Anmeldelser / Streaminganmeldelse

1 - 12 ud af 153
Streaminganmeldelse
12. apr. 2021 | 16:48

Nomadland

Årets store Oscar-favorit borer sig ind i hjertekulen med en poetisk og barsk hyldest til kampgejsten på bunden af det amerikanske samfund.

Streaminganmeldelse
13. apr. 2021 | 13:11

Hvad jeg lærte af en blæks­p­rut­te

Oscar-nomineret undervandsdokumentar om forholdet mellem en mand og en blæksprutte gør spøjs historie til en smuk fortælling om naturlig kærlighed.

Streaminganmeldelse
12. apr. 2021 | 18:42

Col­lect­ive

En af de største Oscar-konkurrenter til Druk er en rystende branddokumentar, der holder én fast i en skruestik, skriver Sundhedsstyrelsens direktør Søren Brostrøm i sin første filmanmeldelse.

Streaminganmeldelse
30. aug. 2017 | 13:41

Ikaros

Pludselig befinder dokumentaristen Bryan Fogel sig midt i den russiske OL-dopingskandale. Resultatet er en fascinerende film om organiseret svindel på højeste plan.

Streaminganmeldelse
09. apr. 2021 | 07:01

Håb

Stellan Skarsgård er formidabel i uhyre præcis og bevægende skildring af et par i midtlivskrise, der pludselig skal håndtere uhelbredelig kræft.

Streaminganmeldelse
02. mar. 2021 | 19:02

Raya og den sidste drage

En krigerprinsesse og en rapkæftet drage skal redde verden fra den visse undergang i underholdende og flot Disney-eventyr.

Streaminganmeldelse
22. feb. 2021 | 13:55

Judas and the Black Messiah

Daniel Kaluuya leverer karrierens bedste præstation i autentisk historie om karismatisk sort leder, der blev likvideret af myndighederne.

Streaminganmeldelse
21. dec. 2020 | 22:50

Sjæl

Pixar har skabt endnu en fantastisk smuk og rørende film med lækker musik, visuel idérigdom og en eftertænksomhed, der er sjælden i computeranimation.

Streaminganmeldelse
07. mar. 2021 | 13:14

Moxie

Amy Poehler er blevet ramt af tidsånden og opildner den søde pige til kamp for en bedre verden med high school-filmens skabeloner.

Streaminganmeldelse
10. mar. 2021 | 16:29

Picture of Lies

Claes Bang er fornøjelig som kunstsvindlende kvindebedårer i intelligent og stjernespækket international thriller.

Streaminganmeldelse
27. mar. 2021 | 10:07

Den hvide tiger

Ramin Bahranis film er gådefuldt blevet Oscar-nomineret. Selv om instruktøren forsøger at gøre Parasite kunsten efter, fejler han på humanismen.

Streaminganmeldelse
27. sep. 2020 | 17:11

The Social Dilemma

Med nogle af de ansvarlige som kilder viser amerikansk dokumentar, hvordan de sociale medier har bevæget sig fra utopien om nærhed og et nyt fællesskab til en skræmmende dystopi.

© Filmmagasinet Ekko