Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 2413
Biografanmeldelse
23. feb. 2024 | 10:26

Dune: Del 2

Skalaen er episk, men fokus stadig på karaktererne i anden del af sagaen om Atreides-familien, hvor de mest fortryllende scener vil få sci-fi-nørder til at klappe i hænderne af fryd.

Biografanmeldelse
21. feb. 2024 | 20:28

Drive-​Away Dolls

Ethan Coens lesbiske b-roadmovie er fyldt med sex på den sjove og rørende måde, selv om forspillet er bedre end klimakset.

Biografanmeldelse
21. feb. 2024 | 00:27

Smoke Sauna Sis­ter­hood

I hjertevarm hyldest til estisk saunakultur fortæller kvinder om, hvordan det faktisk er at være kvinde. Det er både barskt og befriende.

Biografanmeldelse
18. feb. 2024 | 18:37

The Beekeeper

Jason Statham har kun tre forskellige ansigtsudtryk, men det er alt rigeligt i effektiv hævn-thriller fyldt med opfindsom vold og fjollede bier.

Biografanmeldelse
16. feb. 2024 | 16:54

Før stormen

Familieidyl på landet og menneskers lange og tætte bånd til naturen står for fald, når klimakrisen banker på døren.

Biografanmeldelse
15. feb. 2024 | 12:05

Rom

Bodil Jørgensen folder sig ud i charmerende trekants-komediedrama om en kvinde, der inderligt længes mod fortidens letsindighed.

Biografanmeldelse
14. feb. 2024 | 23:54

Madame Web

Dakota Johnson kæmper heroisk med tåkrummende replikker, et planløst plot og den værste skurk i hele Marvels filmunivers, som sagesløse Tahar Rahim må lægge krop til.

Biografanmeldelse
14. feb. 2024 | 18:24

Bob Marley: One Love

Vi bliver ikke meget klogere på Bob Marley i tonedøv og alt for pæn film, der forsøger at score kassen på reggae-legendens kærlighedsbudskab.

Biografanmeldelse
09. feb. 2024 | 16:40

Io Capitano

Matteo Garrone fortæller en uomgængelig historie om to unges flugt hen over det afrikanske kontinent, men han gør det med en opløftende eventyrlighed.

Biografanmeldelse
07. feb. 2024 | 15:44

Paranoia

Dansk ungdoms-thriller med effektive gys og god kemi mellem skuespillerne sender problematisk budskab om psykiatrien.

Biografanmeldelse
06. feb. 2024 | 14:47

De tre Bukke Bruse i badeland

Nordisk eventyr om menneskedyret mellem klogskab og grådighed løftes op i nutidig børnehøjde med elskelige figurer og masser af tissejokes.

Biografanmeldelse
04. feb. 2024 | 22:09

All of Us Strangers

Andrew Haigh udfordrer forestillingen om, at homoseksualitet er bredt accepteret, med komplekst og hjerteskærende London-drama.

© Filmmagasinet Ekko