Anmeldelser / Serieanmeldelse

49 - 60 ud af 540
Serieanmeldelse
22. jan. 2021 | 15:27

It’s a Sin

Fest, sorg og oprør skaber skønt samspil i udtryksfuld hyldest til Londons farverige homomiljø under aids-krisen.

Serieanmeldelse
21. jan. 2021 | 17:00

GG Horsens – sæson 2

Anden sæson af den populære serie er stadig komplet uinteresseret i gaming, men står mere ved sin absurde natur.

Serieanmeldelse
20. jan. 2021 | 02:24

Flush

Med latrinære benspænd og et idealistisk programskrift om bæredygtighed forsøger ungdomsserie at få opmærksomhed, men det kniber med håndværket.

Serieanmeldelse
19. jan. 2021 | 19:29

Pretend It’s a City

Martin Scorsese giver det lesbiske ikon Fran Lebowitz frit løb til at levere begavede satiriske brokkerier i underholdende miniserie.

Serieanmeldelse
18. jan. 2021 | 00:12

Lupin

Forrygende fransk Netflix-serie om en gentleman-gavtyv er båret af social indignation og byder på tryllekunstnerens magi i stedet for mord i lange baner.

Serieanmeldelse
16. jan. 2021 | 20:30

History of Swear Words

Lærerig og morsom serie om bandeordenes historie svækkes af så politisk korrekte søforklaringer, at de indimellem bliver ukorrekte.

Serieanmeldelse
14. jan. 2021 | 18:31

Wan­da­Vi­sion

Første Marvel-serie på Disney+ byder i de første afsnit på masser af humor og et fascinerende sitcom-univers, der kan ende med at blive farligt for heksen.

Serieanmeldelse
08. jan. 2021 | 12:15

Grænser

Jonas Risvigs ungdomsdrama byder på charmerende karakterer og rammer en autentisk ungdomsånd, som vil få gymnasieelever til at slubre serien i sig.

Serieanmeldelse
05. jan. 2021 | 10:16

John Di­l­ler­mand

Skal børn virkelig se en mand, der ikke kan styre sin pik? Ja, skriver præst og forfatter Kristian Ditlev Jensen, for John Dillermand er en opbyggelig antihelt og cirka så afseksualiseret, som han kan blive. 

Serieanmeldelse
01. jan. 2021 | 12:55

Lover

DR3-serie er en hudløst ærlig, dybt personlig og herligt fordomsfri fortælling om livet efter stoffer.

Serieanmeldelse
30. dec. 2020 | 16:09

Valley of Tears

Israelsk miniserie er lige så ambitiøs som ubehagelig, når den skildrer Yom Kippur-krigen uden national patos.

Serieanmeldelse
30. dec. 2020 | 10:21

Cobra Kai – sæson 3

Fortsættelsen af Karate Kid-universet farer vild i et nostalgi-trip. Ny sæson vægter gensyn med gamle karakterer over fremdrift.

© Filmmagasinet Ekko