Anmeldelser / Biografanmeldelse

61 - 72 ud af 1590
Biografanmeldelse
04. maj 2016 | 07:27

En-​to-​tre-​nu!

Filmatiseringen af Jesper Wung-Sungs populære ungdomsroman rammer indimellem noget ægte, men den er for pæn og gammeldags.

Biografanmeldelse
05. apr. 2018 | 11:11

A Quiet Place

John Krasinskis musestille debut formår det umulige at få nakkehårene til at rejse sig og tårerne til at trille i lige dele monsterfilm og familiedrama.

Biografanmeldelse
24. juni 2018 | 10:16

Hered­it­ary

Hereditary er sommerens bud på en isnende gyser, der balancerer mellem det psykologiske og det okkulte i traditionen fra Polanski og Kubrick.

Biografanmeldelse
04. dec. 2018 | 15:25

A Star Is Born

Bradley Coopers instruktørdebut får tårerne til at trille med en klassiker-opdatering, der er fornyende i skildringen af en alkoholiseret musiker og hans store kærlighed.

Biografanmeldelse
23. jan. 2019 | 16:51

Kursk

Det autentiske drama sejler flere favne over mange andre katastrofefilm, men savner den menneskelige dybde, som Thomas Vinterbergs bedste film har.

Biografanmeldelse
07. apr. 2019 | 14:26

Transit

Christian Petzold blander fortiden og nutiden i stærkt flygtninge- og kærlighedsdrama, der kan vække mindelser om Casablanca og film noirs.   

Biografanmeldelse
26. juni 2019 | 21:15

Yesterday

Oscar-vinderen Danny Boyle skraber bunden med doven romantisk komedie, der er krydret med hyggeracisme og et gammeldags kvindesyn.

Biografanmeldelse
04. dec. 2013 | 21:58

Prisoners

Ingen forælder vil kunne se Denis Villeneuves stjernebesatte film om barnekidnapning uden at blive berørt. Det kan forklare Prisoners’ fænomenale succes ved billetlugerne rundt omkring i verden.

Biografanmeldelse
10. aug. 2016 | 19:34

I morgen

Fransk dokumentar om klimakrisen har et forfriskende fokus på løsninger, men den udpegede skurk burde blevet hørt.

Biografanmeldelse
05. okt. 2016 | 07:29

Café Society

Ung mand søger lykken i Hollywood i veloplagt og morsom Woody Allen-komedie om kærlighed og karriere og livets skæbnesvangre mosaik.

Biografanmeldelse
04. dec. 2016 | 21:30

Min far Toni Erdmann

Årets komedie er en mesterligt morsom og sjældent dybsindig film, hvor man til sidst øjner livets mening og føler sig helt lykkelig. Genialt!

Biografanmeldelse
14. dec. 2016 | 01:17

Rogue One: A Star Wars Story

Der er smæk for skillingen i den velspillede og beskidte Rogue One: A Star Wars Story, der maner frygten for disneyficering definitivt i jorden.

© Filmmagasinet Ekko