Anmeldelser / Serieanmeldelse

277 - 288 ud af 436
Serieanmeldelse
15. juni 2018 | 13:29

Mr. Mercedes

Trods chok og blod er tv-serien over Stephen Kings knaldroman mest en hyggekrimi.

Serieanmeldelse
12. juni 2018 | 14:28

Fauda – sæson 2

Alt er buldrende kaos for den israelske antiterror-enhed i Netflix-serie, hvis medrivende anden sæson er et nøk bedre end første.

Serieanmeldelse
11. juni 2018 | 09:18

Blank

Arvtageren til Skam tager fat i en interessant periode af ungdomslivet, men handlingen er for triviel og hovedpersonen for passiv.

Serieanmeldelse
08. juni 2018 | 19:15

Killing Eve

Phoebe Waller-Bridges James Bond-pastiche har kvinder i hovedrollerne, men alvorlige problemer med troværdigheden. Kim Bodnia er dog en fantastisk superskurk.

Serieanmeldelse
06. juni 2018 | 12:12

Rig 45

Trods gode præstationer løber Viaplays svenske whodunit-thriller ombord på en olieboreplatform hurtigt tør for gas.

Serieanmeldelse
04. juni 2018 | 10:02

Pose

Farverigt tilbageblik på 1980’ernes barske drag-miljø i New York gør Ryan Murphys seneste udspil til et sælsomt nostalgitrip.

Serieanmeldelse
09. maj 2018 | 22:56

Greyzone

Birgitte Hjort Sørensen leverer måske karrierens bedste præstation i kidnapningsdrama, der byder på en psykologisk nuanceret og nervepirrende duel mellem skurk og offer.

Serieanmeldelse
05. maj 2018 | 18:45

The Rain

Dragende billeder af København i ruiner og stærkt skuespil med stortalentet Alba August i spidsen. Men den første dansk-producerede Netflix-serie står i skyggen af andre dommedagsscenarier.

Serieanmeldelse
01. maj 2018 | 17:11

Perfekte steder – sæson 2

Anden sæson af Mikael Wulffs ungdomsserie om kærlighed og kriser starter bedre end første, men forfalder stadig til klichéer og kunstige replikker.

Serieanmeldelse
17. apr. 2018 | 14:42

The Handmaid’s Tale – sæson 2

Anden sæson fortsætter, hvor den første slap, og lader til at blive endnu et tankevækkende og isnende bekendtskab takket være storspil af Elisabeth Moss og co.

Serieanmeldelse
16. apr. 2018 | 16:56

Westworld – sæson 2

Sprød action, blodtørstige kvinder og ninjarobotter er bare en brøkdel af de eventyrlige elementer, som vi møder i anden sæson af verdens måske bedste sci-fi-serie.

Serieanmeldelse
06. apr. 2018 | 21:30

Drabet uden lig

Bliver drabssag uden lig pustet op til et justitsmord for spændingens skyld? Efter de første to afsnit lader Ekkos anmelder tvivlen komme TV 2’s true crime-serie til gode.

© Filmmagasinet Ekko