Anmeldelser / Serieanmeldelse

49 - 60 ud af 682
Serieanmeldelse
15. mar. 2022 | 12:07

Ingen vej tilbage

Stortalentet Andrias Høgenni fletter mesterligt humor og alvor sammen i parforholdsserie, der nedbryder et tabu og viser menneskeligheden bag sociale fejltrin.

Serieanmeldelse
09. mar. 2022 | 22:47

Un­der­cur­rent: The Dis­ap­pear­ance of Kim Wall

Amerikansk dokumentar viser prisværdigt Kim Walls liv som journalist, men nu må det være slut med at give taletid til hendes narcissistiske psykopatmorder.

Serieanmeldelse
08. mar. 2022 | 05:20

Pørni – sæson 2

Anden sæson af norsk komediedrama er fyldt med hjertevarme, charmerende karakterer og en perfekt balance mellem sorg og humor.

Serieanmeldelse
04. mar. 2022 | 12:19

Mørkt hjerte

Instruktøren bag genistregen Den skyldige er tilbage med en fremragende krimiserie, hvor de svenske trætoppe kogler af myter og mordgåder.

Serieanmeldelse
03. mar. 2022 | 07:15

Dansk films bedste

DR-program er en hyldest til dansk film med veloplagte filmfolk og sjove anekdoter.

Serieanmeldelse
28. feb. 2022 | 13:17

Vores børnehjem

DR-serie om anbragte børnehjemsbørn er fantastisk øjenåbnende, fordi den dropper voksne stemmer og overlader fortællingen til hovedpersonerne.

Serieanmeldelse
23. feb. 2022 | 12:40

Severance

Absurd medrivende thriller-serie splitter hovedpersonernes hukommelse i to og finder rædsel og humor i tidens oprør mod arbejdslivets meningsløshed.

Serieanmeldelse
22. feb. 2022 | 15:16

All of Us Are Dead

Sydkoreansk Netflix-hit er en teknisk flot og underholdende zombie-serie, der desværre dykker efter fremragende start.

Serieanmeldelse
21. feb. 2022 | 18:00

Vikings: Valhalla

Spinoff-fortsættelse af successerien Vikings gaber over for meget, men får i glimt vikingernes overlevelseskamp til at gøre ondt i maven.

Serieanmeldelse
19. feb. 2022 | 23:10

Natascha Kampusch – A Lifetime in Prison

Detaljeret rekonstruktion af Natascha Kampusch’ indespærring fremkalder kvalme, men efterspillets victim blaming er næsten lige så chokerende.

Serieanmeldelse
17. feb. 2022 | 16:50

Harmonica

Svensk Viaplay-serie byder på stærkt skuespil i et melankolsk drama om sorg og menneskelige relationer.

Serieanmeldelse
17. feb. 2022 | 10:08

Secrets of Playboy

Dokumentarserie trækker tæppet til side og afslører Playboy-stifteren Hugh Hefners berømte sexpalæ som et sted, hvor kvinder blev udnyttet, voldtaget og drevet til selvmord.

© Filmmagasinet Ekko