Anmeldelser / Serieanmeldelse

1 - 12 ud af 819
Serieanmeldelse
21. maj 2024 | 11:13

Grundtvig

DR’s virkelig velfungerende dramadokumentar er højskole til hele folket i bedste sendetid og vækker omsider den store dansker til live.

Serieanmeldelse
01. maj 2024 | 04:08

Baby Reindeer

Sjældent er overgrebets konsekvenser blevet vist så raffineret som i årets serieoverraskelse, der vil få selv woke-skeptikere til at overgive sig til en verden, hvor alt er muligt.

Serieanmeldelse
11. apr. 2024 | 00:59

Orkestret – Sæson 2

Karaktererne står bomstille og udvikler sig alligevel i anden sæson af Mikkel Munch-Fals’ usædvanligt vellykkede serie, der byder på uventet satire over velfærdssamfundets falliterklæring.

Serieanmeldelse
19. apr. 2024 | 09:31

Bullshit

Fortidens rockere menneskeliggøres uden at pille det monstrøse ud af dem i voldsomt ambitiøs serie, der lader hensynsløshed og sårbarhed bo side om side.

Serieanmeldelse
24. apr. 2024 | 13:41

Kald mig far

Alex Høgh Andersen viser ny side af talentet som en underkuet fyr i charmerende knaldperleserie, hvor der godt kunne have været mere på spil.

Serieanmeldelse
31. mar. 2024 | 19:06

Ripley

Æstetisk gennemført serie med kuldegysende Andrew Scott er et velkomment alternativ til den sommerferielækre filmatisering af Highsmiths thriller.

Serieanmeldelse
14. mar. 2019 | 09:10

Yel­low­stone

Forfatteren bag Hell or High Water viser igen sin sans for særegne amerikanske miljøer, men familiedramaet i ny serie savner menneskelig dybde.

Serieanmeldelse
28. feb. 2024 | 12:45

Shogun

Genfilmatiseringen af klassiker er blevet udsat for japansk vask og strygning, som man sagde i gamle dage, når noget var virkelig gennemført.

Serieanmeldelse
02. apr. 2024 | 23:53

3 Body Problem

Skaberne af Game of Thrones har forvandlet noget, der lyder som en fysikrapport for viderekomne, til kulørt, vild og sjov science fiction-serie.

Serieanmeldelse
30. apr. 2024 | 11:07

Farvel Forever

Andrias Høgenni løfter ambitionsniveauet for DR Ultras ungdomsfiktion, når han med ømhed og omhu i efterskoledrama giver modspil til de sociale mediers hypertempo.

Serieanmeldelse
30. juni 2022 | 03:07

Orkestret

DR-serie om grænser og længsler i Symfoniorkestret er en morsom hudfletning af #MeToo-bevægelsen.

Serieanmeldelse
02. mar. 2024 | 16:35

Ba­de­ho­tel­let – sæson 10

Charmen og humoren er dæmpet ned til fordel for en større alvor, mens personerne forsøger at komme fri af krigens lange skygger og rækker ud efter den angelsaksiske verden.

© Filmmagasinet Ekko