Anmeldelser / Serieanmeldelse

73 - 84 ud af 838
Serieanmeldelse
07. aug. 2022 | 21:01

The Sandman

Drømmenes herre puster nyt liv i fantasy-genren med respektfuld og kærlig serieversion af mesterlig tegneserie, som mange mente var umulig at filmatisere.

Serieanmeldelse
06. aug. 2022 | 17:36

This Is Going to Hurt

Højdramatisk og sorthumoristisk BBC-lægeserie fortæller autentisk og udfordrende om kriseramte englænderes liv, skriver Ekkos britiske anmelder.

Serieanmeldelse
25. juli 2022 | 07:15

Kunst­n­er­ko­lo­ni­en – sæson 3

DR’s underholdende reality-show om danske samtidskunstnere skaber forbilledligt harmoni mellem nyskabende finkultur og landsbyidyl.

Serieanmeldelse
13. juli 2022 | 03:54

Atlanta – sæson 3

Tredje sæson er knapt så sammenhængende, men Donald Glovers komedie om racisme i sydstatsmetropolen er stadig en af tidens bedste og mest tankevækkende serier.

Serieanmeldelse
12. juli 2022 | 20:48

Klovn – sæson 9

Med dilettanteri og knasende teknik er Casper og Franks selvudleverende serie for gud ved hvilken sæson bare vanvittig morsom.

Serieanmeldelse
30. juni 2022 | 03:07

Orkestret

DR-serie om grænser og længsler i Symfoniorkestret er en morsom hudfletning af #MeToo-bevægelsen.

Serieanmeldelse
02. juni 2022 | 15:07

Salsa

Autodidakte Jonas Risvig har skabt en besnærende sex-positiv ungdomsserie, der bryder gamle tabuer og emmer af kærlighed til persongalleriet.

Serieanmeldelse
19. apr. 2022 | 22:17

The Dropout

Amanda Seyfried er eminent i rollen som Elizabeth Holmes, der på chokerende vis får gud og hver mand til at tro, at hun har nøglen til at helbrede alverdens syge.

Serieanmeldelse
15. apr. 2022 | 11:13

The First Lady

Med lige dele sød nostalgi og tankevækkende kritik af behandlingen af kvinder kæder Susanne Bier tre præsidentfruers skæbne sammen i et fremragende periodedrama.

Serieanmeldelse
13. apr. 2022 | 18:04

Jimmy Savile: A British Horror Story

Dokumentaren om Mr. Entertainment, der havde hele den engelske nation i sin hule hånd, er en født klassiker og et lærestykke i psykopatisk manipulation.

Serieanmeldelse
12. apr. 2022 | 21:57

Slow Horses

Mick Herrons første roman er blevet til forrygende labyrintisk serie tintet af britisk noir, hvor regnen er farligere end, hvad en paraply kan beskytte imod.

Serieanmeldelse
11. apr. 2022 | 15:11

Tokyo Vice

Michael Manns neo-noir-serie om amerikansk journalist i Tokyos kriminelle underverden er en fascinerende perle.

© Filmmagasinet Ekko