Anmeldelser / Serieanmeldelse

265 - 276 ud af 435
Serieanmeldelse
19. mar. 2020 | 10:40

Pandemi

Uhyggeligt aktuel Netflix-dokumentar viser faren ved en influenza-epidemi i skildringen af heltes kamp for at redde menneskeheden.

Serieanmeldelse
13. aug. 2020 | 19:52

Partisan

Svensk krimiserie byder på spænding, racisme og en hovedrolle i Fares Fares, der endnu engang drager med sin indiskutable karisma.

Serieanmeldelse
05. sep. 2019 | 15:06

Peaky Blinders – sæson 5

Kultfænomenet om en forbryderfamilie i 1920’ernes England er stadig en af vor tids skarpeste tv-serier, hvor Cillian Murphy brillerer med et studie i raseri.

Serieanmeldelse
22. apr. 2020 | 11:39

Penny Dreadful: City of Angels

Natalie Dormer imponerer med en herligt overdreven præstation, men spinoff-serie om racekrig i englenes by er ikke radikal nok.

Serieanmeldelse
10. okt. 2017 | 16:21

Perfekte steder

TV 2 Zulus romantiske serie byder på gode øjeblikke og en glimrende Sara Hjort Ditlevsen, men mangler vildskab i brydetaget med kærligheden.

Serieanmeldelse
01. maj 2018 | 17:11

Perfekte steder – sæson 2

Anden sæson af Mikael Wulffs ungdomsserie om kærlighed og kriser starter bedre end første, men forfalder stadig til klichéer og kunstige replikker.

Serieanmeldelse
21. maj 2019 | 11:38

Perfekte steder – sæson 3

Tredje og sidste sæson af romantisk ungdomsdrama bevæger sig i den rigtige retning, men har stadig en kedelig hang til at udpensle pointerne.

Serieanmeldelse
17. juni 2020 | 12:42

Perry Mason

Underholdende og velspillet noir-serie fortæller historien om, hvordan Perry Mason blev til den berømte forsvarsadvokat.

Serieanmeldelse
27. dec. 2016 | 13:13

Please Like Me – sæson 1

Australske Josh Thomas jonglerer med både depressioner og sin egen homoseksualitet i charmerende komedieserie.

Serieanmeldelse
21. jan. 2020 | 01:54

Pleaser

Pleaseren i opgør med sit Jesus-kompleks er noget af det mest virkelige og menneskelige, man kan finde i DR’s dramaserier.

Serieanmeldelse
04. juni 2018 | 10:02

Pose

Farverigt tilbageblik på 1980’ernes barske drag-miljø i New York gør Ryan Murphys seneste udspil til et sælsomt nostalgitrip.

Serieanmeldelse
20. juni 2019 | 10:45

Pose – sæson 2

Den lystige fejring af lgbt-miljøets særegne kultur under aids-krisen fortsætter, men denne gang får løjerne en mørkere drejning.

© Filmmagasinet Ekko