Anmeldelser / Biografanmeldelse

1213 - 1224 ud af 1432
Biografanmeldelse
06. nov. 2013 | 20:00

Don Jon

Joseph Gordon-Levitts instruktørdebut om en mand, der er afhængig af at se porno, er klichefuld og moraliserende puritansk.

Biografanmeldelse
30. okt. 2013 | 23:37

The Broken Circle Breakdown

Belgisk publikumsfavorit om et par, hvis datter får leukæmi, leverer et ubønhørligt angreb på religion.

Biografanmeldelse
30. okt. 2013 | 20:00

Frances Ha

Noah Baumbachs film har potentialet til at blive en øjeblikkelig klassiker – ikke mindst i kraft af en vidunderlig hovedrollepræstation.

Biografanmeldelse
30. okt. 2013 | 20:00

Thor: The Dark World

Chris Hemsworth svinger igen hammeren karismatisk, og Stellan Skarsgaard render rundt med røven bar. Men charmen mangler i anden omgang af Thor.

Biografanmeldelse
30. okt. 2013 | 20:00

Carrie

Alle ambitioner om en nyfortolkning af Stephen Kings bog er faldet til jorden i overflødig genindspilning af Carrie.

Biografanmeldelse
30. okt. 2013 | 18:56

Tarok

Ekkos anmelder har aldrig oplevet så meget jysk chauvinisme som i filmen om hele Danmarks travhest, Tarok, som afvikles i lemfældigt luntetrav.

Biografanmeldelse
23. okt. 2013 | 22:57

Jackass Presents: Bad Grandpa

Hvad er Jackass-leder Johnny Knoxville uden sine gamle venner? Ikke meget, viser forvirret fjollefilm med uudholdelig bessefarhistorie.

Biografanmeldelse
23. okt. 2013 | 22:13

Captain Philips

Paul Greengrass’ pendant til Kapringen har mere suspense, mere action og mere politik. Den er muligvis fuld af løgn, men dens fjendebillede er rigt på nuancer.

Biografanmeldelse
23. okt. 2013 | 20:00

What Richard Did

Barsk irsk ungdomsdrama gemmer på interessant politisk allegori om finanskrakkets moralske skurke.

Biografanmeldelse
23. okt. 2013 | 20:00

Mit liv med Liberace

Michael Douglas er brillant og fanger hver en lille detalje af den flamboyante entertainer Liberaces væsen i Steven Soderberghs film.

Biografanmeldelse
23. okt. 2013 | 20:00

Farvel til mafiaen

Robert De Niro og Luc Besson fortsætter deres karrierenedtur med kikset mafiaparodi.

Biografanmeldelse
16. okt. 2013 | 20:00

This Is the End

James Franco, Seth Rogen og Danny McBride spiller sig selv i fladpandet komedie, der utvivlsomt har været sjovest, mens optagelserne stod på.

© Filmmagasinet Ekko