Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 1487
Biografanmeldelse
17. feb. 2019 | 15:23

Green Book

Modsætninger mødes i klog dramakomedie, der udstiller racismen i USA og lader Viggo Mortensen brillere i en sjældent morsom rolle.

Biografanmeldelse
16. feb. 2019 | 14:57

Trækfugle

Med et strejf af magisk realisme viser colombiansk drama, hvordan narkohandel undergraver et traditionelt stammesamfund med kapitalismens mistro og grådighed.

Biografanmeldelse
14. feb. 2019 | 16:57

Jørn Utzon: Manden & ar­ki­tek­ten

Ubetinget hyldest til den danske stjernearkitekt Jørn Utzon er en blandet oplevelse, hvor man savner en mere filmisk formidling af hans visioner.

Biografanmeldelse
14. feb. 2019 | 10:00

Alita: Battle Angel

Robert Rodriguez sætter en ny standard for effektdreven sci-fi-underholdning, der rammer den samme følelse af nørdet eufori som Terminator 2 og Jurassic Park.

Biografanmeldelse
12. feb. 2019 | 23:36

RBG

Oscar-nomineret dokumentar prædiker for koret med et ensidigt portræt af en betagende højesteretsdommer, der havde fortjent en bedre film.

Biografanmeldelse
12. feb. 2019 | 01:11

If Beale Street Could Talk

Der er for meget lærestykke og pædagogik uden nuancer, når Oscar-vinderen Barry Jenkins fortæller historien om en sort mand i klemme i det hvide retssystem.

Biografanmeldelse
07. feb. 2019 | 00:48

Lego filmen 2

Opfølgeren til miraklet Lego filmen er fyldt med nye idéer og skrupskøre indslag, der gør den til en hjertevarm og hylende morsom fornøjelse.

Biografanmeldelse
06. feb. 2019 | 20:37

Vilde Rolf smadrer in­ter­net­tet

Disney sender Rolf på et underholdende eventyr i cyberspace, men stikket bliver trukket ud for tidligt.

Biografanmeldelse
06. feb. 2019 | 18:23

Ben Is Back

En mors kamp for at redde sin søn fra misbrug har hjertet på rette sted, men fortaber sig et sted mellem melodrama og spænding.

Biografanmeldelse
05. feb. 2019 | 06:52

Mødre­grup­pen

Feel good-komedie om storbykvinden, der vender hjem til provinsen, er dejligt selskab med et galleri af charmerende personer og morsom dialog.

Biografanmeldelse
04. feb. 2019 | 16:41

Kapernaum

Man ser det barske og gribende drama om en tolvårig dreng, der forsøger at overleve i storbyen med en baby på slæb, gennem et regulært tårebad.

Biografanmeldelse
01. feb. 2019 | 12:45

Sådan træner du din drage 3

Der er masser af drage-magi i den rørende afslutning på Dreamworks’ animations-trilogi.

© Filmmagasinet Ekko