Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 1446
Biografanmeldelse
11. dec. 2018 | 12:17

Cold War

Pawlikowskis personlige værk er et smerteligt og suggestivt vintereventyr om at leve på polsk under Den Kolde Krig.

Biografanmeldelse
07. dec. 2018 | 19:49

Roma

Alfonso Cuarón har næsten skrevet sig selv ud af sin barndomserindring for i stedet at blæse en mikroskopisk skæbne op til udødeligt format. Et ikonmaleri til det nye årtusinde.

Biografanmeldelse
07. dec. 2018 | 10:15

Mortal Engines

Sci-fi-dystopi for det unge publikum er til tider medrivende, men de flotte scenerier kæmper med rustent forudsigelige personer.

Biografanmeldelse
06. dec. 2018 | 09:37

Engle går i hvidt

Modig kinesisk independentfilm skildrer korruption og kvindeundertrykkelse med en stærk fortælling om overgreb på unge piger.

Biografanmeldelse
04. dec. 2018 | 15:25

A Star Is Born

Bradley Coopers instruktørdebut får tårerne til at trille med en klassiker-opdatering, der er fornyende i skildringen af en alkoholiseret musiker og hans store kærlighed.

Biografanmeldelse
29. nov. 2018 | 09:35

Peddersen og Findus – Findus flytter hjemmefra

Mødet mellem animation og live-action er alt andet end velfungerende i filmatisering af folkekær fortælling om Peddersen og Findus.

Biografanmeldelse
29. nov. 2018 | 07:40

Grinchen

Den surmulende julehader Grinchen skal nok få smilet frem i biografsalen, men er for harmløs til at få følelserne i kog.

Biografanmeldelse
28. nov. 2018 | 20:45

Robin Hood

Hollywoods seneste skud i tågen for at opdatere Robin Hood stjæler med arme og ben, men lige meget hjælper det.

Biografanmeldelse
28. nov. 2018 | 17:34

Som­mer­fug­le­ne

Der er eksploderende høns og bittersøde søskendefølelser i tyrkisk komediedrama, der sejrer med absurd humor og hjertevarm forsoning.

Biografanmeldelse
27. nov. 2018 | 23:46

The House That Jack Built

Seriemorderfilm står som en monolit over Lars von Triers karriere, et pompøst og provokerende værk, der veksler mellem de højeste tanker og de laveste drifter. Og slutningen er mesterlig.

Biografanmeldelse
27. nov. 2018 | 09:26

Re­kon­struk­tion Utøya

Norsk dokumentar lider af berøringsangst, når fire overlevende hver opfører en rekonstruktion af massakren i et filmstudie.

Biografanmeldelse
20. nov. 2018 | 22:28

Widows

Oscar-vinderen Steve McQueen forsøger at fusionere kup-thriller, politisk drama og en historie om sårede kvinder, men glemmer den elementære spænding.

© Filmmagasinet Ekko