Anmeldelser / Streaminganmeldelse

1 - 12 ud af 152
Streaminganmeldelse
09. apr. 2021 | 07:01

Håb

Stellan Skarsgård er formidabel i uhyre præcis og bevægende skildring af et par i midtlivskrise, der pludselig skal håndtere uhelbredelig kræft.

Streaminganmeldelse
30. mar. 2021 | 22:43

Wol­fwal­kers

Som Miyazaki har forløst japanske folkeeventyr med finurlige historier, fører Tomm Moore den keltiske folkearv ind i en ny generation af børneværelser.

Streaminganmeldelse
27. mar. 2021 | 10:07

Den hvide tiger

Ramin Bahranis film er gådefuldt blevet Oscar-nomineret. Selv om instruktøren forsøger at gøre Parasite kunsten efter, fejler han på humanismen.

Streaminganmeldelse
18. mar. 2021 | 00:08

Operation Varsity Blues

Man aner en bedre film i hybriddokumentar, der giver et overfladisk portræt af manden bag stor skandale om optagelse på amerikanske eliteuniversiteter.

Streaminganmeldelse
17. mar. 2021 | 09:30

Cherry

Vigtig amerikansk fortælling om en Irak-veterans forvandling fra lovlydig borger til heroinafhængig bankrøver drukner i prætentiøst filmsprog.

Streaminganmeldelse
16. mar. 2021 | 16:30

Charter

Skilsmissedrama af prisvindende svensk instruktør er et ubehageligt dyk ned i en desperat kvindes psyke.

Streaminganmeldelse
15. mar. 2021 | 17:00

Zack Snyder’s Justice League

Zack Snyder er dobbelt så lang tid om samme kedelige historie som Joss Whedon, men superheltebraget vidner i det mindste om en sammenhængende, kunstnerisk vision.

Streaminganmeldelse
10. mar. 2021 | 16:29

Picture of Lies

Claes Bang er fornøjelig som kunstsvindlende kvindebedårer i intelligent og stjernespækket international thriller.

Streaminganmeldelse
10. mar. 2021 | 14:17

Zappa

Potent portræt af musikeren Frank Zappa viser, hvordan han blev et frihedssymbol, der kæmpede imod censur, hykleri og flokmentalitet.

Streaminganmeldelse
09. mar. 2021 | 18:40

Coming 2 America

Fortsættelsen af kultkomedie er næsten mere en genindspilning, men gensynet med Eddie Murphy byder på morsomme øjeblikke med hjertet på rette sted.

Streaminganmeldelse
08. mar. 2021 | 22:31

Billie Eilish: The World’s a Little Blurry

To en halv times Billie Eilish er balsam til fanbasen, men dokumentarens flersidige fortælling om teenageliv, karriere, kærlighed og familie er også rørende almengyldig.

Streaminganmeldelse
08. mar. 2021 | 14:08

Gutterbee

Ulrich Thomsens anden film som instruktør byder på fremragende skuespil og absurd morskab i Trump-kritisk komedie om tysk pølsemager.

© Filmmagasinet Ekko