Anmeldelser / Biografanmeldelse

2413 - 2424 ud af 2456
Biografanmeldelse
05. maj 2015 | 13:17

Wild Tales

Skamløst underholdende hævnkomedie skider hul i samfundsnormerne og bør blive årets kultfilm.

Biografanmeldelse
31. dec. 2017 | 09:46

Wind River

Taylor Sheridan debuterer med en gribende thriller om afmagt og apati i et indianerreservat, hvor amerikanerne upåagtet fortsætter et hundredårigt folkedrab.

Biografanmeldelse
19. feb. 2014 | 20:00

Winter’s Tale

Russell Crowe, flyvende heste og troen på magi kan ikke redde et endimensionelt manuskript, der lyder som et kludetæppe af Ga-Jol-floskler.

Biografanmeldelse
13. juli 2017 | 05:35

Wish Upon

Det er et alvorligt problem for en gyserfilm, hvis man er ligeglad med, om helten lever eller dør.

Biografanmeldelse
31. maj 2017 | 11:32

Wolf and Sheep

Danskproduceret film om livet blandt fårehyrder i de afghanske bjerge lægger sig mellem det hypnotiserende og det kedelige.

Biografanmeldelse
03. jan. 2018 | 13:56

Wonder

Man skal være lavet af sten for ikke at blive bevæget af familiefilm om en ung fyr, der starter i femte klasse med et vansiret ansigt.

Biografanmeldelse
16. aug. 2018 | 11:42

Wonderful Copen­ha­gen

Dunkelt drama om prostitutionsmiljøet på Vesterbro mister nuancerne i blodig skildring af livet på bunden af gadeslummen.

Biografanmeldelse
20. dec. 2017 | 18:54

Wonder Wheel

Woody Allens nye skæbnespil – fuld af lidelser og længsler, tragik og komik – minder os om, hvor svært det er at være menneske.

Biografanmeldelse
01. juni 2017 | 09:13

Wonder Woman

Forfriskende kvindelig superheltefilm og måske den bedste af sin slags nogensinde, men konkurrencen er heller ikke stor.

Biografanmeldelse
12. feb. 2021 | 15:35

Wonder Woman 1984

Superheltefilmen starter sjovt og romantisk, men efterhånden arbejder den sig frem mod at blive lige så pæn og farveløs som Gal Gadot.

Biografanmeldelse
14. dec. 2023 | 14:43

Wonka

Trods svagheder er forhistorien til Roald Dahls Charlie og chokoladefabrikken en velproduceret og visuelt overdådig oplevelse.

Biografanmeldelse
08. aug. 2013 | 01:02

Won't Back Down

En vigtig debat om det amerikanske skolesystem bliver syltet af en middelmådig instruktør og et overfladisk manuskript.

© Filmmagasinet Ekko