Anmeldelser / Serieanmeldelse

61 - 72 ud af 826
Serieanmeldelse
17. feb. 2017 | 19:37

Big Little Lies

Nicole Kidman, Laura Dern og Reese Witherspoon spiller stenrige husmødre i ny krimiserie, som blotlægger sprækkerne i den moderne kernefamilie.

Serieanmeldelse
04. mar. 2024 | 04:00

Med drager mod dæmoner

Dansk efterskole er som et kærligt lys i trivselskrisens mørke, når den giver de selverklærede nørder følelsen af urørlighed gennem rollespil.

Serieanmeldelse
09. apr. 2019 | 19:14

Wisting

Der er ikke meget nyt under den norske midnatssol med tavse mørkemænd, men krimiserie baseret på bestseller-forlæg fascinerer med politimæssig knowhow.

Serieanmeldelse
23. aug. 2019 | 18:10

The Affair – sæson 5

Claes Bang rusker op i melankolien og stjæler showet som feteret flødebolle i sidste sæson af serien om en affæres uoverskuelige konsekvenser.

Serieanmeldelse
28. mar. 2024 | 12:58

Ronja Rø­ver­dat­ter

Røverdatteren er blevet curlingbarn i serie, der rimer mere på Westeros og må få Astrid Lindgren til at vende sig i graven.

Serieanmeldelse
09. apr. 2019 | 19:14

Wisting

Der er ikke meget nyt under den norske midnatssol med tavse mørkemænd, men krimiserie baseret på bestseller-forlæg fascinerer med politimæssig knowhow.

Serieanmeldelse
01. jan. 2017 | 20:53

Ar­vin­ger­ne – sæson 3

I tredje og sidste sæson byder DR’s nyskabende flagskib på gedigne overraskelser og finder fornyet energi i den snarlige afslutning.

Serieanmeldelse
22. nov. 2023 | 07:34

Fargo – sæson 5

Verdens måske bedste antologiserie er tilbage i storform og rusker op i sit noget konservative verdensbillede.

Serieanmeldelse
16. sep. 2023 | 12:07

Poker Face

Der er overraskende historier i opfindsom howcatchem-serie, hvor karismatiske Natasha Lyonnes Charlie er en detektiv, man sent vil glemme.

Serieanmeldelse
18. nov. 2020 | 14:26

Friheden – sæson 2

Morsomt svindlerdrama om fuppende forstadspar er opfindsom underholdning med forrygende skuespilpræstationer.

Serieanmeldelse
10. nov. 2020 | 19:52

A Teacher

Drama om forhold mellem kvindelig lærer og hendes elev gør os ikke klogere på magtmisbrugets komplicerede psykologi.

Serieanmeldelse
03. dec. 2019 | 19:08

Natten til lørdag

Teenageserie på DR bliver et tiltrængt studie i samtykke, når den gennemspiller den samme fredag fra tre personers forskellige synsvinkel.

© Filmmagasinet Ekko