Anmeldelser / Serieanmeldelse

61 - 72 ud af 838
Serieanmeldelse
14. aug. 2020 | 08:39

Alfa

Spændende og brutal krimiserie af Ekko Shortlist-vinderen Milad Avaz handler om de eksistentielle valg i livet og glimrer især ved fremragende birollepræstationer.

Serieanmeldelse
07. maj 2022 | 15:01

The Viking – narko­kon­gens fald

Journalists optrevling af dansk narkobarons liv har potentialet til at være en medrivende dokumentarserie, men der er blevet truffet et fatalt valg.

Serieanmeldelse
02. apr. 2022 | 19:03

Dopamin

Serie inspireret af sensationel sag om sygeplejerske forspilder chancen for at skabe et adrenalinsus eller bore psykologisk dybt.

Serieanmeldelse
05. juni 2024 | 22:34

The Veil

End ikke Elisabeth Moss og dobbeltspil fra drejebogen i Den sorte svane kan redde mislykket agent-thriller, der er dummere, end politiet tillader.

Serieanmeldelse
14. sep. 2022 | 15:22

Drømmeren – Karen Blixen bliver til

Connie Nielsen er forrygende til at vise Blixens forvandling fra introvert forfatterspire til bestsellerforfatter i nøgtern og nænsom kvalitetsserie.

Serieanmeldelse
06. maj 2023 | 16:05

Som­mer­da­hl – sæson 4

Danmark fremstår som et yndigt turistparadis i den dansk-tyske krimiserie, der får Barnaby til at ligne socialrealisme og Badehotellet Anton Tjekhov.

Serieanmeldelse
30. juli 2020 | 21:54

Junglen

Dansk serie om en musiker med galopperende storhedsvanvid er fyldt med humor og båret af et persongalleri, man ikke kan undgå at tabe sit hjerte til.

Serieanmeldelse
14. aug. 2020 | 08:39

Alfa

Spændende og brutal krimiserie af Ekko Shortlist-vinderen Milad Avaz handler om de eksistentielle valg i livet og glimrer især ved fremragende birollepræstationer.

Serieanmeldelse
07. maj 2022 | 15:01

The Viking – narko­kon­gens fald

Journalists optrevling af dansk narkobarons liv har potentialet til at være en medrivende dokumentarserie, men der er blevet truffet et fatalt valg.

Serieanmeldelse
19. aug. 2022 | 11:31

House of the Dragon

Fantasy-landet Westeros vækkes endnu mere fascinerende til live i Game of Thrones-spinoff, der holder et stramt fokus på kvinders forhold til magt.

Serieanmeldelse
26. aug. 2022 | 16:51

Better Call Saul – sæson 6

En af tv-historiens bedste serier løfter sig over Breaking Bad med åndeløst spændende og dybt bevægende afslutning på det forrygende karakterstudie.

Serieanmeldelse
04. maj 2020 | 13:41

Devils

Effektiv thriller-serie udstiller ondskaben i et finanssystem, som få mennesker forstår, og de fleste af os er en slave af.

© Filmmagasinet Ekko