Anmeldelser / Biografanmeldelse

61 - 72 ud af 1664
Biografanmeldelse
20. jan. 2019 | 16:49

The Favourite

Der er ikke langt fra palads til mødding i Yorgos Lanthimos’ sprudlende kostumekomedie, som med bidsk satire og en trio af topskuespillere rammer både datiden og nutiden med samme træfsikkerhed.

Biografanmeldelse
20. sep. 2019 | 11:06

Gooseboy

Med veloplagt skuespil fra børn og voksne fortsætter Wikke & Rasmussen deres fodtappende og varmhjertede hofstil i musikalsk børnefilm.

Biografanmeldelse
07. nov. 2019 | 09:29

Midway

Slaget ved Midway under Anden Verdenskrig er i hænderne på Roland Emmerich et stort spektakel uden substans.

Biografanmeldelse
14. feb. 2018 | 20:16

Den skjulte tråd

Daniel Day-Lewis leverer endnu en powerpræstation som den excentriske kjoledesigner, der får kam til sit hår af en viljestærk muse i Paul Thomas Andersons modige mesterstykke.

Biografanmeldelse
18. mar. 2019 | 14:04

Dron­nin­gen

Trine Dyrholm leverer karrierens største præstation som en moden kvinde i sine drifters vold. Instruktør May el-Toukhy og filmholdet har skabt et raffineret og kompromisløst drama om en forbudt affære.

Biografanmeldelse
29. maj 2017 | 12:16

Heart­sto­ne

Sanselig, følsom og barsk islandsk-dansk spillefilm skildrer to drenges vej ind i helvedes forgård, der er bedre kendt som puberteten.

Biografanmeldelse
12. juli 2017 | 21:48

Abernes planet: Opgøret

Den sidste del af abe-trilogien brillerer med en rørende fortælling og visuel overlegenhed, der kan hamle op med selv Ringenes herre.

Biografanmeldelse
22. dec. 2017 | 11:14

The Greatest Showman

Dårlig musik og en usympatisk helt gør kedelig musical til julens mest pinefulde biografoplevelse.

Biografanmeldelse
03. nov. 2018 | 09:58

To minutters stilhed

Noget nær perfekt afviklet drama om sandhed og løgn, troskab og forræderi, i DDR-tiden er et uafrysteligt spejlbillede af menneskeheden selv.

Biografanmeldelse
04. dec. 2018 | 15:25

A Star Is Born

Bradley Coopers instruktørdebut får tårerne til at trille med en klassiker-opdatering, der er fornyende i skildringen af en alkoholiseret musiker og hans store kærlighed.

Biografanmeldelse
10. jan. 2019 | 01:31

The Mule

Budskabet klinger hult i Clint Eastwoods udpenslende og klichétunge narkodrama.

Biografanmeldelse
06. feb. 2019 | 18:23

Ben Is Back

En mors kamp for at redde sin søn fra misbrug har hjertet på rette sted, men fortaber sig et sted mellem melodrama og spænding.

© Filmmagasinet Ekko