Anmeldelser / Serieanmeldelse

1 - 12 ud af 579
Serieanmeldelse
15. okt. 2021 | 09:59

Suc­ces­sion – sæson 3

Hitserien om et familieejet mediekonglomerat holder uhyggeligt højt niveau, og den ulidelige Roy-familie er sjovere og grovere end nogensinde.

Serieanmeldelse
21. sep. 2021 | 16:13

Midnight Mass

Horror-mesteren Mike Flanagan skaber en fænomenal strøm af hjerteskærende øjeblikke i sit mest personlige og bedste værk.

Serieanmeldelse
22. sep. 2020 | 16:24

Suc­ces­sion – sæson 2

Den nykårede Emmy-vinder for bedste dramaserie er med genial fortælling om depraveret mediefamilie en af tidens bedste serier.

Serieanmeldelse
24. apr. 2020 | 09:30

Better Call Saul – sæson 5

Spin-offet til Breaking Bad overgår moderserien og sætter med næstsidste sæson scenen for en sindsoprivende finale.

Serieanmeldelse
08. feb. 2020 | 18:49

BoJack Horseman – sæson 6, del 2

Perfekt finalesæson sætter punktum for en af vor tids bedste satireserier ved at stille det svære spørgsmål, om BoJack nogensinde fortjente vores sympati.

Serieanmeldelse
07. sep. 2017 | 13:58

BoJack Horseman – sæson 4

Den deprimerede kendishest er bedre end nogensinde før. Fjerde sæson balancerer elegant mellem samfundssatiriske dyreanalogier og en skrækindjagende historie om BoJacks fortid.

Serieanmeldelse
10. okt. 2021 | 19:15

Squid Game

Mellem udsplattede hjerner og pludselig død gemmer sig stor menneskelighed i sydkoreansk Netflix-fænomen, der forener underholdning og samfundskritik.

Serieanmeldelse
02. okt. 2021 | 07:31

Brixtofte – helt, skurk, far

Hele Peter Brixtoftes liv og virke var et fupnummer, men til sidst sidder man med et dilemma i forhold til Farums megalomane bykonge.

Serieanmeldelse
29. sep. 2021 | 07:47

Paradise Hotel – sæson 18

Den solbeskinnede parallelverden af sex, druk og intriger er et forstørret spejl af virkeligheden. Nu er reality-serien forsigtigt ved at blive moderniseret.

Serieanmeldelse
24. sep. 2021 | 06:24

Ka­stanje­man­den

Søren Sveistrup har med Netflix i ryggen overført sin roman til en af de bedste dansktalende krimiserier i meget lang tid – original, uforudsigelig og knaldspændende.

Serieanmeldelse
22. sep. 2021 | 22:02

Skyld – sæson 2

Kammerspil og situationskomik går op i en højere enhed i ny sæson af DR’s usædvanligt sjove og indsigtsfulde serie om parforholdsproblemer.

Serieanmeldelse
12. aug. 2021 | 10:34

The White Lotus

HBO’s komediedrama er fortjent en af tidens hotte serier, der fascinerer med sin satire over den forkælede overklasse i et hawaiiansk feriehelvede.

© Filmmagasinet Ekko