Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 1763
Biografanmeldelse
18. sep. 2020 | 10:17

Druk

Mads Mikkelsen leverer karrierens mest bevægende præstation, og 22 år efter Festen har Thomas Vinterberg skabt endnu en klassiker i dansk film.

Biografanmeldelse
30. okt. 2019 | 06:45

Kollision

Avaz-brødrene forsøger at overgå Hollywood, men deres patosfyldte melodrama minder mere om et harmonikasammenstød end en film.

Biografanmeldelse
12. aug. 2020 | 22:54

Vores mand i Amerika

En af Danmarkshistoriens mest fascinerende skikkelser får sit liv filmatiseret i effektivt drama om store mænd og kvinderne bag dem.

Biografanmeldelse
17. jan. 2020 | 14:23

Officer og spion

Roman Polanski har skabt et smukt periodedrama om ære og principper, der minder os om, at sandhed og retfærdighed intet har at gøre med, om vi kan lide hinanden.

Biografanmeldelse
23. aug. 2020 | 08:02

Tenet

Christopher Nolans tidssprængende spion-thriller er film i sin reneste form og så overrumplende ambitiøs, at man næsten glemmer at trække vejret.

Biografanmeldelse
13. sep. 2020 | 10:22

After 2: After We Collided

After-filmene er én lang pigesexfantasi. Det er plat, men toeren formår indimellem at vise ægte kærlighed og fokusere på kvindelig nydelse.

Biografanmeldelse
09. sep. 2020 | 10:07

Til Sama

Uafrystelig dokumentar om krigens rædsel i Syrien er hjerteskærende personlig og et historisk dokument for eftertiden.

Biografanmeldelse
02. sep. 2020 | 06:58

Ante­bel­lum

Med dristige kvantespring og gedigne overraskelser skildrer horrorfilm mishandlingen af sorte, amerikanske slaver uden at forfalde til nemme klichéer.

Biografanmeldelse
28. dec. 2019 | 11:02

The Cave

Danskproduceret dokumentar om et underjordisk lægehold gør ondt helt ind til benet og bringer os uafrysteligt tæt på den syriske borgerkrigs rædsler.

Biografanmeldelse
11. dec. 2018 | 12:17

Cold War

Pawlikowskis personlige værk er et smerteligt og suggestivt vintereventyr om at leve på polsk under Den Kolde Krig.

Biografanmeldelse
05. okt. 2017 | 00:02

Blade Runner 2049

Denis Villeneuve gør det umulige og løfter fortsættelsen af Blade Runner til et overrumplende og majestætisk storværk. Årets smukkeste og mest vilde blockbuster.

Biografanmeldelse
19. nov. 2014 | 09:15

The Hunger Games: Mo­ck­in­gjay – del 1

Mockingjay – del 1 stråler af talent, fortælleoverskud og æstetisk sikkerhed og gør Hunger Games-serien til en saga om undertrykkelse og frihedskamp.

© Filmmagasinet Ekko