Anmeldelser / Biografanmeldelse

1621 - 1632 ud af 1645
Biografanmeldelse
14. mar. 2019 | 08:01

Maria Stuart – Dronning af Skotland

Kendt dronningekonflikt får en moderne, kønspolitisk overhaling i visuelt slående, men dramatisk stillestående periodefilm.

Biografanmeldelse
19. mar. 2019 | 12:42

Ramen Shop

Sentimentalt asiatisk drama prøver ihærdigt at fremmane tårer, men det er snarere mundvandet, filmen får til at løbe.

Biografanmeldelse
21. mar. 2019 | 00:25

Us

Jordan Peele jonglerer i opfølgeren til Get Out så stilsikkert med blodigt gys og skarp komik, at man ender fornøjeligt rundforvirret.

Biografanmeldelse
04. apr. 2019 | 09:43

Shazam!

DC’s superheltekomedie om drengen, der med ét ord forvandles til en fuldvoksen superhelt, er for ujævn i tonen til at fungere.

Biografanmeldelse
11. apr. 2019 | 01:16

Den even­tyr­li­ge park

Børnefilm balancerer mellem sprudlende fantasi og den barske virkelighed, men gør én mere rundtosset end bevæget.

Biografanmeldelse
25. apr. 2019 | 12:12

Til vi falder

Overlegen fotografering og eminent skuespil af Dar Salim og Lisa Carlehed løfter sorgdrama om et pars livskrise efter tabet af deres søn op i særklasse.

Biografanmeldelse
30. apr. 2019 | 12:41

Battle

Norsk dansedrama underholder med charmerende skuespilpræstationer, et cool undergrundsmiljø og dansesekvenser af høj kvalitet.

Biografanmeldelse
01. maj 2019 | 18:50

Long Shot

Handlingen er urealistisk, men med charme, komik og to verdensstjerner i hopla underholder Hollywood fra det romantiske hjørne.

Biografanmeldelse
02. maj 2019 | 12:27

Stalker

Isabelle Huppert morer sig med underholdende overspil, men psykologisk drama om moderbinding har for lidt historie og for meget staffage.

Biografanmeldelse
04. maj 2019 | 19:14

Sunset

László Nemes’ overmodige efterfølger til mesterværket Sauls søn bærer som et postkort fra en forsvunden æra på en morbid fascination, men intrigerne drukner i mystik.

Biografanmeldelse
08. maj 2019 | 18:32

Miss Bala

Catherine Hardwickes karriere startede forrygende med Thirteen og Twilight, men hendes forsøg på at skabe en ny actionhelt falder til jorden med et brag.

Biografanmeldelse
14. maj 2019 | 10:32

Villy og monster­pla­ne­ten

Der mangler ægte drama i fransk børnefilm, som med fantasifulde billeder og nuttede rumvæsner alligevel vil glæde de mindste.

© Filmmagasinet Ekko