Anmeldelser / Streaminganmeldelse

1 - 12 ud af 56
Streaminganmeldelse
08. nov. 2016 | 06:46

The Witness

Drabet på Kitty Genovese har i mere end 50 år været et nationalt traume i USA, som Puk Grastens aktuelle 37 kredser om. Men ny dokumentar afslører, at traumet er baseret på fejlagtige oplysninger.

Streaminganmeldelse
06. maj 2019 | 10:27

Extremely Wicked, Shock­ingly Evil and Vile

Zac Efron er velbalanceret som Ted Bundy, men Netflix’ film om seriemorderens kærlighedsliv er moralsk problematisk.

Streaminganmeldelse
13. okt. 2018 | 01:11

22 July

Paul Greengrass’ film om massakren på Utøya er bedst, når den nøgternt viser morderen, og værst, når den forsøger at hylde ofrene og det norske folk.

Streaminganmeldelse
27. nov. 2018 | 04:56

The Ballad of Buster Scruggs

Coen-brødrene brillerer ubesværet, når de leger med westerngenren og prøver kræfter med det litterære antologiformat i stærkt seværdig film.

Streaminganmeldelse
31. maj 2019 | 12:21

Deadwood: The Movie

David Milch’ legendariske westernserie har endelig fået en enestående rørende afsked, der lever op til seriens storhed, sproglige ekvilibrisme og bælgmørke moral.

Streaminganmeldelse
08. okt. 2016 | 14:25

Den 13. for­fat­nings­æn­dring

Netflix-dokumentar viser, hvordan det amerikanske fængselssystem er bygget op, og overbeviser seeren om, at der stadig findes slaver i USA.

Streaminganmeldelse
11. jan. 2019 | 11:43

Brexit: The Uncivil War

Benedict Cumberbatch er i hopla i drama, der fortæller den fascinerende historie om Brexit, som har efterladt Storbritannien i kaos.

Streaminganmeldelse
15. jan. 2019 | 20:47

Polar

Ikke engang en veloplagt Mads Mikkelsen kan redde Netflix-film, som i konflikt med sig selv vakler mellem drengerøvshumor og seriøst drama.

Streaminganmeldelse
04. sep. 2019 | 12:53

The Laun­dro­mat

Steven Soderbergh angriber finansverdenens grådighed med historien om Panama-papirerne i en Netflix-komedie, som ikke er særligt sjov.

Streaminganmeldelse
07. apr. 2017 | 13:23

Dahlgårds tivoli

Selv på den goldeste mark, skyder der skønne blomster frem, skriver Ekkos anmelder om Dahlgårds tivoli, der efter atten år fremstår som noget af det bedste danske reality-tv.

Streaminganmeldelse
14. juli 2017 | 16:11

To the Bone

Knugende og humoristisk Netflix-film skaber indsigt i, hvordan anorektikere tænker og føler.

Streaminganmeldelse
30. aug. 2017 | 13:41

Ikaros

Pludselig befinder dokumentaristen Bryan Fogel sig midt i den russiske OL-dopingskandale. Resultatet er en fascinerende film om organiseret svindel på højeste plan.

© Filmmagasinet Ekko