Anmeldelser / Serieanmeldelse

253 - 264 ud af 353
Serieanmeldelse
25. sep. 2016 | 17:46

Quarry

Klichéen om den martrede antihelt tynger ny serie, der også tilføjer nye dimensioner med et overbevisende 70’er-billede og en barsk æstetik.

Serieanmeldelse
29. sep. 2016 | 16:38

Luke Cage

Plottet er en halvsløv omgang, men det er en fryd at se den sorte superhelt, når han slås med gangstere i Harlems underverden.

Serieanmeldelse
08. okt. 2016 | 17:42

Crisis in Six Scenes

Man kan ikke holde et komisk geni nede seks afsnit i træk, men affæren mellem den gammeldags Woody Allen og en moderne tv-serie virker halvhjertet.

Serieanmeldelse
14. okt. 2016 | 09:55

Divorce

HBO-dramedy med Sarah Jessica Parker er en skuffende kedsommelig skildring af en skilsmisse. Har vi nået et mætningspunkt med modne parforholdsdramaer?

Serieanmeldelse
01. nov. 2016 | 11:23

Forbandet

Skandinavisk serie på Viaplay leverer spænding, men er præget af svage karakterer, stive replikker og gyserklichéer.

Serieanmeldelse
01. nov. 2016 | 15:44

Skam – sæson 3, afsnit 1-4

Serien om hverdagslivet som gymnasieelev i Oslo har igen forvandlet en biperson til et helstøbt menneske og fortæller ved hjælp af popkultur en rørende kærlighedshistorie.

Serieanmeldelse
15. nov. 2016 | 07:06

Ash vs. Evil Dead – sæson 2

Sam Raimis splatterserie er tilbage for fulde gardiner, proppet med groteske dæmoner, sprøjtende blod og rappe replikker, der varmer om efterårshjertet.

Serieanmeldelse
01. dec. 2016 | 11:40

Den anden verden

DR’s julekalender er indbydende, men forcerede replikker og en uklar problemstilling gør de første seks afsnit til en lunken fornøjelse.

Serieanmeldelse
10. jan. 2017 | 13:51

Mozart in the Jungle – sæson 3

Musikalsk komedieserie byder på eskapistiske glæder og skaber fremragende øjeblikke i samspillet mellem de skæve figurer.

Serieanmeldelse
03. feb. 2017 | 11:50

Santa Clarita Diet

Satiren er diffus, men humoren sprøjter veloplagt i blodig Netflix-serie, der viser en flink zombies kvaler i forstaden.

Serieanmeldelse
18. feb. 2017 | 17:37

Crashing

For undseelig til for alvor at rykke i lattermusklerne, men komedieserie om maskinrummet bag standup-scenen er et forfriskende sympatisk bekendtskab.

Serieanmeldelse
27. feb. 2017 | 21:13

Løftet

Fængslende dokumentarserie åbner gammel mordsag og rejser spørgsmålet, om morddømt har dræbt sine svigerforældre.

© Filmmagasinet Ekko