Anmeldelser / Serieanmeldelse

1 - 12 ud af 436
Serieanmeldelse
28. sep. 2020 | 05:17

Little Fires Every­where

Kontrasten i 1990’erne mellem den sorte og hvide kvinde er voldsom i serie, hvis emner er uhyggeligt aktuelle og får én til at tjekke egne privilegier.

Serieanmeldelse
26. sep. 2020 | 10:42

Insecure – sæson 4

Issa Rae er blevet et ikon, som viser dybden i den amerikanske sjæl og gør op med de kasser, vi har for vane at putte hinanden i.

Serieanmeldelse
25. sep. 2020 | 17:27

Ef­ter­forsk­nin­gen

Håndværket er førsteklasses i Tobias Lindholms serie om opklaringen af mordet på Kim Wall, men spørgsmålet er, om man kan retfærdiggøre underholdningen.

Serieanmeldelse
25. sep. 2020 | 16:45

Fargo – sæson 4

De første fire timers spillebrikker lufter fascinerende spørgsmål om loyalitet og diskrimination, men forhåbentlig stikker serien igen en kæp i hjulet på sig selv.

Serieanmeldelse
23. sep. 2020 | 12:19

Feel Good

Underholdende og forfriskende sarkastisk serie om et udfordret lesbisk forhold og en kvinde, der forsøger at erstatte kokain med kærlighed.

Serieanmeldelse
23. sep. 2020 | 10:24

De hemmelige op­ta­gel­ser med Peter Madsen

Det er svært at se bort fra det kvalmt sensationalistiske i Dplays dokumentarserie om Peter Madsen, men indblikket i den usle tabers tankegang er interessant.

Serieanmeldelse
22. sep. 2020 | 16:24

Suc­ces­sion – sæson 2

Den nykårede Emmy-vinder for bedste dramaserie er med genial fortælling om depraveret mediefamilie en af tidens bedste serier.

Serieanmeldelse
22. sep. 2020 | 15:10

Babylon Berlin – sæson 3

Ny sæson af tysk seriesensation om mellemkrigstiden nærmer sig elendighedens monotoni, men byder stadig på smukt visualiseret drama og nervepirrende uhygge.

Serieanmeldelse
18. sep. 2020 | 18:15

Ratched

Prequel til Gøgereden er en freudiansk leg, der får én til at føle sig tvangsindlagt til seriens fascinerende katalog over psykiatriske diagnoser.

Serieanmeldelse
14. sep. 2020 | 10:11

The Third Day

Urovækkende thriller-serie med Jude Law i topform byder på visuelle lækkerbiskner og et originalt koncept.

Serieanmeldelse
12. sep. 2020 | 16:40

In­ter­rog­a­tion

True crime-drama lader originalt seeren vælge rækkefølgen af afsnittene, hvor stærkt skuespil kompenserer for et ufuldendt  koncept.

Serieanmeldelse
10. sep. 2020 | 10:56

We Are Who We Are

Instruktøren bag Call Me by Your Name har med sin første serie skabt en forførende, poetisk og aldeles uimodståelig fortælling om det forvirrede ungdomsliv.

© Filmmagasinet Ekko