Anmeldelser / Serieanmeldelse

1 - 12 ud af 591
Serieanmeldelse
30. nov. 2021 | 12:43

MeToo: Sexisme bag skærmen

Dokumentarserie om TV 2 er et studie i krænkelser, dårlig ledelse, magtmisbrug og en giftig kultur, hvor mandlige chefer i årevis har ført sig frem som grove og liderlige alfahanner.

Serieanmeldelse
30. nov. 2021 | 16:37

Ko­me­ter­nes jul

Kendte juletraditioner blandes effektivt med videnskab og sci-fi i TV 2’s muntre og lærerige julekalender.

Serieanmeldelse
30. nov. 2021 | 14:09

Nisser

Dansk Netflix-serie er med inspiration fra Gremlins og Jurassic Park en effektivt uhyggelig julekalender, hvor nisser har smag for menneskekød.

Serieanmeldelse
25. nov. 2021 | 07:55

Ama­ger­man­den

Dokumentar om Amagermanden viser, at politiet tidligt kunne have fået fældende beviser, men man ignorerede flere borgerhenvendelser.

Serieanmeldelse
29. okt. 2021 | 06:34

Over­le­ver­ne

TV 2’s serie om kræftoverlevere bliver bedre og bedre selskab, men kæmper med klodsede replikker og et belærende budskab.

Serieanmeldelse
10. nov. 2021 | 07:36

Kamikaze

HBO’s danske satsning er en fryd for øjet, men seriens forkælede hovedperson er svær at holde af.

Serieanmeldelse
29. okt. 2021 | 09:25

Fan­tom­for­hold

Dansk serie er lige så desillusioneret som kærestesorgen, men bliver løftet af en livgivende, tør humor.

Serieanmeldelse
17. nov. 2021 | 01:45

The Wheel of Time

Stort anlagt fantasy-serie skal være en ny Game of Thrones, men der mangler basalt filmhåndværk i klodset fortælling om det godes kamp mod det onde.

Serieanmeldelse
24. sep. 2021 | 06:24

Ka­stanje­man­den

Søren Sveistrup har med Netflix i ryggen overført sin roman til en af de bedste dansktalende krimiserier i meget lang tid – original, uforudsigelig og knaldspændende.

Serieanmeldelse
20. okt. 2021 | 16:50

The North Water

Britisk hvalfangerdrama, der bør give danske Roland Møller et internationalt gennembrud, er politisk skarp og menneskeligt uhyggelig.

Serieanmeldelse
08. nov. 2021 | 11:09

Den us­and­syn­li­ge morder

Svensk Netflix-serie om Palmemordet føles til tider som propaganda, men man er svært godt underholdt af historien om påstået drabsmand.

Serieanmeldelse
18. dec. 2016 | 15:22

Skam – sæson 3

Der er noget kikset over voksne mennesker, der falder i svime over fiktive teenagere. Men ser man bort fra massehysteriet, så løfter tredje sæson af Skam serien op til en vigtig ungdomshistorie.

© Filmmagasinet Ekko