Anmeldelser / Serieanmeldelse

241 - 252 ud af 436
Serieanmeldelse
22. okt. 2018 | 17:33

Sy­geple­jesko­len

Smukt dekoreret kostumedrama om ligestilling på arbejdsmarkedet døjer med uheldige kønsstereotyper.

Serieanmeldelse
28. okt. 2018 | 12:00

The Cry

Britisk miniserie om forældres værste mareridt skaber nagende tvivl med dragende skuespil og medrivende spring i tid og sted.

Serieanmeldelse
15. nov. 2018 | 13:56

Bodyguard

Den britiske hitserie med en måske kommende James Bond i hovedrollen er potent medrivende og nervepirrende spændende.

Serieanmeldelse
03. jan. 2019 | 17:08

True Detective – sæson 3

Mahershala Ali er den altoverskyggende stjerne i tredje sæson af True Detective, der vender tilbage med en udvandet og forringet udgave af første sæson.

Serieanmeldelse
07. jan. 2019 | 00:22

Bedrag – sæson 3, afsnit 1 og 2

Spændingen stiger støt og stædigt i tredje sæson af DR’s Bedrag, der er overmåde aktuel med sit emne om hvidvask med forbindelse til bankverdenen.

Serieanmeldelse
07. jan. 2019 | 09:16

Yes No Maybe – sæson 2

Den fornøjelige satire over Tinder-æraens ekshibitionistiske datingkultur opvejer seriens til tider bedagede kvinderoller.

Serieanmeldelse
02. feb. 2019 | 20:29

Ba­de­ho­tel­let – sæson 6

I en tid domineret af dystre krimier er Badehotellet et fornøjeligt alternativ, men hyggehumor og det fatale år 1939 rimer ikke.

Serieanmeldelse
20. feb. 2019 | 13:59

Ring til min agent!

Det er morsomt underholdende, når fransk serie åbner døren til skuespilagenternes lukkede verden og pirker til den piedestal, som stjernerne bliver anbragt på.

Serieanmeldelse
17. feb. 2019 | 13:39

Better Things – sæson 3

Tredje sæson af Pamela Adlons selvbiografiske seriesucces var tæt på at gå i vasken, men med en mere ærlig humor står serien stærkere end nogensinde.

Serieanmeldelse
12. mar. 2019 | 01:02

The Case Against Adnan Syed

HBO’s dokumentarserie om den populære podcast Serials hovedperson demonstrerer ufrivilligt, at det er på tide at stoppe den nyfigne morderjagt.

Serieanmeldelse
24. mar. 2019 | 23:05

Gid­sel­tag­nin­gen – sæson 2

Der er fart over feltet og professionelt tilrettelagte actionscener, men mod dumme dialoger kæmper selv guddommelige skuespillere forgæves.

Serieanmeldelse
28. mar. 2019 | 00:13

31

Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag tager tidsånden på kornet og gør med humor tilværelsen som 31-årig til en sand fornøjelse.

© Filmmagasinet Ekko