Anmeldelser / Serieanmeldelse

73 - 84 ud af 611
Serieanmeldelse
01. jan. 2019 | 19:17

Lykke-Per – tv-serie

Tv-serien lapper på de løse ender i spillefilmen, men kunne sagtens have båret flere afsnit og gjort mere ud af det moderne gennembrud.

Serieanmeldelse
25. aug. 2019 | 23:13

Undskyld, Norge

Casper Christensens urkomiske mockumentary-serie gør dristigt grin med kendiskultur og #MeToo-bevægelsen.

Serieanmeldelse
08. nov. 2019 | 14:22

De visionære

Tysk serie med Trine Dyrholm genskaber Weimarrepublikken og miljøet omkring Bauhaus-skolen lige så glamourøst som krimiserien Babylon Berlin.

Serieanmeldelse
15. jan. 2020 | 09:25

The Outsider

Stærke skuespilpræstationer løfter den nye Stephen King-serie op til et kuldegysende drama om bundløs tragedie, traume og tab.

Serieanmeldelse
11. maj 2020 | 12:32

Normale mennesker

Mod alle odds lykkes det at fange magien fra Sally Rooneys bestseller og skabe en af de bedste kærlighedsserier i dette årtusinde.

Serieanmeldelse
09. sep. 2020 | 07:46

Young Wallander

Netflix-opdatering af svensk krimiklassiker er fermt håndværk, som dog ikke kommer under huden på den unge hovedperson.

Serieanmeldelse
23. sep. 2020 | 10:24

De hemmelige op­ta­gel­ser med Peter Madsen

Det er svært at se bort fra det kvalmt sensationalistiske i Dplays dokumentarserie om Peter Madsen, men indblikket i den usle tabers tankegang er interessant.

Serieanmeldelse
01. maj 2021 | 01:06

Hvide Sande

Der er mere hårdkogt æg end krimi i TV 2’s solbeskinnede mordgåde om et umage politipar på mission på den jyske vestkyst.

Serieanmeldelse
27. aug. 2021 | 23:47

Våde veninder

Folkene i DR er åbenbart så erotisk uoplyste, at de tror, at kærlighedslivet og intimiteten begynder ved den glinsende endetarmsåbning.

Serieanmeldelse
29. sep. 2021 | 07:47

Paradise Hotel – sæson 18

Den solbeskinnede parallelverden af sex, druk og intriger er et forstørret spejl af virkeligheden. Nu er reality-serien forsigtigt ved at blive moderniseret.

Serieanmeldelse
06. dec. 2021 | 20:41

The Prize of Silence

Dokumentarserie om #MeToo-skandalen i Det Svenske Akademi fokuserer på det sensationelle i stedet for at undersøge de strukturer, der giver overgrebsmændene frit spil.

Serieanmeldelse
25. dec. 2021 | 11:05

Et liv som dronning

Med sin naturlige karisma og visdom gør Dronning Margrethe en lidt for ærbødigt fortalt serie om sit begivenhedsrige liv seværdig.

© Filmmagasinet Ekko