Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 1526
Biografanmeldelse
20. apr. 2019 | 12:46

Gøg & Gokke

Steve Coogan og John C. Reilly leverer storspil i rollerne som Gøg og Gokke i en film, der omfavner parrets blide sentimentalitet og samtidig afslører sprækker i fundamentet.

Biografanmeldelse
17. apr. 2019 | 16:56

The Curse of La Llorona

Endnu et kapitel skrives i The Conjuring-universet med snigende uhygge og flere øjeblikke, der får blodet til at fryse.

Biografanmeldelse
14. apr. 2019 | 10:17

Ava

Léa Mysius’ vidunderligt fotograferede debutfilm om en trettenårig piges forelskelse og truende sygdom bobler af talent og idérigdom.

Biografanmeldelse
13. apr. 2019 | 14:26

Værk uden skaber

Instruktøren bag De andres liv har skabt en flamboyant film om at være menneske i efterkrigstidens delte Tyskland og kunstner med rødder i det gamle og blik for det nye.

Biografanmeldelse
11. apr. 2019 | 01:16

Den even­tyr­li­ge park

Børnefilm balancerer mellem sprudlende fantasi og den barske virkelighed, men gør én mere rundtosset end bevæget.

Biografanmeldelse
10. apr. 2019 | 19:21

Hellboy

Noget af den barnlige charme fra Guillermo del Toros univers er gået fløjten, men med blodig vold og grov humor underholder djævledrengen igen.

Biografanmeldelse
10. apr. 2019 | 18:39

Asterix og tryl­ledrik­kens hem­me­lig­hed

Animationsfilm om Asterix og Obelix genopliver de herlige figurer, men mangler den samfundssatire, der har gjort tegneserien unik.

Biografanmeldelse
10. apr. 2019 | 17:16

After

Ungdomsdrama lokker med den første, altomsluttende kærlighed og dragende skuespil, men vi har set det hele før.

Biografanmeldelse
10. apr. 2019 | 09:36

El Angel

Filmen om morderen, som i Argentinas historie har siddet længst tid i fængsel, er en sanselig skildring af 70’erne og et homoerotisk begær.

Biografanmeldelse
08. apr. 2019 | 15:29

Gloria Bell

Sebastián Lelio er en af nutidens store melodramatikere, der med Julianne Moore i hovedrollen i sin nyeste film om kvindelig selvstændiggørelse forhåbentlig vil blive opdaget af et større publikum.

Biografanmeldelse
07. apr. 2019 | 14:26

Transit

Christian Petzold blander fortiden og nutiden i stærkt flygtninge- og kærlighedsdrama, der kan vække mindelser om Casablanca og film noirs.   

Biografanmeldelse
04. apr. 2019 | 12:15

Pet Sematary

Genoplivningen af Stephen Kings familiegyser giver øjeblikke med gåsehud og heftig hjertebanken, men frygten bliver ikke fast sengemakker.

© Filmmagasinet Ekko