Anmeldelser / Serieanmeldelse

241 - 252 ud af 560
Serieanmeldelse
09. jan. 2020 | 17:46

Formula 1: Drive to Survive

Velproduceret Netflix-serie om Formel 1 underholder, men trænger ikke dybere ned i stoffet og ender som et ukritisk resumé af 2018-sæsonen.

Serieanmeldelse
03. jan. 2020 | 10:06

Dracula

Gement charmerende Claes Bang som vampyrernes blodtørstige hersker er det bedste ved Netflix-serie af skaberne bag Sherlock.

Serieanmeldelse
02. jan. 2020 | 12:24

Deut­schland 86

Konstant spændende spionserie er et satirisk spejl af DDR’s vej til opløsning og Forbundsrepublikkens eskalerende amerikanisering.

Serieanmeldelse
25. dec. 2019 | 19:33

The Con­fes­sion Killer

Henry Lee Lucas tilstod mere end 100 mord, men effektiv Netflix-miniserie viser faren ved at lade sig fortrylle af en seriemorder.

Serieanmeldelse
21. dec. 2019 | 21:19

32

Julie og Jespers ikke altid flatterende generationsportræt er stille og roligt vokset til en af tidens bedste danske serier, der fortjener et større publikum.

Serieanmeldelse
14. dec. 2019 | 15:24

The L Word: Gen­er­a­tion Q

Den banebrydende lesbiske serie The L Word gjorde nærmest mænd overflødige, men ti år senere føles opfølgeren overraskende konfliktsky og forudsigelig.

Serieanmeldelse
08. dec. 2019 | 21:14

Tinka og Kon­ge­spil­let

TV 2’s eventyrlige julekalender om halvnissen Tinka byder på masser af magi, et charmerende persongalleri og samfundsrelevans.

Serieanmeldelse
07. dec. 2019 | 22:59

The Marvelous Mrs. Maisel – sæson 3

Tredje sæson af vedkommende komedieserie om en kvinde, der går imod strømmen i 1950’ernes traditionsbundne USA, holder niveauet.

Serieanmeldelse
03. dec. 2019 | 19:08

Natten til lørdag

Teenageserie på DR bliver et tiltrængt studie i samtykke, når den gennemspiller den samme fredag fra tre personers forskellige synsvinkel.

Serieanmeldelse
27. nov. 2019 | 10:23

The Sleepers

Spion-thriller byder på fascinerende drama, der suger seeren tilbage til den paranoide tid i Tjekkoslovakiet før Jerntæppets fald.

Serieanmeldelse
24. nov. 2019 | 12:13

Fred til lands – sæson 1

Glimrende skuespil og mod til at undgå de værste krimiklichéer gør, trods rod i historien, DR-serie til en inciterende hjemstavns-thriller.

Serieanmeldelse
23. nov. 2019 | 09:03

Vakuum

Serie om unge af unge rammer den famlende og feberagtige teenagetilværelse så præcist, at det giver en mavevridende genkendelse.

© Filmmagasinet Ekko