Anmeldelser / Serieanmeldelse

1 - 12 ud af 308
Serieanmeldelse
07. sep. 2017 | 13:58

BoJack Horseman – sæson 4

Den deprimerede kendishest er bedre end nogensinde før. Fjerde sæson balancerer elegant mellem samfundssatiriske dyreanalogier og en skrækindjagende historie om BoJacks fortid.

Serieanmeldelse
20. nov. 2019 | 11:19

The Crown – sæson 3

Med en pragtfuld rollebesætning og overdådig iscenesættelse viser periodedramaet, at der stadig er krudt i den britiske kongeslægt.

Serieanmeldelse
12. nov. 2019 | 09:23

Tør aldrig tårer bort uden handsker

Vor anmelder genopdager en svensk miniserie om aids-krisen. En blanding af kitsch, tragedie og vitalitet leder tankerne hen på salig Fassbinder.

Serieanmeldelse
06. nov. 2019 | 10:02

Our Boys

Israelsk drama om en af vor tids mest tragiske konflikter er en mavepuster, man hverken kan stoppe med at se eller glemme igen.

Serieanmeldelse
01. nov. 2019 | 12:13

Ramy

Ramy Youssefs selvbiografiske dramedy om at være ung muslim i USA er fængslende underholdning med stof til eftertanke.

Serieanmeldelse
06. okt. 2019 | 09:17

Fred til lands

DR’s forrygende spændende og velspillede nye serie byder på et minisamfund med et netværk af fortrængninger og hemmeligheder.

Serieanmeldelse
05. sep. 2019 | 15:06

Peaky Blinders – sæson 5

Kultfænomenet om en forbryderfamilie i 1920’ernes England er stadig en af vor tids skarpeste tv-serier, hvor Cillian Murphy brillerer med et studie i raseri.

Serieanmeldelse
18. aug. 2019 | 20:46

Sex med Maja

DR2-serie med Maja Malou Lyse er kulminationen på de seneste års debat om sexkultur og den kærlige seksualundervisning, vi aldrig fik i skolen.

Serieanmeldelse
11. aug. 2019 | 14:53

Manson’s Bloodline

Vi kommer ubehageligt tæt på Charles Mansons barnebarn, som gennemlever en vanvittig identitetskrise og kæmper for sin ret til et normalt bedstefaderligt forhold.

Serieanmeldelse
29. juni 2019 | 12:43

Limbo – når sabbatår er fucked

Line, Ciliane og Stine har skabt et upoleret og rørende selvportræt af en ungdom, der er lige så forvirret og modløs, som den er fandenivoldsk og sejlivet.

Serieanmeldelse
24. juni 2019 | 18:39

Wasteland

Overset tjekkisk miniserie giver et dystert indblik i et lille samfund, der med interessante karakterer og konstant mystik formår at bevare spændingen i alle otte afsnit.

Serieanmeldelse
20. juni 2019 | 10:45

Pose – sæson 2

Den lystige fejring af lgbt-miljøets særegne kultur under aids-krisen fortsætter, men denne gang får løjerne en mørkere drejning.

© Filmmagasinet Ekko