

Benedict Cumberbatch spiller med selvudslettende charme i seværdigt drama om Den Kolde Krig og spionagefagets moralske tvetydighed.  

Biografanmeldelse
17. okt. 2015 | 17:15

Slow West

Michael Fassbender og unge Kodi Smit-McPhee er et forrygende makkerpar i et uhøjtideligt og fejende flot livtag med den ellers bedagede western-genre.

Biografanmeldelse
07. aug. 2013 | 20:00

Red 2

John Malkovich er i hopla som hyperparanoid eks-spion og redder en ellers unødvendig anden omgang af sagaen om aldrende agenter.

© Filmmagasinet Ekko