Anmeldelser / Serieanmeldelse

49 - 60 ud af 834
Serieanmeldelse
04. jan. 2024 | 10:58

The Curse

Serie stikker fingeren ned i den venstreorienterede amerikaners skyld over egne privilegier, og det er vidunderligt pinefuldt at overvære.

Serieanmeldelse
28. dec. 2023 | 23:38

Bag enhver mand

Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag drejer fokus fra egen navle til arbejdspladsen, men fastholder deres særlige tone i en af årets bedste danske serier.

Serieanmeldelse
22. dec. 2023 | 21:38

Anker

Lars Ranthe er gribende i dramadokumentaren om ”den sidste sande socialdemokrat”, men hvorfor ikke lave en rigtig spillefilm?

Serieanmeldelse
14. dec. 2023 | 16:03

The Crown – sæson 6, del 2

Krøniken over det 20. århundredes britiske kongehus får ikke alt med i afslutningen, men serien bevarer glansen som et af tidens bedste kostumedramaer.

Serieanmeldelse
28. nov. 2023 | 23:45

Det magiske ti­vo­li­te­a­ter

DR’s julekalender er importeret fra Norge, men julestemningen indfinder sig trods venstreorienterede sødsuppeklichéer.

Serieanmeldelse
28. nov. 2023 | 09:57

Valdes jul

Alt går op i en højere enhed i TV 2’s julekalender, der er både familievarm, højtidsdramatisk, nisseklog og lidt vild.

Serieanmeldelse
23. nov. 2023 | 07:57

Kampen for til­væ­rel­sen

Munter dansk sketchserie på Instagram vender spejlet mod den moderne mand og spørger, hvad hans rolle i verden skal være.

Serieanmeldelse
22. nov. 2023 | 07:34

Fargo – sæson 5

Verdens måske bedste antologiserie er tilbage i storform og rusker op i sit noget konservative verdensbillede.

Serieanmeldelse
16. nov. 2023 | 09:41

The Crown – sæson 6, del 1

Afsluttende sæson af den populære Netflix-serie om det britiske kongehus holder niveauet højt og giver tabloidpressen smæk.

Serieanmeldelse
14. nov. 2023 | 20:47

Bodies

Et lig bliver fundet samme sted, men på fire forskellige tidspunkter fordelt over mere end 150 år. Enestående og underholdende krimiserie fokuserer på Storbritanniens socialt komplekse samfund.

Serieanmeldelse
13. nov. 2023 | 21:49

A Murder at the End of the World

Miniserie giver sug i maven og stof til eftertanke ved at forene et Agatha Christie-agtigt krimiplot og moderne temaer som klimaforandringer og kunstig intelligens.

Serieanmeldelse
11. nov. 2023 | 18:37

Frasier

Det bliver aldrig som i gamle dage, men den knaldhætte-smældende humor i genoplivningen af serien om radiopsykiateren sidder stadig i skabet.

© Filmmagasinet Ekko