Anmeldelser / Serieanmeldelse

505 - 516 ud af 580
Serieanmeldelse
06. sep. 2017 | 14:32

The State

Miniserie om Islamisk Stat giver et barskt, nøgternt indblik i hverdagen i kalifatet. Men et vigtigt spørgsmål besvares aldrig.

Serieanmeldelse
14. sep. 2020 | 10:11

The Third Day

Urovækkende thriller-serie med Jude Law i topform byder på visuelle lækkerbiskner og et originalt koncept.

Serieanmeldelse
09. apr. 2019 | 10:47

The Twilight Zone

Med Jordan Peele ved roret balancerer opdateringen af den skelsættende tv-serie The Twilight Zone perfekt mellem nostalgi og fornyelse.

Serieanmeldelse
24. mar. 2021 | 01:37

The Twilight Zone – sæson 2

Med kontante fabler om menneskets frygt og modet til at tænke stort er den genstartede antologiserie et lyspunkt, der ufortjent kun fik to sæsoner.

Serieanmeldelse
03. feb. 2019 | 22:42

The Umbrella Academy

Halvvejs i Netflix’ nye superheltesatsning er det stadig ikke lykkedes at gøre tidsrejser, talende chimpanser og Jordens undergang interessant.

Serieanmeldelse
22. maj 2021 | 09:38

The Un­der­ground Railroad

Oscar-vinderen Barry Jenkins har skabt en billedskøn serie, der tager livtag med USA’s blodige fortid og er en kærkommen reminder om de uhyrligheder, som trækker tråde til nutiden.

Serieanmeldelse
20. okt. 2020 | 23:04

The Undoing

Susanne Bier og skaberen af Big Little Lies har begået et morderisk overklassedrama, der har bestillingsarbejdets rutinepræg og virker en kende ufarligt.

Serieanmeldelse
03. mar. 2021 | 20:41

The Vow

Hårrejsende dokumentarserie om amerikansk sexkult er mest effektiv, når den viser medlemmernes egne optagelser.

Serieanmeldelse
12. aug. 2021 | 10:34

The White Lotus

HBO’s komediedrama er fortjent en af tidens hotte serier, der fascinerer med sin satire over den forkælede overklasse i et hawaiiansk feriehelvede.

Serieanmeldelse
27. dec. 2017 | 10:18

The X-Files – sæson 11

Scully og Mulder er tilbage – desværre. Ellevte sæson skuffer og kun et afsnit ud af de første fem er værd at bruge tid på.

Serieanmeldelse
21. okt. 2016 | 18:18

The Young Pope – afsnit 1

Paolo Sorrentino forvandler med bjergtagende billeder og pompøs symbolik Vatikanet til en kampplads, hvor egen vilje er vigtigere end Guds.

Serieanmeldelse
28. mar. 2020 | 18:31

Tiger King: Murder, Mayhem and Madness

Man tror ikke sine egne øjne, når true crime-serie udruller en vanvittigt eskalerende fejde, der går ud over de truede tigre, stridshanerne skulle beskytte.

© Filmmagasinet Ekko