Anmeldelser / Biografanmeldelse

61 - 72 ud af 1729
Biografanmeldelse
03. dec. 2014 | 11:03

The Riot Club

Lone Scherfig åbner porten til Englands sekteriske universitets-broderskaber, og ud vælter skandalerne. Hun angriber de konservative, engelske traditioner med forfriskende dansk mod.

Biografanmeldelse
01. apr. 2015 | 09:11

Fast & Furious 7

Der er lidt for få biler og lidt for mange skydevåben i syvende omgang bilræs. Til gengæld er afdøde Paul Walker stadig med!

Biografanmeldelse
10. dec. 2015 | 08:58

In the Heart of the Sea

Ron Howards In the Heart of the Sea er en storslået fisketur, der aldrig får krog i følelserne.

Biografanmeldelse
18. maj 2016 | 22:49

A Hologram for the King

A Hologram for the King er en veloplagt skildring af mødet mellem forskellige kulturer. Tom Hanks spiller hovedrollen flankeret af danske Sidse Babett Knudsen.

Biografanmeldelse
07. dec. 2016 | 19:37

Rød

Kieślowski slutter sin hudfletning af idealer mesterligt ved at vende vrangen ud på broderskabet. Her er mennesket i en rørende, ensom jagt på lidt kærlighed.

Biografanmeldelse
18. okt. 2018 | 12:13

Bad Times at the El Royale

Efter et spændende setup må thriller vende lommerne udad. Den har simpelthen ikke flere overraskelser at byde på.

Biografanmeldelse
18. mar. 2019 | 14:04

Dron­nin­gen

Trine Dyrholm leverer karrierens største præstation som en moden kvinde i sine drifters vold. Instruktør May el-Toukhy og filmholdet har skabt et raffineret og kompromisløst drama om en forbudt affære.

Biografanmeldelse
22. maj 2019 | 18:34

Kvinde på krigs­stien

Trods manglen på krølhårede ponyer er Benedikt ­Erlingssons opfølger til Om heste og mænd et livligt og charmerende drama om en økokriger og kærligheden til naturen.

Biografanmeldelse
20. juni 2019 | 16:59

De fri­vil­li­ge

Anders Matthesen træder i karakter som seriøs skuespiller i alvorskomedie om et fængselskor, der skiftevis gør ondt i hjertet og sender lattermusklerne på arbejde.

Biografanmeldelse
01. okt. 2019 | 13:09

Jagtsæson

Dansk komedie om kvinder i midtvejskrise byder på pinagtige situationer, men de komiske pointer er for udpenslede.

Biografanmeldelse
03. nov. 2019 | 10:38

Flugten fra Øst­tys­kland

Tysk film beretter medrivende den autentiske historie om to familiers spektakulære forsøg på at flygte i en luftballon fra DDR’s rædselsregime.

Biografanmeldelse
05. dec. 2019 | 20:40

Sorry We Missed You

Ken Loach spidder det umenneskelige freelance-arbejdsmarked med en gribende beretning om en kernefamilie, hvor én ulykke kan få hele korthuset til at vælte.

© Filmmagasinet Ekko