Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 1800
Biografanmeldelse
02. dec. 2020 | 19:35

Honest Thief

Liam Neeson er begyndt at bevæge sig som en mand i hans høje alder, og med tandløs action kan selv 99 minutter føles som en evighed.

Biografanmeldelse
02. dec. 2020 | 18:29

Echo

Rúnar Rúnarssons julefilm er så langt fra Love Actually, man kan komme uden at forlade december, men opnår med 56 vignetter en sakral skønhed.

Biografanmeldelse
02. dec. 2020 | 13:29

Berlin Ale­xan­der­p­latz

Filmatisering af Alfred Döblins roman er en indigneret fortælling om de hvides magt over sorte, men kvindesynet er ikke lige så progressivt.  

Biografanmeldelse
01. dec. 2020 | 22:27

Lille som­mer­fugl

Søren Kragh-Jacobsen dekonstruerer Morten Korch-folkekomedien med sans for melodrama og bid mod lurmærket fremmedhad.

Biografanmeldelse
25. nov. 2020 | 19:59

Herself

Irsk drama om vold i kernefamilien har et så varmt bankende hjerte for moren og børnene, at det går ud over realismen og nuancerne.

Biografanmeldelse
25. nov. 2020 | 18:21

Saint Maud

Overnaturligt og eksistentielt kammerspil bliver solgt som en gyser, men dens kvaliteter skal findes andre steder.

Biografanmeldelse
24. nov. 2020 | 19:46

Greta

Dokumentar om aktivisten Greta Thunberg er gribende personlig, men også historien om en generation, der uretfærdigt må tage klimabyrden på sine skuldre.

Biografanmeldelse
20. nov. 2020 | 18:59

Ret­fær­dig­he­dens ryttere

Anders Thomas Jensen er tilbage i storform med sorthumoristiske absurditeter og en meningsfuld fortælling om livets meningsløshed.

Biografanmeldelse
15. nov. 2020 | 14:25

Malous jul

Lars Ranthe som morderisk nisse er en af adventsgaverne i skøn julefilm, der sprudler af godt skuespil og sjove øjeblikke.

Biografanmeldelse
14. nov. 2020 | 16:32

Søstrene Gusmãos usynlige liv

Brasiliansk prisvinder om knægtede kvinder er en usædvanlig og elskelig storfilm, der giver los for farver og følelser.

Biografanmeldelse
13. nov. 2020 | 19:18

The Painted Bird

Chokerende film om rædslerne i Anden Verdenskrig er en visuelt overvældende og poetisk udforskning af menneskelighed.

Biografanmeldelse
11. nov. 2020 | 23:36

Freaky

Horror og humor blandes på blodigt forfriskende maner i underholdende hyldest til gysergenren.

© Filmmagasinet Ekko