Anmeldelser / Serieanmeldelse

157 - 168 ud af 244
Serieanmeldelse
17. juli 2017 | 12:50

Game of Thrones – sæson 7, afsnit 1

Vi får slukket hævntørsten, tømt en masse natpotter og oplever en yderst spændingsfyldt udforskning af borgen Dragonstone i første afsnit af sæson 7.

Serieanmeldelse
14. juli 2017 | 11:45

Friends from College

Hvis Netflix-serie om midtvejskrisefolk vil tage pis på selvoptagede, prætentiøse hipstere, så har den fejlet. Komikken er ulideligt usjov.

Serieanmeldelse
10. juli 2017 | 17:22

Snowfall

Serie om crackens indtog i Los Angeles skildrer smukt underklasselivet i 1980’erne, men roder rundt i sin tredelte fortælling.

Serieanmeldelse
07. juli 2017 | 20:17

The Mist

Christian Torpes debut som amerikansk showrunner er et uinspireret og til tider dilettantisk opkog af halvdårlige skrækfilm.

Serieanmeldelse
04. juli 2017 | 11:53

Joe Tech

Ekko Shortlist-vinderen Thomas Daneskov har fiktionaliseret en morsom bamsehælers liv i mockumentary-serie, der er stærkest, når Joe Tech forsimpler livet med gakkede analogier.

Serieanmeldelse
03. juli 2017 | 15:16

The Handmaid’s Tale – sæson 1

Første sæson af The Handmaid’s Tale har ramt tidsånden og er med sin skræmmende dystopi årets store serieoplevelse.

Serieanmeldelse
27. juni 2017 | 16:51

The Good Fight

Morsom og sjældent musikalsk serie viderefører det bedste fra advokatserien The Good Wife og erklærer krig mod Trump-land.

Serieanmeldelse
25. juni 2017 | 18:34

Skam – sæson 4

Serien kunne have været endnu modigere i skildringen af Sana og hendes religion. Men efter fire sæsoner har Skam fået en værdig slutning.

Serieanmeldelse
23. juni 2017 | 11:45

GLOW

Firserrytmer og damer med bobbet hår er hovedingredienserne i ny Netflix-serie, hvor en gruppe kvindelige wrestlere efterhånden finder fodfæste.

Serieanmeldelse
14. juni 2017 | 11:44

Orange Is the New Black – sæson 5

Der vendes op og ned på tingenes tilstand i Litchfield-fængslet, hvor fængselsvagter bliver til fanger og fangerne til vogtere.

Serieanmeldelse
13. juni 2017 | 16:00

I’m Dying Up Here

Dramaserie om komikkens historie skyder mere efter det tragiske end det humoristiske, men ingen af delene rammer den rent.

Serieanmeldelse
11. juni 2017 | 19:33

I Love Dick

Transparent-skaberen fortolker feminisme-bibel om kvindelyst med alvorlig komik i en serie, hvor symbolikken både er genial og for meget.

© Filmmagasinet Ekko