Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 1593
Biografanmeldelse
04. aug. 2019 | 12:30

Once Upon a Time in Hollywood

Trods Manson-familiens mordtogt har Quentin Tarantino skabt en skidemorsom hænge ud-film med et forførende tidsbillede og en af Leonardo DiCaprios bedste scener nogensinde.

Biografanmeldelse
21. aug. 2019 | 15:05

Mellem linjerne

Tanker om sex, løgn og litteraturens fremtid drukner i evigt sludrende fransk komedie, der kun har enkelte sjove øjeblikke.

Biografanmeldelse
03. sep. 2014 | 23:07

Det er aldrig for sent

Bægeret flyder over med forcerede optrin og moraliserende lektioner i Rob Reiners komedie om kærlighed i den tredje alder.

Biografanmeldelse
15. aug. 2019 | 12:13

Petra

Labyrintisk kammerspil går i clinch med kunstnergeniet og vender og drejer fortiden som en græsk tragedie.

Biografanmeldelse
09. aug. 2017 | 09:08

Dan­se­rin­den

Danserinden er et poetisk og fysisk påtrængende studie af kunstnerisk skabertrang, som ikke kan forklares, men skal opleves.

Biografanmeldelse
18. jan. 2017 | 16:29

Manchester by the Sea

Der er både komik og gribende øjeblikke i Kenneth Lonergans velspillede komediedrama om anstrengte familieforhold.

Biografanmeldelse
22. aug. 2019 | 10:11

Angel Has Fallen

Tredje del af den demonstrativt maskuline filmserie forsøger sig med en mere følsom tilgang til soldaterromantik og fejler på charmerende facon.

Biografanmeldelse
22. aug. 2019 | 11:07

Crawl

Far og datter kæmper for livet mod vand og en skællet dræber i effektiv gyser, hvor blodet flyder, og følelserne får frit løb.

Biografanmeldelse
15. aug. 2019 | 08:55

Fisherman’s Friends

Et hjertevarmt persongalleri gør britisk feelgood-komedie om en gruppe fiskere med sangtalenter til et charmerende bekendtskab.

Biografanmeldelse
27. apr. 2016 | 22:16

Månen over kir­se­bærtræ­er­ne

Jordnært drama møder visuel melankoli i den japanske Månen over kirsebærtræerne, der fordrer en tilskuer, som gør sig umage og registrerer detaljerne.

Biografanmeldelse
05. okt. 2018 | 08:10

Holiday

En sårbar og letpåvirkelig kvinde bliver foruroligende hærdet i Isabella Eklöfs modige, formfuldendte og brutale debutfilm, der overgår forbilledet Ulrich Seidl.

Biografanmeldelse
20. juni 2019 | 16:59

De fri­vil­li­ge

Anders Matthesen træder i karakter som seriøs skuespiller i alvorskomedie om et fængselskor, der skiftevis gør ondt i hjertet og sender lattermusklerne på arbejde.

© Filmmagasinet Ekko