Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 2488
Biografanmeldelse
17. juli 2024 | 16:13

Memory

To vingeskudte eksistenser mødes i et romantisk-etisk drama med prægtige Jessica Chastain, og særdeles diskussionsfremmende musik opstår.

Biografanmeldelse
16. juli 2024 | 10:51

Sylvanian Families: Den store gavejagt

Eventyrfilm baseret på et japansk legetøj er en supernuttet og afslappende fornøjelse med en god morale for de mindste.

Biografanmeldelse
09. juli 2024 | 19:04

Fly Me to the Moon

Scarlett Johansson er i sit es som en durkdreven markedsføringsguru i morsom komedie om at gøre Månelandingen til en amerikansk folkesag.

Biografanmeldelse
16. juli 2024 | 11:38

Den røde ø

Tropeøen Madagaskar er mere end et smukt bagtæppe i stemningsstærkt drama om kolonifamilie, der lever lykkeligt uvidende om, hvad der foregår rundt omkring dem.

Biografanmeldelse
05. juli 2024 | 12:33

The Bi­ke­ri­ders

Jeff Nichols’ medrivende skildring af en motorcykelklubs storhed og fald viser en maskulinitet, der er farlig og skræmmende smuk.

Biografanmeldelse
15. juli 2024 | 11:00

Den moderne kvinde

Man skal være lavet af maskulint marmor, hvis ikke man får trafik i tårekanalen af dramaet om pioneren af en revolutionerende læringsmetode.

Biografanmeldelse
19. juni 2024 | 16:33

One Life

Britisk film med Anthony Hopkins om heltedåd under Anden Verdenskrig er ulasteligt fortalt, men føles alligevel som en lidt flad oplevelse.

Biografanmeldelse
22. juni 2024 | 11:42

Kinds of Kindness

Yorgos Lanthimos vender med et djævelsk glimt i øjet tilbage til sine uforsonlige græske rødder i hipt nihilistisk antologifilm, der har Emma Stone og Jesse Plemons i hovedrollerne.

Biografanmeldelse
17. mar. 2016 | 00:56

A Bigger Splash

Tilda Swinton og Ralph Fiennes er prægtige ned i de mindste detaljer i pikant drama og krimi på en italiensk ferieø.

Biografanmeldelse
09. jan. 2024 | 07:23

The Zone of Interest

Ved at studere gerningsmændene i holocaust har Jonathan Glazer skabt et mesterværk af historiske dimensioner, som viser, hvad der sker, når vi giver slip på det menneskelige.

Biografanmeldelse
11. juli 2024 | 08:07

Twisters

Orkankatastrofefilm med ærkeamerikanske karakterer er den perfekte undskyldning for et skamløst underholdende biografbesøg.

Biografanmeldelse
25. juni 2024 | 09:19

Horizon: En ame­ri­kansk saga – del 1

Kevin Costners flotte og uforløste første del af sagaen om tilblivelsen af Amerika byder på en heroisk western-aura, som ikke er set siden John Ford. 

© Filmmagasinet Ekko