Anmeldelser / Serieanmeldelse

49 - 60 ud af 550
Serieanmeldelse
12. feb. 2021 | 13:09

Ted Lasso

Man behøver ikke være fodboldnørd for at more sig over prægtigt underholdende komedieserie om en amerikansk fodboldtræner, der skal føre et Premier League-hold til nedrykning.

Serieanmeldelse
11. feb. 2021 | 20:54

Seduced: Inside the NXIVM Cult

Det er i sig selv rigeligt rystende at høre offers beretning om sexkult, men serieskaberen kan ikke nære sig fra rørstrømske virkemidler og et virvar af vinkler.

Serieanmeldelse
11. feb. 2021 | 17:39

Mit livs kunst – med Martin Bigum

DR-serie om kanalens egen kunststjerne er fornøjeligt orkestreret, men den krukkede hovedpersons ordguirlander bliver hurtigt for meget.

Serieanmeldelse
10. feb. 2021 | 14:31

Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel

En mystisk forsvindingssag knopskyder i alle retninger i medrivende true crime-serie, hvor konspirationsteoretikerne får for meget ukritisk taletid.

Serieanmeldelse
01. feb. 2021 | 15:30

Fo­ged­ret­ten

Jens Dahls webserie byder på et spændende univers og gode hovedroller, men det korte format har sine begrænsninger.

Serieanmeldelse
29. jan. 2021 | 13:57

Ba­de­ho­tel­let – sæson 8

Krigens rædsler får ikke lov til at forpurre den danske sommeridyl i ny sæson af kostumedramaet.

Serieanmeldelse
28. jan. 2021 | 18:48

Fie

Fie Laursen. Syg pige, syg serie. Men dog værd at se for sin ubærlighed, indtil seriens skabere selv bliver fanget ind i borderliner-universets selvmodsigelser.

Serieanmeldelse
28. jan. 2021 | 17:29

Limetown

Sci-fi-serie baseret på en populær podcast om en uforklarlig tragedie er fyldt med brutalitet, spænding og mystik.

Serieanmeldelse
28. jan. 2021 | 12:17

Euphoria – særafsnit

Kontroversiel ungdomsserie smider den smarte attitude og bliver for alvor radikal, når Gud genoplives sammen med håbet.

Serieanmeldelse
22. jan. 2021 | 18:34

The First

Skaberen af House of Cards når slet ikke samme højder med fremtidsserie om en Mars-mission, der trods stort potentiale fremstår ordinær.

Serieanmeldelse
22. jan. 2021 | 15:27

It’s a Sin

Fest, sorg og oprør skaber skønt samspil i udtryksfuld hyldest til Londons farverige homomiljø under aids-krisen.

Serieanmeldelse
21. jan. 2021 | 17:00

GG Horsens – sæson 2

Anden sæson af den populære serie er stadig komplet uinteresseret i gaming, men står mere ved sin absurde natur.

© Filmmagasinet Ekko