Anmeldelser / Streaminganmeldelse

1 - 12 ud af 228
Streaminganmeldelse
19. nov. 2023 | 17:12

David Holmes: The Boy Who Lived

Forbilledligt værdig dokumentar om Harry Potters invaliderede stuntmand mangler en stærk billedside, men lever i kraft af sin hovedpersons store selvindsigt.

Streaminganmeldelse
11. sep. 2023 | 15:20

Ehrengard: For­fø­rel­sens kunst

Blixens formidable forvekslingskomedie bliver i Bille Augusts hænder en dragende fortælling om mødet mellem kølig kvindelist og feminin mandlig forførelse.

Streaminganmeldelse
15. dec. 2020 | 10:58

Shirley

Gotisk uhygge går hånd i hånd med kvindelige drifter i forfatterdrama, hvor Elisabeth Moss presser sig helt ud på kanten af kontrol i sin til dato modigste præstation.

Streaminganmeldelse
18. juli 2023 | 05:52

I Am Ruth

Engelsk drama med formidable Kate Winslet skildrer nuanceret en forælders kamp for at nå ind til sin psykisk sårbare datter.

Streaminganmeldelse
12. apr. 2021 | 16:48

Nomadland

Årets store Oscar-favorit borer sig ind i hjertekulen med en poetisk og barsk hyldest til kampgejsten på bunden af det amerikanske samfund.

Streaminganmeldelse
30. maj 2023 | 18:09

A Beautiful Life

Popsangeren Christophers debut som skuespiller er et lyspunkt i Netflix-film, der er romantisk fanfiction uden kemi.

Streaminganmeldelse
23. aug. 2022 | 15:16

Kærlighed for voksne

Dansk Netflix-thriller er elementært spændende med drabelig utroskab, men begår en filmisk fejl.

Streaminganmeldelse
04. mar. 2023 | 20:11

Intet nyt fra Ve­st­fron­ten

Tysk Oscar-kandidat er blevet beskyldt for historieforfalskning, men den er en utroligt flot, flamboyant og sympatisk filmatisering af antikrigs-klassiker.

Streaminganmeldelse
12. sep. 2023 | 20:00

En tavs historie

Modig, modbydelig og dybt rørende dokumentar om et barns overgreb på et andet barn er en historisk bedrift.

Streaminganmeldelse
10. okt. 2023 | 18:12

Fair Play

Finansverdenen er en arena for kønskampen i Wall Street-drama, der byder på mindeværdige krumme-tæer-scener og er en af årets mest klaustrofobiske film.

Streaminganmeldelse
07. apr. 2017 | 13:23

Dahlgårds tivoli

Selv på den goldeste mark, skyder der skønne blomster frem, skriver Ekkos anmelder om Dahlgårds tivoli, der efter atten år fremstår som noget af det bedste danske reality-tv.

Streaminganmeldelse
15. feb. 2022 | 23:05

Against the Ice

Overlevelses-thriller om en autentisk dansk polarekspedition er et hjertebarn for Nikolaj Coster-Waldau, men også en poleret Netflix-produktion.

© Filmmagasinet Ekko