Anmeldelser / Serieanmeldelse

61 - 72 ud af 611
Serieanmeldelse
27. dec. 2020 | 11:08

Equinox

Danica Curcic er forrygende som sorgramt søster i okkult drama. Det er den bedste danske Netflix-serie til dato, men stop, mens legen er god!

Serieanmeldelse
05. jan. 2021 | 10:16

John Di­l­ler­mand

Skal børn virkelig se en mand, der ikke kan styre sin pik? Ja, skriver præst og forfatter Kristian Ditlev Jensen, for John Dillermand er en opbyggelig antihelt og cirka så afseksualiseret, som han kan blive. 

Serieanmeldelse
27. feb. 2021 | 18:20

Behind Her Eyes

Slutningen stjæler showet i Netflix-serie om et trekantsdrama, hvor vilde afsløringer vægtes over karakterernes psykologi.

Serieanmeldelse
14. apr. 2021 | 05:53

Mare of Easttown

Krimiserie trækker på klichéer, men Kate Winslet er alligevel dragende som hærget politiefterforsker med problemer på hjemmefronten i en lilleby fyldt med hemmeligheder.

Serieanmeldelse
02. okt. 2021 | 07:31

Brixtofte – helt, skurk, far

Hele Peter Brixtoftes liv og virke var et fupnummer, men til sidst sidder man med et dilemma i forhold til Farums megalomane bykonge.

Serieanmeldelse
20. okt. 2021 | 16:50

The North Water

Britisk hvalfangerdrama, der bør give danske Roland Møller et internationalt gennembrud, er politisk skarp og menneskeligt uhyggelig.

Serieanmeldelse
29. okt. 2021 | 06:34

Over­le­ver­ne

TV 2’s serie om kræftoverlevere bliver bedre og bedre selskab, men kæmper med klodsede replikker og et belærende budskab.

Serieanmeldelse
01. dec. 2021 | 19:37

2 døgn: Et ju­le­e­ven­tyr

Særafsnit af dansk gangsterserie er fyldt med grin, action og Dejan Čukić som hysterisk underholdende stjernepsykopat.

Serieanmeldelse
10. dec. 2021 | 09:59

The Witcher – sæson 2

Kim Bodnia er fremragende i anden sæson af Netflix’ fantasy-serie, der hæver niveauet markant og er et must see.

Serieanmeldelse
23. dec. 2021 | 07:24

The Sex Lives of College Girls

Amerikansk serie skildrer tilværelsen og sexlivet for fire kvindelige universitetsstuderende med en humor, der er konstant overraskende.

Serieanmeldelse
13. jan. 2017 | 16:49

Én ulykke kommer sjældent alene

Lemony Snickets eventyr har aldrig set bedre ud end som tv-serie, og Neil Patrick Harris spiller sin bedste rolle nogensinde.

Serieanmeldelse
01. jan. 2019 | 19:17

Lykke-Per – tv-serie

Tv-serien lapper på de løse ender i spillefilmen, men kunne sagtens have båret flere afsnit og gjort mere ud af det moderne gennembrud.

© Filmmagasinet Ekko