Anmeldelser / Serieanmeldelse

49 - 60 ud af 244
Serieanmeldelse
02. nov. 2018 | 16:33

House of Cards – sæson 6

Den sidste sæson af politiker-thrilleren er rodet og sløv i optrækket. Kevin Spaceys fravær er larmende, indtil Claire omsider tager teten.

Serieanmeldelse
31. okt. 2018 | 22:32

Harry Que­bert-​af­fæ­ren

Guldalderen for tv-serier er gået hen over hovedet på utroværdigt og bedaget drama om en forfatter, der hvirvles ind i en mordgåde.

Serieanmeldelse
28. okt. 2018 | 12:00

The Cry

Britisk miniserie om forældres værste mareridt skaber nagende tvivl med dragende skuespil og medrivende spring i tid og sted.

Serieanmeldelse
24. okt. 2018 | 11:54

Friheden

Lars Ranthe og Lene Maria Christensen stråler som svindlere i Viaplay-serie, der vækker nysgerrighed med charme og humor.

Serieanmeldelse
22. okt. 2018 | 17:33

Sy­geple­jesko­len

Smukt dekoreret kostumedrama om ligestilling på arbejdsmarkedet døjer med uheldige kønsstereotyper.

Serieanmeldelse
19. okt. 2018 | 00:07

Making a Murderer – sæson 2

Er den nye forsvarsadvokat samaritan eller grib? Vil sæson 2 pege på mulige gerningsmænd? Hvem er det egentlig, der ”skaber en morder”? True crime-hittet tager en interessant, men farlig drejning.

Serieanmeldelse
17. okt. 2018 | 16:48

Forever

Selv ikke i efterlivet, hvor man er blevet forenet med den eneste ene, slutter jagten på lykken, viser forfriskende original Amazon-serie.

Serieanmeldelse
15. okt. 2018 | 11:51

Camping

HBO-komedieserie af kvinderne bag Girls farer vild med kedelige karakterer, der er så langt ude i skoven, at det hverken er sjovt eller troværdigt.

Serieanmeldelse
14. okt. 2018 | 22:57

Herrens veje II – afsnit 1-2

I anden sæson af DR’s serie om tro og tvivl får Gud ikke engang en chance om søndagen.

Serieanmeldelse
10. okt. 2018 | 17:20

The Haunting of Hill House

Under Netflix’ store gysersatsning gemmer der sig ikke blot en klam spøgelseshistorie, men også et tragisk familiedrama.

Serieanmeldelse
02. okt. 2018 | 17:05

Kriger

Christoffer Boe fortæller med bravur en krimihistorie i seks afsnit, som med hypnotiske billeder og skarp psykologi indfanger kampen i Københavns brutale underverden.

Serieanmeldelse
21. sep. 2018 | 21:11

American Vandal – sæson 2

Anden omgang af Netflix’ true crime-komedie er ikke så frisk som første sæson, men den er stadig en skarp og medrivende genresatire.

© Filmmagasinet Ekko