Anmeldelser / Streaminganmeldelse

1 - 12 ud af 82
Streaminganmeldelse
15. juli 2020 | 08:58

Showbiz Kids

Modig HBO-dokumentar sætter fokus på et stort tabu i film- og tv-branchen – børnearbejde – og viser med skræmmende eksempler, hvad det betyder at få frataget sin barndom.

Streaminganmeldelse
29. juni 2020 | 12:20

Athlete A

Ubehagelig Netflix-dokumentar om overgreb på det amerikanske gymnastiklandshold viser mangeårigt svigt og en grusom kultur.

Streaminganmeldelse
10. juni 2020 | 20:33

The Trip to Greece

Den morsomme filmserie om to både skamløse og skamfulde britiske skuespillere på roadtrip slutter overrumplende og efterlader en ægte tåre på anmelderens kind.

Streaminganmeldelse
04. juni 2020 | 16:37

Capone

Tom Hardy skider i sengen og tisser i bukserne som den demente gangsterboss Al Capone i et originalt hallucinerende bud på fortærsket biopic-genre.

Streaminganmeldelse
04. maj 2020 | 15:03

The Night­in­gale

Kvinden bag gyseren The Babadook følger op med et brutalt og poetisk hævndrama, der spejler opgøret med en nations mishandling.

Streaminganmeldelse
20. apr. 2020 | 14:00

Mit børnehjem i Kabul

Dansk-afghansk film sprudler af fantasi i barsk ungdomsfortælling, der tåler sammenligning med Truffauts filmserie om Antoine Doinel.

Streaminganmeldelse
16. apr. 2020 | 10:12

Bad Education

Hugh Jackman leverer karrierens bedste præstation i autentisk og elegant satirisk historie om en populær skoleleder, der begår underslæb i millionklassen.

Streaminganmeldelse
30. jan. 2020 | 10:11

Uncut Gems

Adam Sandler stråler som presset juvelerhandler i Safdie-brødrenes intense ode til New York og byens skæve figurer.

Streaminganmeldelse
25. jan. 2020 | 13:39

Into the Deep

Grum dokumentar kommer helt tæt på ubådsmorderen Peter Madsens storhedsvanvid og personlighedskult med en intensitet, der sætter dybe spor.

Streaminganmeldelse
31. maj 2019 | 12:21

Deadwood: The Movie

David Milch’ legendariske westernserie har endelig fået en enestående rørende afsked, der lever op til seriens storhed, sproglige ekvilibrisme og bælgmørke moral.

Streaminganmeldelse
15. feb. 2019 | 10:11

Leaving Neverland

Dan Reeds dokumentar viser overbevisende, at ”børnenes ven” Michael Jackson voldtog og hjernevaskede sine alleryngste fans bag lukkede døre i sit pædofile legeland.

Streaminganmeldelse
14. feb. 2019 | 22:48

Abducted in Plain Sight

Netflix-dokumentar er en utroligt præcis skildring af et pædofilt rovdyrs angrebsmetoder og altomfattende manipulation.

© Filmmagasinet Ekko