Anmeldelser / Serieanmeldelse

73 - 84 ud af 834
Serieanmeldelse
07. mar. 2021 | 00:00

Skamløs

Tre unge kvinder udlever og reflekterer over deres sexliv i medrivende DR3-dokumentarserie, der på befriende vis afliver den liderlige kvindes skam.

Serieanmeldelse
29. sep. 2021 | 07:47

Paradise Hotel – sæson 18

Den solbeskinnede parallelverden af sex, druk og intriger er et forstørret spejl af virkeligheden. Nu er reality-serien forsigtigt ved at blive moderniseret.

Serieanmeldelse
02. apr. 2022 | 19:03

Dopamin

Serie inspireret af sensationel sag om sygeplejerske forspilder chancen for at skabe et adrenalinsus eller bore psykologisk dybt.

Serieanmeldelse
01. jan. 2019 | 19:17

Lykke-Per – tv-serie

Tv-serien lapper på de løse ender i spillefilmen, men kunne sagtens have båret flere afsnit og gjort mere ud af det moderne gennembrud.

Serieanmeldelse
08. feb. 2024 | 09:30

Tragedien i Tjæreborg

TV 2-dokumentar retter ligesom DR’s omdiskuterede Forfulgt af politiet? en hård kritik af politiet for unødig brutalitet, men den er af en meget mere journalistisk solid støbning.

Serieanmeldelse
07. mar. 2021 | 00:00

Skamløs

Tre unge kvinder udlever og reflekterer over deres sexliv i medrivende DR3-dokumentarserie, der på befriende vis afliver den liderlige kvindes skam.

Serieanmeldelse
13. nov. 2023 | 21:49

A Murder at the End of the World

Miniserie giver sug i maven og stof til eftertanke ved at forene et Agatha Christie-agtigt krimiplot og moderne temaer som klimaforandringer og kunstig intelligens.

Serieanmeldelse
14. okt. 2023 | 13:26

The Fall of the House of Usher

Det kan godt være, at mesteren roterer i sin grav, men Netflix-series blanding af Edgar Allan Poe, b-filmens splatter og nutidens familiesagaer er begavet underholdning.

Serieanmeldelse
27. nov. 2020 | 13:38

Ulven kommer – hele sæsonen

Trods forbilledligt skuespil og mennesker, man kan identificere sig med, er DR-serien om vold i hjemmet ikke otte timer værd.

Serieanmeldelse
04. jan. 2024 | 10:58

The Curse

Serie stikker fingeren ned i den venstreorienterede amerikaners skyld over egne privilegier, og det er vidunderligt pinefuldt at overvære.

Serieanmeldelse
31. juli 2023 | 01:17

Fleishman Is in Trouble

Jesse Eisenberg er overbevisende som skilsmisseramt far, men ironisk-dramatisk miniserie giver også plads til kvindernes perspektiv på kærligheden i ligestillingens tid.

Serieanmeldelse
27. juli 2023 | 20:22

Babylon Berlin – sæson 4

Det er den æstetiske overflod, der gør Tom Tykwers krimiserie om mennesker i et skæbnesvangert vadested konstant filmisk interessant.

© Filmmagasinet Ekko