Anmeldelser / Streaminganmeldelse

49 - 60 ud af 120
Streaminganmeldelse
03. juni 2019 | 09:32

I familie

Dansk nobudget-drama om en ung kvindes moderopgør har gode intentioner, men ville have gjort sig bedre som en kortfilm.

Streaminganmeldelse
30. jan. 2017 | 10:08

iBoy

En teenager får superkræfter via sin mobiltelefon, men det er desværre ikke så gakket, som det lyder.

Streaminganmeldelse
18. juni 2019 | 16:22

Ice on Fire

Klimadokumentar produceret og indtalt af Leonardo DiCaprio er en ordentlig opsang om at få den grønne omstilling op i gear.

Streaminganmeldelse
30. aug. 2017 | 13:41

Ikaros

Pludselig befinder dokumentaristen Bryan Fogel sig midt i den russiske OL-dopingskandale. Resultatet er en fascinerende film om organiseret svindel på højeste plan.

Streaminganmeldelse
25. jan. 2021 | 19:29

Infamous

Interessant emne om higen efter berømmelse på sociale medier ender som en forudsigelig og meningsløs udgave af Bonnie og Clyde.

Streaminganmeldelse
25. jan. 2020 | 13:39

Into the Deep

Grum dokumentar kommer helt tæt på ubådsmorderen Peter Madsens storhedsvanvid og personlighedskult med en intensitet, der sætter dybe spor.

Streaminganmeldelse
14. dec. 2016 | 02:07

Into the Inferno

Werner Herzog sætter igen fokus på det lille menneske i den store natur i dokumentar, der byder på grandiose billeder af jordoverfladens mytiske sprækker.

Streaminganmeldelse
28. aug. 2020 | 19:50

I’m Thinking of Ending Things

Den originale filmskaber Charlie Kaufman er efter fem år tilbage med en umiskendeligt kringlet og sorthumoristisk fortælling om menneskets psyke.

Streaminganmeldelse
24. sep. 2018 | 22:29

Jane Fonda in Five Acts

HBO-dokumentar er en dragende og kompleks fortælling om skuespilleren Jane Fonda, der i et langt liv er blevet defineret af mænd, før hun endelig har fundet sig selv.

Streaminganmeldelse
16. nov. 2018 | 01:33

Journey’s End

Det er stærk kost, når britisk drama med imponerende realisme skildrer en gruppe soldater i en skyttegrav under Første Verdenskrig.

Streaminganmeldelse
16. mar. 2020 | 17:09

Kill Chain: The Cyber War on America’s Election

HBO-dokumentar gør os klogere på cyberkrigsførelse og giver et skræmmebillede af, hvad der kan ske med præsidentvalget i 2020.

Streaminganmeldelse
15. feb. 2019 | 10:11

Leaving Neverland

Dan Reeds dokumentar viser overbevisende, at ”børnenes ven” Michael Jackson voldtog og hjernevaskede sine alleryngste fans bag lukkede døre i sit pædofile legeland.

© Filmmagasinet Ekko