Anmeldelser / Biografanmeldelse

1201 - 1212 ud af 1388
Biografanmeldelse
18. sep. 2013 | 20:00

The Butler

Lee Daniels’ The Butler er den type film, hvor hovedpersonen tilfældigt kommer ind for at servere kaffe, da Eisenhower har en central diskussion om raceoprøret.

Biografanmeldelse
18. sep. 2013 | 20:00

White House Down

Det Hvide Hus kommer under belejring i Roland Emmerichs klichefyldte film, der bliver reddet af den smækre actionhelt Channning Tatum.

Biografanmeldelse
18. sep. 2013 | 20:00

Spise sove dø

Det svenske stortalent Gabriela Pichler fortæller overbevisende og muntert sørgmodigt om mennesker, der drømmer om, at livet rummer mere end at spise, sove og dø.

Biografanmeldelse
11. sep. 2013 | 20:00

The Grand­ma­ster

Kampscenerne i Wong Kar-Wais største succes i Asien er så raffinerede, som noget vi har set i wire fu-genren de senere år.

Biografanmeldelse
11. sep. 2013 | 20:00

Håbets land

Sion Sono tør, hvor andre tier – og hans film inspireret af Fukushima-katastrofen er forener dødens nærvær med besjælet socialrealisme.

Biografanmeldelse
11. sep. 2013 | 20:00

Rush

Ron Howards spændende spillefilm om racerkørerne Niki Lauda og James Hunt tegner et fascinerende billede af galningene, rebellerne og drømmerne bag rattet.

Biografanmeldelse
11. sep. 2013 | 20:00

Nattens dæmoner

Saw-instruktørs homage til horror-klassikerne er en gedigen omgang gys med lidt for mange gentagelser.

Biografanmeldelse
04. sep. 2013 | 20:00

Jobs

Filmen om Steve Jobs er fuld af klæg frelsersymbolik, men Ashton Kutcher leverer varen som Apples grundlægger.

Biografanmeldelse
04. sep. 2013 | 20:00

Den store skønhed

Paolo Sorrentinos nye film blev hyldet af kritikerne på Cannes – men Lars Bukdahl vil ikke se giraffen, og han vil slet ikke se den forsvinde!

Biografanmeldelse
04. sep. 2013 | 20:00

Pain & Gain

Pain & Gain er det tætteste, man kommer på en personlig film fra Michael Bay. Og filmen afslører en personlighed, der mest af alt er grim, sadistisk og kynisk!

Biografanmeldelse
28. aug. 2013 | 23:07

Kick-Ass 2

Kreative oversættelser i underteksterne – fra grenguffer til bæbøf – er noget af det bedste ved opfølgeren til den veloplagte superhelte-satire Kick-Ass.

Biografanmeldelse
28. aug. 2013 | 20:00

Spies & Glistrup

Spies & Glistrup er en elegant debut i mainstream-genren for Christoffer Boe, der næppe har overrasket for sidste gang.

© Filmmagasinet Ekko