Anmeldelser / Biografanmeldelse

1489 - 1500 ud af 1713
Biografanmeldelse
25. okt. 2017 | 22:52

Den lille vampyr

En masse uforløste spørgsmål gør den computeranimerede udgave af populær børnebogsserie til en ligegyldig og kedelig oplevelse.

Biografanmeldelse
25. okt. 2017 | 17:07

Flugten til Nice

To drenges flugt under Anden Verdenskrig fremstilles i et så rosenrødt skær, at selv kartoffelskrælning i silende regn ser hyggeligt ud.

Biografanmeldelse
11. okt. 2017 | 19:47

The Foreigner

Jackie Chan bruger andet end næverne i actionfilm, der ikke kan finde ud af, om den skal være politisk thriller eller hævndrama.

Biografanmeldelse
21. sep. 2017 | 08:31

Kingsman: The Golden Circle

Efterfølgeren til filmen om de jakkesætsklædte superspioner viser glimt af kreativ action, men den føles mest som en forlystelsespark for små børn.

Biografanmeldelse
20. sep. 2017 | 09:38

Paris må vente

Eleanor Coppola lever langt fra op til familienavnet med den romantiske roadmovie Paris må vente, der er en begivenhedsløs affære.

Biografanmeldelse
31. aug. 2017 | 13:25

The Hitman’s Bodyguard

Kemien mellem Ryan Reynolds og Samuel L. Jackson slår aldrig rigtigt gnister i den halvslatne actionkomedie The Hitman’s Bodyguard.

Biografanmeldelse
09. aug. 2017 | 12:03

Mit hjem i Hampstead

En eneboers autentiske kamp mod et byggefirma krydres med overfladisk romantik og en halvhjertet Diane Keaton.

Biografanmeldelse
03. aug. 2017 | 10:22

Emoji filmen

Der er optræk til sjov og socialkritik i animationsfilm om de ekspressive mobiltegn, men det ofres på det kommercielle alter.

Biografanmeldelse
26. juli 2017 | 09:53

Whitney: Can I Be Me

Som en grådig vampyr suger dokumentarfilm af Whitney Houstons talent og fortaber sig sensationslystent i sangerens misbrug af stoffer og kærlighed.

Biografanmeldelse
13. juli 2017 | 05:35

Wish Upon

Det er et alvorligt problem for en gyserfilm, hvis man er ligeglad med, om helten lever eller dør.

Biografanmeldelse
13. juli 2017 | 05:20

Kid­nap­ning

Bjarne Reuters populære børnebog om Bertram og hans familie genoplives uden bid eller morskab.

Biografanmeldelse
06. juli 2017 | 00:12

Personal Shopper

Olivier Assayas’ åndemager-thriller gaber over alt for meget og ender som et studie i Kristen Stewarts mumlen, stønnen, biden i læberne og manglende gnist af enhver art.

© Filmmagasinet Ekko