Anmeldelser / Serieanmeldelse

61 - 72 ud af 838
Serieanmeldelse
16. nov. 2023 | 09:41

The Crown – sæson 6, del 1

Afsluttende sæson af den populære Netflix-serie om det britiske kongehus holder niveauet højt og giver tabloidpressen smæk.

Serieanmeldelse
14. nov. 2023 | 20:47

Bodies

Et lig bliver fundet samme sted, men på fire forskellige tidspunkter fordelt over mere end 150 år. Enestående og underholdende krimiserie fokuserer på Storbritanniens socialt komplekse samfund.

Serieanmeldelse
13. nov. 2023 | 21:49

A Murder at the End of the World

Miniserie giver sug i maven og stof til eftertanke ved at forene et Agatha Christie-agtigt krimiplot og moderne temaer som klimaforandringer og kunstig intelligens.

Serieanmeldelse
11. nov. 2023 | 18:37

Frasier

Det bliver aldrig som i gamle dage, men den knaldhætte-smældende humor i genoplivningen af serien om radiopsykiateren sidder stadig i skabet.

Serieanmeldelse
07. nov. 2023 | 21:05

Ikke et ord

Efter lovende start sætter mordmysterie i provinsen sig imellem to stole, mens replikkerne er som vejskilte, der peger fremad i et plot.

Serieanmeldelse
07. nov. 2023 | 10:59

Det sindssyge eks­pe­ri­ment

Den hårrejsende dokumentarserie om overambitiøse lægers eksperimenter med psykisk syge patienter er en af TV 2’s bedste bedrifter i år.

Serieanmeldelse
02. nov. 2023 | 07:57

Alt det lys vi ikke ser

Spændende miniserie baseret på succesroman fortæller historien om radioens dobbeltrolle som oplysningsredskab og propagandavåben i tiden omkring Anden Verdenskrig.

Serieanmeldelse
25. okt. 2023 | 10:28

Ditte Hansen har en plan

Ditte Hansen er blevet gjort mainstream DR-agtig i programserie om nutidens problemer, men det er ikke helt tosset og befriende u-ironisk.

Serieanmeldelse
18. okt. 2023 | 18:12

Oxen

Forfatteren Jens Henrik Jensen er en af vores bedste plotmagere, men efter en stærk start smuldrer plottet i TV 2’s serie om krigsveteranen Niels Oxen.

Serieanmeldelse
16. okt. 2023 | 22:30

Gift ved første blik – sæson 9

Den niende sæson af DR’s folkekære datingeksperiment er et studie i heteroseksuel håbløshed og en homage til den lærerige fejltagelse.

Serieanmeldelse
16. okt. 2023 | 15:46

Rick and Morty – sæson 7

De nye stemmer er gode, men det virker, som om en af verdens største animationsserier holdes kunstigt i live.

Serieanmeldelse
14. okt. 2023 | 13:26

The Fall of the House of Usher

Det kan godt være, at mesteren roterer i sin grav, men Netflix-series blanding af Edgar Allan Poe, b-filmens splatter og nutidens familiesagaer er begavet underholdning.

© Filmmagasinet Ekko