Anmeldelser / Serieanmeldelse

277 - 288 ud af 392
Serieanmeldelse
24. okt. 2017 | 21:38

Stranger Things – sæson 2

Sci-fi-eventyret fortsætter med flere monstre, dybere karakterer og en mageløs retrostil, som får serien til at ligne en filmklassiker fra 1984.

Serieanmeldelse
23. okt. 2017 | 17:46

Curb Your En­thu­si­asm – sæson 9, afsnit 1-4

Larry David gør gamle fans nervøse, når han trækker i en dårlig revy-forklædning. Men han finder tilbage på sporet med Salman Rushdie, der forbinder fatwa og sex.

Serieanmeldelse
23. okt. 2017 | 10:19

Star Trek: Discovery

Med antihelte og tvivl er den spændende nye tilføjelse til kultserien mere dyster og nærmest U-Star Trek’sk.

Serieanmeldelse
18. okt. 2017 | 14:48

Rick and Morty – sæson 3

Tidens sjoveste animationsserie blander platheder og eksistentialisme i ny sæson, der med svimlende humor sender familien i terapi.

Serieanmeldelse
10. okt. 2017 | 16:21

Perfekte steder

TV 2 Zulus romantiske serie byder på gode øjeblikke og en glimrende Sara Hjort Ditlevsen, men mangler vildskab i brydetaget med kærligheden.

Serieanmeldelse
25. sep. 2017 | 22:39

Trans­par­ent – sæson 4

Serien om den jødiske familie fra Los Angeles fortsætter med at være banebrydende for, hvordan man kan behandle komplekse emner som angst og transkønnethed.

Serieanmeldelse
24. sep. 2017 | 20:57

Herrens veje – afsnit 1-2

DR’s nye søndagsserie er fermt underholdende, men vor anmelder mener, at præster i den danske folkekirke har grund til at være stødt på præstekraven.

Serieanmeldelse
18. sep. 2017 | 09:50

Vice Prin­cipals – sæson 2

Diabolsk morsom komedieserie spidder de vrede, hvide mænd, der gjorde Donald Trump til verdens mest magtfulde mand.

Serieanmeldelse
18. sep. 2017 | 07:42

Mary Kills People

Canadisk serie om en læges aktive dødshjælp er en interessant filosofisk refleksion over livet og døden.

Serieanmeldelse
12. sep. 2017 | 11:55

The Deuce

Skaberen af The Wire dyrker 70’erne i grimlækker serie om pornoens fremkomst i New York. Den favner for bredt, men står stærkt med kostelige scener og strålende skuespil.

Serieanmeldelse
12. sep. 2017 | 00:44

Midnight Diner: Tokyo Stories

Serie om en natlig restaurant i Tokyo er comfort tv: rørende, hjertevarm og dårende smuk i sin enkelhed. Og så giver den både rejsefeber og maverumlen.

Serieanmeldelse
11. sep. 2017 | 06:31

Twin Peaks: The Return – hele sæsonen

David Lynch’ tilbagevenden til Twin Peaks er skiftevis fascinerende og irriterende, men et sted mellem de atten afsnit ligger et mesterværk gemt og kalder på en nedklipning.

© Filmmagasinet Ekko